Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Dambovita

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Salariul se plătește la timp. -Contract de Munca Conform Legii. -Bonuri de masa

 • 5

  BGS GRUP angajaza agenti de securitate si operatori dispeceri Oferim: Contract de munca pe perioada nedeterminata. Program in patru ture, cu foarte mult timp liber. Bonuri de masa. Calificare gratuita Cerinte: Permis conducere, cat B. Cazier judiciar fara antecedente. Minim 8 clase absolvite. Atestat paza, port arma , permis conducere si experienta acumulata sunt factorii de salarizare. Varsta maxima 50 ani, inclusiv pentru doamne. Disponibil la telefon de Luni pana Vineri intre orele 08:00-19:00

 • 3

  Compania Civitas, lider de piata in domeniul serviciilor de securitate, angajeaza Agenti de Securitate Locatia se afla in Bucuresti, asiguram transport din Gaesti. Locatia: Petrom City Programul: - 12/24/,12/48 Descrierea postului: Activitati specifice de protectie a persoanelor si bunurilor. (-se dezvolta in functie de caracteristicile exacte ale postului / Cerinte speciale tracktick) Experienta in domeniu constituie un avantaj. Civitas este o companie care isi respecta angajatii, asigurand cele mai bune conditii salariale si de dezvoltare personala din industrie. Vrei sa te alaturi echipei noastre? Suna chiar acum sau trimite-ne un e-mail!

 • 5

  TORNADO SECURITY , angajeaza agenti paza cu atestat sau fara , barbati pentru obiectiv in bucuresti , nu se lucreaza pe magazine , transport gratuit , tinuta gratuita , salariu platit la timp , program , 24 /48 ,de la 2000 ron , transport gratuit pe ruta , tirgoviste , tartasesti , bucuresti , dn 71..sefi amiabili si intelegatori..fara presiuni si cu respectarea contractului legal de munca , concediu medical, odihna , etc , detalii telefon , mottoul firmei este corectitudinea fata de om si renumeratia lui..la plecare nu se opreste bani pentru uzura tinutei , se poate renunta oricind in limita contractului ,fara repercursiuni salariale., se da toate drepturile legale izvorite din contractul de munca , succes si va asteptam la o firma corecta din toate punctele de vedere , noi stim ca ati avut neplaceri cu firmele la care ati lucrat , NOI NU SUNTEM ASA , SUNTEM CORECTI CU DVS..ACELASI LUCRU IL ASTEPTAM SI NOI DE LA DVS...PERSOANELE CU PROBLEME DIFERITE ACOOL ETC , SUNT RUGATE SA SE ABTINA...SALARIU PLATIT LA TIMP , IN MINA S AU PE CARD detalii telefon LUNI - VINERI ORELE 9 - 22.

 • 5

  CUNOSTINTE DESPRE SISTEMELE DE ALARAMA SI SUPRAVEGHERE VIDEO DORINTA DE A ACUMULA NOI CUNOSTINTE IN DOMENIU CARNET CONDUCERE CATEGORIA B PREFERABIL DOMICILIU IN tARGOVISTE SALARIZARE IN FUNCTIE DE CUNOSTINTE SI IMPLICARE IN CADRUL FIRMEI. MINIM 2000 LEI - MAXIM 4000 LEI TELEFON SI MASINA DE SERVICI.

 • Agent de securitate, cu atestat, solicit angajare, în zona limitrofa a orașuluiTârgoviște.

 • 4

  Societate de paza si protectie, angajam agenti de securitate cu sau fara atestat pentru obiective din, Ploiești, Câmpina, Moreni oferim transport - Obiectiv supravegheat video centralizat pe monitor. - Contract Individual de muncă perioadă Nedeterminat - Salariul 1800 Salariu la timp o dată pe lună

 • 6

  CIVITAS, lider in piata serviciilor de securitate din Romania, angajeaza dispecer in servicii de securitate OBIECTIV: Petrom City Asiguram transport din Gaesti Dispecerul este persoana care urmăre te permanent informa iile primite de la sistemele electronice de securitate, le analizează i raportează în func ie de tipul evenimentului, de protocolul încheiat cu beneficiarul i func ie de prevederile legale în domeniu Responsabilitati: Monitorizeaza permanent, in timpul serviciului, obiectivele conectate la dispecerat; Exploateaza corect si verifica starea de functionare a echipamentelor de monitorizare Receptioneaza permanent informatiile primite in dispecerat, avand in vedere politica si procedurile de securitate ale beneficiarului Informarea imediata a sefului ierarhic/ coordonatorului de serviciu privind starile de alarma, orice alt eveniment deosebit, precum si masurile pe care le-a intreprins, si executa in continuare dispozitiile acestuia Intocmeste/completeaza documente, rapoarte/ registre specifice activitatii desfasurate Gestioneaza resursele materiale din dotarea postului de serviciu (dispecerat); Respecta obligatiile angajatului conform legislatiei specifice domeniului de activitate Cerinte: -cunostiinte operare PC -atentie distributiva, spirit de observatie, receptivitate si caracter investigative -capacitatea de a respecta cu rigurozitate reguli si instructiuni -atestat profesional agent de securitate/dispecer ( prezinta un avantaj) Beneficii: -salariu competitiv * -echipament de lucru comod si elegant -loc de munca stabil, cu oportunitati de promovare ** -performanta este recunoscuta si recompensata *** La CIVITAS, ne bazăm pe oameni bine pregatiti, având în comun ambi ia pentru performan ă i pasiunea pentru lucrul bine făcut. Vrei sa te alaturi echipei noastre? Suna chiar acum sau trimite-ne un e-mail!

 • Salveaza cautarea