Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 11

  Societate de paza cu sediul in Brasov angajeaza agenti de securitate pentru obiective in Brasov sedii birouri. Ture 24/72, 24/48, salariu la timp. Seriozitate. Fara magazine ! Telefon:

 • 3

  Caut agenți de pază pentru un obiectiv industrial.Ture 12/24.Salarizare începând cu 2500 de lei/lună

 • Societate de pază din Brașov, angajează agenți de securitate sau persoane fără atestatul de paza care vor fi trimise la școlarizare pentru obiectivele din județul Brașov și localitățile Sânpetru și Cărpiniș. Programul este în ture de 12 ore cu 36 ore liber, sau ture de 24 ore. Se oferă salariul atractiv, care se negociază la interviu. Echipament nou gratuit. Medicina muncii. Pentru persoanele care fac naveta dinafara județului Brașov se achita abonament pe tren sau decont combustibil. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactați la numărul de tel:

 • 7

  Angajăm agenți securitate pentru Zona Craiter. Obiectiv Retail/Magazin Program 8 Ore Cerinte: Seriozitate în desfășurarea activității Punctualitate Apt medical Angajăm si persoane care nu dețin atestatul de agent securitate . Plata salariului la timp fără intarzieri Orele suplimentare se plătesc cu 175% Orele prestate de sărbători legale 200% Se oferă și Fluturaș salariu aferent lunii lucrate Pentru detalii și programarea unui interviu vă așteptăm să ne contactați telefonic .

 • 4

  Angajăm Agenti Securitate pentru magazin în cadrul Mall Afi Program 2 Zile lucrate cu 2 Zile libere Salariul plătit la timp conform normelor legale în vigoare ,inclusiv fluturaș salariu. Beneficii: Orele suplimentare se plătesc cu spor de 175% Orele prestate de sărbători legale cu spor de 200% Se oferă Tichete masa pe card

 • 9

  Companie multinationala, lider mondial pe segmentul de servicii integrate de securitate, angajează Agenti Securitate. Cerinte: Fără inscrisuri în cazier Persoana dinamica, responsabila, serioasa. Plata salariala conform normelor legale în vigoare. Orele suplimentare 175% Orele prestate de sărbători legale 200% Se oferă Tichete masa pe card Fluturaș salariul Program Ture de zi 10 Ore (10-20) 2 zile Lucrate cu 2 Libere Angajăm și persoane care nu dețin atestat cu condiția de a îl obține în 3 Luni de la angajare. Pentru detalii și programarea unui interviu vă așteptăm să ne contactați telefonic la numărul:

 • 1

  Companie multinationala,este în căutare de Agenti Securitate pentru urmatoarele posturi Obiective Retail /Magazin zona Saturn Cerinte: Apt medical Fara înscrisuri in Cazier Program 8 ore Angajăm si persoane care nu dețin atestat (pot urma un curs de agent de securitate în primele 3 luni de la angajare) Oferim: Salariu plătit la timp conform normelor legale în vigoare. Salariul plătit la timp. Fluturaș salariu aferent salariului. Ore suplimentare 175% Ore sărbători legale 200% Pentru detalii și programarea unui interviu vă așteptăm să ne contactați telefonic.

 • 2

  Societate privată de pază, angajează în condițiile legii, Agenți de securitate(bărbați și femei - minim 8 clase) în cadrul profilului transport valori. Plata salarială acordată la timp, bonusuri în funcție de performanțe, atestatul profesional agent securitate este necesar. , ture doar de zi. Pentru mai multe detalii și interviuri: Telefon

 • 46

  Societate paza cu sediul in Brasov angajam agenți și agente de securitate pentru obiective in Brasov ! Seriozitate, exclus magazine ! Salariu motivant și la timp ! Telefon:

 • 3

  Force 1 angajează agenți de securitate

 • 10

  Societate de paza serioasa angajeaza agenti/agente securitate pentru obiective sedii de birouri in ture 24/72 si program fix 10 ore de luni pana vineri. Seriozitate, salariu la timp ! Fara magazine ! Telefon:

 • 2

  Firma de paza angajeaza agenti de securitate cu atestat . Salariu motivant decontam transport

 • Firma de paza angajeaza agent de securitate cu atributii de sef tura, cu atestat . Salariu motivant , decontam transport

 • 2

  Firma de paza angajeaza agenti de securitate cu atestat, permis port arma avantaj. Salariu motivant , decontam transport

 • 39

  Societate de paza serioasa cu sediul in Brasov angajeaza agenti/agente de securitate, ture 24/72, salariu la timp, rog seriozitate ! Fara magazine ! Telefon:

 • 8

  Firma de paza angajeaza agenti de paza pentru magazine din orasul Brasov. Informatii suplimentare la nr. de contact: 0784.290.285

 • 1

  Angajez Agent/te Securitate zona Gara,Gemeni si Cerna .Plata la ora si spor de noapte ,fara intarziere . Colectiv unit ,sef intelegator .

 • 22

  Societate de paza cu peste 17 obiective pe raza orasului Brasov ,angajeaza pentru spatii comerciale din zona Vlahuta , Racadau ' ,, Garii , Centru Civic , agenți de paza cu sau fara atestat,cu posibilitatea calificării gratuit. Program de lucru 8 h zi cu 2 zile libere pe saptamana si program de lucru in ture pentru obiectiv zona Cartier Florilor si Centru Civic. Detalii suplimentare la numarul de contact afisat in anunț.

 • 25

  Societate de paza angajează agent de securitate pentru sediu birou, post 10 ore pe zi de luni pana vineri, Weekend liber, sarbatori legale liber. Salariu motivant și la timp, seriozitate ! Telefon:

 • 1

  Societate privată de pază, angajează în condițiile legii, Agenți de securitate(bărbați și femei - minim 8 clase) în obiectivul C&A(lângă carefoure, calea București)Plata salarială acordată la timp, bonusuri în funcție de performanțe, atestatul profesional constituie avantaj dar ne adresăm și persoanelor neatestate(acordăm școlarizare), ture doar de zi. Pentru mai multe detalii și interviuri: Telefon

 • Salveaza cautarea