Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Dambovita

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 417 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Dorim sa ne extindem si mai mult activitatea si pentru acest lucru angajam confectioner PVC/aluminium si inginer constructor cu experienta, salariu atractiv si bonusuri la lucrari. Avem o experienta in constructii si confectii aluminium/PVC de peste 20 ani, suntem o societate serioasa, avand un portofoliu vast de clienti si lucrari. Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, sa lucrati intr-un mediu placut si antrenant, asteptam CV-ul dvs la adresa de email: Va asteptam la interviu!!!

 • 3

  Angajam absolvent (a) a(l) facultatii de geodezie sau cadastru, in vederea intocmirii documentatiilor cadastrale. Munca este preponderent de birou insa ocazional va fi si munca de teren. Se cere un grad de experienta scazut dar sunt necesare cunostinte de Autocad, o buna capacitate de comunicare si atentie precum si dorinta de a invata in cadrul unui colectiv tanar si experimentat.

 • Căutam noi colege pentru magazinul Boutique 17 din Targoviste, Dambovita Mall. Dacă ești o persoană responsabilă, implicată și serioasă, cu orientare către clienți și nevoile lor, te vom sprijini încă de la început și te vom învăța: să îndrumi și să consiliezi clienții să ajuți la recepția mărfii și amplasarea acesteia pe spațiul de vânzare să lucrezi cu casa de marcat să contribui la menținerea unei imagini impecabile a magazinului. Beneficiile tale: Contract de muncă cu normă întreagă pe perioada nedeterminata Oportunități de creștere și dezvoltare profesională Un loc de muncă sigur într-o companie de succes. Program de munca flexibil. Descrierea Companiei: Boutique 17 este un concept pentru femeile moderne de 30 de ani + . Brandul reprezintă o colecție unică în România care îmbină elementul fashion tradițional cu utilitatea de a purta la orice ocazie haine care se deosebesc prin stil și culoare. De asemenea , colecția de genți și accesorii vine să completeze într-un mod fericit o ținută de excepție cu care orice doamnă devine o persoană de invidiat în cercul de prieteni. Și, nu în ultimul rând, prețurile sunt atât de atractive încât clienților nu le vine a crede nivelul promoțiilor care sunt mereu în magazin.

 • 1

  Caut o doamna serioasa și harnica ptr îngrijire o batrina imobilizata la pat . Batrina se afla în Viforita la 2 km de Târgoviște. Ptr. relații sunați la tel. .

 • 3

  Caut o doamna serioasa și harnica ptr. a avea grija de o batrina imobilizata la pat . Batrina se afla la 2 km de Târgoviște. Relații la tel. .

 • 5

  Angajez patiser in oraul Pucioasa , varsta minima 45 ani

 • S.C. ELJ AUTOMOTIVE S.A din Titu angajeaza - STIVUITORISTI - MUNCITORI NECALIFICATI Cerinte: persoana dinamica, organizata, responsabila; Oferta: -salariu diferentiat in functie de gradul de dificultate al operatiilor intre 1800 si 2100 lei net; -spor de noapte de 25%; -spor de ore suplimentare de 175%; -prima de vacanta ; -tichete de masa de 20 lei/zi (400 lei /luna); -Prime de Craciun si Sf Paste; -transport gratuit; -program de 8 ore/zi in 2 schimburi; Relatii: -la sediul S.C. ELJ AUTOMOTIVE S.A din Titu, Strada Garii, nr. 101 -la telefon: sau e-mail:

 • 41

  Pentru Ibrianu,Frasinu, Postanacu, Cojasca, Crevedia,Racari si Ghergani - jud.Dambovita - cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail din anunt. Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.- cautam persoane de incredere, cu simt de raspundere, care au disponibilitate de lucru cateva ore pe saptamana. Aria de activitate: in apropierea domiciliului dvs. Puteti ajunge in echipa noastra, apeland la numarul de telefon unde ne puteti furniza numele si prenumele dvs. , zona de domiciliu, numarul dvs. de telefon sau puteti trimite cv-ul dvs.la adresa de e-mail Noi va vom contacta pentru a va oferi toate detaliile.

 • 1

  Parc dezmembrari auto face angajari! ( inclusiv din provincie )! Se ofera: - Salariu 3000 lei - cazare ( daca sunteti din PROVINCIE) - mediu de lucru profesional si linistit - integritate in echipa - intelegere si seriozitate. Se cere: - experienta minima in domeniul auto - seriozitate si responsabilitate - corectitudine.

 • Scopul postului: Titularul postului are rolul de a presta activitati privind pregatirea planurilor si proiectelor pentru noua lucrare sau in pregatirea unor sectiuni de planuri si proiecte, urmarirea stadiului lucrarilor din punct de vedere cantitativ si calitativ, intocmirea de rapoarte de activitate, coordonarea si controlul echipelor de teren si a activitatii desfasurate de acestea. Atributii: -sa supravegheze activitatea echipei din subordinesa urmareasca stadiul lucrarilor din punct de vedere cantitativ si calitativ -sa intocmeasca rapoarte de activitatesa coordoneze si sa controleze echipele de teren si activitatea desfasurata de acestea -sa planifice, sa organizeze si sa monitorizeze executia din punct de vedere al respectarii planurilor, al incadrarii in termenele stabilite si al calitatii lucrarilor -sa studieze planurile de constructie si sa se preocupe de punerea in practica a acestora -sa se preocupe de controlul insusirii si respectarii de catre personalul din subordine a prevederilor proiectului de executie si a prescriptiilor tehnice aplicabile -sa manifeste disponibilitate catre dialog, receptivitate, calm, tact in relatiile de serviciu;  -sa raspunda la toate solicitarile venite din partea sefului de echipa sau a oricarei persoane investite sa-i solicite pentru indeplinirea unor sarcini conforme fisei postului; 

 • Responsabilitati: Intocmire de oferte financiare si situatii de plata Transmiterea ofertelor către clienți Studierea documentației in vederea ofertarii pentru Licitatii Solicitarea ofertelor de preturi Cerinte: Abilitati utilizare pachet Office  Capacitate de planificare si organizare Abilitati de comunicare, flexibilitate, disponibilitate la program prelungit Persoana cu gandire analitica, atenta la detalii. Persoana motivata, orientata catre performanta

 • 30

  Dorim sa ne extindem si mai mult activitatea si pentru acest lucru angajam contabil care sa tina evidenta primara, sa cunoasca programul Word, Excel. De asemenea reprezinta un mare avantaj cunoasterea limbii engleze, nivel mediu/avansat, precum si realizarea devizelor de lucrari. Avem o experienta in constructii si confectii aluminium/PVC de peste 20 ani, suntem o societate serioasa, avand un portofoliu vast de clienti si lucrari. Daca doriti sa faceti parte din echipa noastra, sa lucrati intr-un mediu placut si antrenant, asteptam CV-ul dvs la adresa de email: Va asteptam la interviu!!!

 • Angajam o croitoreasa cu experienta pentru un atelier de retusuri Salariu in functie de experienta Sunati pentru mai multe detalii Va multumesc

 • 1

  Caut femeie pentru ingrijire barbat de 80 de ani cu probleme de locomotie. Ofer cazare, mancare si salariu de 1000 de lei pe luna.

 • Caut femeie pentru ingrijire barbat de 80 de ani cu probleme de locomotie. Ofer cazare, mancare si salariu de 1000 de lei pe luna.

 • 15

  Biroul European de Reprezentare vă oferă ocazia/oportunitatea de vă putea mări veniturile devenind consilier/agent/partener/expert în domeniul despăgubirilor, îndreptându-vă atenția către dezvoltarea activității și chiar schimbarea acesteia în domeniul în care activăm noi. Candidatul ideal: Absolvent studii medii; Experienta în vânzări/domeniul asigurărilor constituie un avantaj; Responsabil; Abilitati de planificare si organizare; Punctual; Independență și autonomie; Prezența de spirit/dinamism; Persoană organizată; Capacitate de lucru cu termene limita; Fără cazier; Permis de conducere categoria B; Propriul mijloc de transport; Foarte bune abilități de comunicare, negociere și putere de convingere; Activitatea ta va consta în: Sprijinirea persoanelor care au suferit un accident rutier și îndrumarea acesteia către societatea noastră pentru a beneficia de suport juridic și financiar; Strângerea documentelor necesare pentru dosarul de daună; Posibilitatea de a-ți crea propria echipă; Câștigarea de sume importante (comision procentual sau sume fixe). Beneficii oferite: Training de specializare; Beneficiezi de suport din partea societății pentru materialele necesare desfășurării activității (signalistică, obiecte personalizate, cărți vizită, adresă e-mail personalizată, call-center); Un sistem profesionist de colaborare, acumularea de cunoștințe și un plan dinamic de carieră; Sistem de bonusare avantajos conform condițiilor contractuale; Sistem avantajos de compensare pentru munca depusă; Posibilități nelimitate de creștere a propriei afaceri, cu sprijinul firmei. Ofertă: Firma de prestigiu, lider pe domeniul său; Servicii de top, recunoscute și apreciate în piață; Posibilitatea de a face parte dintr-o industrie dinamică și plină de oportunități; Colegi deosebiți, o echipă de profesioniști; Independență și autonomie, program flexibil; Siguranță și stabilitate pe termen lung; Șansa de a crește profesional lucrând pentru unul dintre liderii din piață; Pentru mai multe detalii vizitați: www.biouleuropean.ro Relații la telefon: 0733.133.000

 • 4

  Recrutam consultanti pentru extindere locala a activitatilor de intermediere. Linii de business: -asigurări (Generale : obligatorii si facultative, asigurari de viata). -credite (intermediate la banci si ifn-urile partenere) -turism (orice pachet turistic existent in lume, avand incheiate parteneriate avantajoase cu majoritatea tur-operatorilor existenti in piata). -Reincarcari electronice. -Intermedieri imobiliare. -Leasing imobiliar (singurul si unicul produs existent in tara). va oferim: -un sistem de cariera atractiv si interesant cu posibilitatea de a ajunge actionar al firmei de brokeraj. - o platforma de emitere online accesibila 24/24 foarte performanta - pregatire alaturi de profesionisti si acces la o platforma e-learning(accesul la platforma de emitere polite costa doar 100 lei). - ai un coordonator care este deja actionar in firma si te poate indruma pas cu pas in aceasta afacere. - poti emite polite in perioada de pregatire - autorizarea IMA se poate obtine printr un examen online tip gril(40 intrebari) care costa 250 lei. - comisioane atractive, extracomisioane din recomandari -program flexibil -Aici, nu ai sef, ai doar prieteni care iti doresc binele, nu ai un program fix , ti-l faci tu asa cum vrei, vei intalni oameni si prieteni noi si te vei integra intr-un grup care cultiva aceleasi valori, te vei dezvolta personal si iti vor fi recunoscute meritele https://www.facebook.com/Broker-asigurari-si-turism-101812398359327

 • 6

  Angajez vanzatoare. Relatii la magazimul ,,Trei Nuci" din Targoviste, Piata 1 Mai.

 • Salveaza cautarea