Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Cluj

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Sc Tiger security services angajăm agent de securitate pe postul de însoțitor autoblindată transport valori în cluj napoca. Jobul necesită deplasări intr-un ritm de program flexibil Firma vă pune la dispoziție necesarul pentru obținere port arma! Este necesar sa dețineti atestat securitate Cei interesați sunt rugați sa sune la nr. de tel afișat! -Călin

 • Angajam urgent ag.securitate + 45 ani,la program 24/72 în Cluj contact telefon Badiu

 • 1

  Angajam agent de securitate Cluj Napoca + 45 de ani program 24/72 relații telefon

 • Firma Securitas Services angajeaza urgent agent de securitate in Cluj Napoca in magazine de lux din Mallurile orasului. Salariul atractiv .Program de zi .

 • 2

  SOCIETATE DE SECURITATE LA NIVEL NATIONAL ANGAJEAZĂ URGENT DE AGENTI SECURITATE FEMEI / BARBATI CU ATESTAT SAU FARA ATESTAT ZONA GHERLA / SIC ORGANIZARE DE SANTIER / CONSTRUCTII SALARII ÎNCEPÂND CU 2300 LEI , POSIBILITATE DE A DECONTA TRANSPORTUL Cei interesati pot trimite un C.V la adresa de email insotit de o fotografie dacă este posibil. Program de sunat pentru programare la interviu sau informații de Luni pana Vineri între orele 09.00 și 16.00

 • Agent de securitate în cadrul unor obiective din Cluj-Napoca. Programul este in ture de zi/noapte. Atestatul de agent securitate este obligatoriu. Salariul net 2.200 lei/luna.

 • 2

  Force 1 divizia de securitate, angajeaza un agent securitate pentru un magazin din Platinia Cluj-Napoca. Salariul net 2.000 - 2.200 lei. Atestat obligatoriu.

 • Firmă de securitate , prezenta la nivel național , angajează agent securitate pentru mall -uri .

 • Societate de paza , prezenta la nivel național , angajează agent securitate pentru magazine retail în Floresti .

 • Ai nevoie de finanțare urgentă, nu ezita să ne lași numărul tău de WhatsApp prin mesaj

 • 3

  FOLGORE SECURITY angajeaza agenti paza in Badeni (TURDA) pt o fabrica .Tel

 • 5

  Nera Muresan Security angajeaza dispecer centru de alarma si tehnician sisteme de securitate. Informatii suplimentare la numerele de telefon afisate.

 • 1

  Asiguram calificare proprie pentru Agentii de paza care nu au atestate Beneficii: - Mediu de lucru tân r si dinamic; - Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; - Program de lucru flexibil; - Pachet salarial motivant asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; - Beneficii: tichete masa Program doar de zi, 12 ore total ore pe luna 180 se ofera scolarizare salariu la timp 3700 lei! Cerinte minime 8 clase. Pentru interviu va rugam sa ne contactati la whats##app - zero sapte trei noua - cinci sapte zero - sapte cinci zero

 • 7

  Angajam agenți de paza , femei și bărbați. Se asigura școlarizare în cadrul firmei . Salariul este motivant și se plătește la timp . Oferim seriozitate și cerem seriozitate . Posturile sunt pentru Cluj și Florești .

 • 1

  Angajam agenți de paza ,femei și bărbați, pentru magazine în Floresti și Cluj . Oferim și cerem seriozitate .Salariul este motivant și se plătește la timp , fără întârzieri .

 • 1

  Angajez Agent de Securitate pentru Depozit Kaufland Turda .Salariul este atractiv . Se asigura decont de transport .

 • 2

  SGC GUARD ALARM S.R.L, cu sediu social în Bucuresti, Punct de lucru Cluj - Napoca, societate cu capital integral privat, avand ca domeniu de activitate paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, anunta selectie de personal pentru: AGENTI DE SECURITATE CONDITII PENTRU OCUPAREA POSTURILOR: Studii gimnaziale / medii, atestat de agent securitate, fara antecedente penale PAZNICI CONDITII PENTRU OCUPAREA POSTURILOR: Studii gimnaziale / medii, fara antecedente penale. Oferim posibilitatea de calificare la locul de munca. DESCRIEREA POSTURILOR: Se asigura paza si securitatea - pentru o farmacie Programul de lucru este in functie de obiectivul supravegheat. Mai multe detalii se pot obtine la numarul de telefon: , in intervalul 8.00-16.00, de luni pana vineri. Solicitarile se pot trimite si pe adresa de email:

 • 1

  Angajam agenti de securitate cu sau fara atestat ,loc de munca depozit kaufland ,se ofera decont pentru transport ,posibilitate ore suplimentare,salar foarte motivant. Angajam agenti de securitate femei Cu cunoștințe minime de operare pe calculator Studi minim 10 clase conditi de munca foarte bune salarizare fără întârzieri

 • pensionar,dețin atestat, experienta, serios,domiciliu în Cluj

 • 2

  SGC GUARD ALARM S.R.L, cu sediu social în Bucuresti, Punct de lucru Cluj - Napoca, societate cu capital integral privat, avand ca domeniu de activitate paza obiectivelor, bunurilor, valorilor i protec ia persoanelor, anunta selectie de personal pentru: AGENTI DE SECURITATE CONDITII PENTRU OCUPAREA POSTURILOR: Studii gimnaziale / medii, atestat de agent securitate, fara antecedente penale, AVANTAJ: vorbitori de limba maghiara PAZNICI CONDITII PENTRU OCUPAREA POSTURILOR: Studii gimnaziale / medii, fara antecedente penale. Oferim posibilitatea de calificare la locul de munca. AVANTAJ: vorbitori de limba maghiara DESCRIEREA POSTURILOR: Se asigura paza si securitatea bunurilor, clientilor si angajatilor. Programul de lucru este in functie de obiectivul supravegheat. Mai multe detalii se pot obtine la numarul de telefon: , in intervalul 8.00-16.00, de luni pana vineri. Solicitarile se pot trimite si pe adresa de email:

 • Salveaza cautarea