Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Dambovita

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 444 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Angajez personal ( fete/baieti ) pentru Fast Food Targoviste! Salariu atractiv! Detalii la nr de telefon

 • Angajam casier PROFI - Salariu net 4500 RON + bonusuri - PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA -- pt19 RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Angajam Lucrator comercial/casier cu sau fara experienta (barbat sau femeie) la PROFI. Program de 1+1 (1 zi lucrata si 1 zi libera). Salariu 4500 lei NET (in mana) . Acordam tichete de masa, concedii si bonusuri de inventar. Asiguram transport pentru persoanele din sate si comune vecine (max 80km).

 • 17

  Pentru batrana cu probleme de deplasare, cautam persoana cu domiciliul in Romania, sanatoasa, FARA obligatii familiare, calma si serioasa care sa o ingrijeasca permanent la domiciliul ei dintr-o comuna a judetului Dambovita. Se ofera conditii de sedere foate bune in casa cu gaze si celelalte utilitati ca la oras. Amanunte la telefonul afisat si dupa o prima intalnire cu persoana solicitanta. Preferam persoana cu domiciliu in judetul Dambovita sau judetele apropiate.

 • 9

  angajam muncitori in constructii,dulgheri,fierari-betonisti,zidari,termosisteme,gresie,faianta,parchet,rigips,lavabil,montat usi pavele,necalificati.

 • 2

  atelier tamplarie angajeaza inginer tehnologia lemnului,tamplari universali, tamplari mdf,restauratori mobila, tapiteri cu cazare. telefon:

 • Doamnă din Târgoviște 48 de ani caut loc de muncă ca muncitor necalificat o zi cu o zi ca agent de curățenie, camerista, lucrător an bucătărie, cu experiență.

 • 1

  Caut Manipulant pentru Depozit situat in Targoviste Responsabilitati si cerinte : - incarcarea si descarcarea si manipularea marfurilor din depozit; - incarcarea si descarcarea marfurilor in mijloacele de transport - verificare cantitativa si calitativa a marfii receptionate; - responsabilitate, seriozitate, implicare. - abilitatea de a lucra in echipa si independent; - dexteritate manuala si atentie la detalii; - acreditarea ca stivuitorist sau interesul pentru certificare constituie avantaj Beneficii: - salariu motivant - tichete de masa Mai multe detalii la nr. de tel :

 • 7

  Firma de intermediere financiara din Gaesti, cauta colaboratori part time/full-time pentru vanzari credite nevoi personale/ipotecare. Daca te consideri o persoana dinamica, inclinata spre succes, iti place sa comunici si esti capabila de a atrage clienti pentru vanzarea creditelor, te asteptam in echipa noastra. Noi iti oferim castiguri considerabile garantate. Ne poti contacta telefonic pentru detalii suplimentare la numarul de telefon din anunț sau trimite CV pe adresa de mail

 • Angajam muncitor ferma bovine in apropiere de orașul Târgoviște, judetul Dâmbovița. Salariu atractiv. Cerințe:serios, non-alcoolic, nefumător. Telefon

 • ROMLUX BUILDINGS S.R.L. cu sediul in Sat Bechinesti, Comuna Finta, Str. Matei Basarab, Nr. 97, Jud. Dambovita, angajeaza 3 posturi dulgher Cod COR 711501, 2 posturi zidar pietrar Cod COR 711203, 2 posturi fierar betonist Cod COR 711402, 3 posturi faiantar Cod COR 712201,15 posturi muncitor necalifcat la spargerea si taierea materialelor de constructii. Relatii pentru depunerea CV -urilor la tel.

 • 2

  Esti sofer de TIR? Alege sa lucrezi in cadrul unei companii romanesti dinamice si aflate in plina dezvoltare! Cu o experienta de 14 ani, angajam sofer profesionist pentru transport international de marfa, contand cu o flota moderna de camioane. Conditii de munca excelente, angajare imediata, sisteme automate de plata a taxelor de drum, sisteme moderne de comunicatie prin satelit, telefon mobil. Te așteptam în echipa noastră, DETALII SI INFORMATII: LA

 • Vitall SRL angajeaza pentru locatia din Crevedia 3 electricieni intretinere si reparatii. Sarcini si responsabilitati: Efectueaza interventii de urgenta la sistemele tehnice de natura electrica; Asigura efectuarea inspectiilor periodice (lunare) asupra instalatiilor electrice; Asigura efectuarea lucrarilor de natura electrica privind reparatii minore ale instalatiilor; Efectueaza alte lucrari la cerere la instalatiile electrice utilizate in conformitate cu procedurile interne aprobate (lucrari cu scoaterea de sub tensiune); Raspunde de efectuarea corespunzatoare a activitatilor din caietul de sarcini ale obiectivului, conform graficului de lucru. Pachet salarial: 2800 lei net Tichete masa (300 lei/ luna) Bonus prezenta: 200 lei net

 • 3

  Cerințe: Experienta de minim 2 ani in domeniu; Diploma de calificare în domeniu constituie un avantaj; Persoana serioasa,capabil sa lucreze in echipa; Corect,punctual,responsabil. Condiții: Program de lucru L-V; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Concedii conform legislației; Prime de sărbători; Bonusuri în dependență de experiență și performanță; Salariu motivant minim 2500 RON/pe lună net; Responsabilități: Îsi organizeaza lucrarile de montaj, realizeaza/pregatirea locurilor unde vor fi montate tamplariile din aluminiu, efectueaza montajele respectand reguli specifice de lucru, aplicand mecanismele independente ale tamplariilor si asigurand controlul functional al acestora dupa realizarea montajului.

 • Clinica stomatologica din Targoviste cauta colaborare cu medic stomatolog. Asiguram un flux mare de pacienti. Exista radiologie dentara in cadrul clinicii. Oferim aparatura , materiale si dotari moderne pentru desfasurarea activitatii. Colectiv unit, primitor , oferim sprijin pentru dezvoltare profesionala. Pentru cei interesati , va rugam sa ne contactati , impreuna cu un C.V la adresa de email :

 • 1

  Clinica stomatologica din Targoviste cauta colaborare cu medic stomatolog. Asiguram un flux mare de pacienti. Exista radiologie dentara in cadrul clinicii. Oferim aparatura , materiale si dotari moderne pentru desfasurarea activitatii. Colectiv unit, primitor , oferim sprijin pentru dezvoltare profesionala. Pentru cei interesati , va rugam sa ne contactati , impreuna cu un C.V la adresa de email :

 • 7

  Societate comerciala cu sediul in Moreni Judetul Dambovita angajeaza: - sudori - lacatusi mecanici - magazioner Relatii la tel

 • 13

  S.C. ELJ-AUTOMOTIVE S.A din Titu , Angajam: MUNCITOR NECALIFICAT/ OM DE MISCARE Cerinte: persoane dinamice, organizate, responsabile; Oferta: *Salariu diferentiat in functie de gradul de dificultate al operatiilor; *Tichete de masa de 30 lei/zi; *Spor de ore suplimentare de 175%; *Spor de noapte de 25%; *Spor de weekend (30 ron net/zi); *Prima de Vacanta; *Prime de Craciun si Sf.Paste; *Prima de instalare pentru noii angajati; *Prima de recomandare pentru cei care recomanda noi angajati; *Transport GRATUIT; *Program de lucru: 1) L-V, 5 zile/saptamana (la Depozit) cu 8 ore/zi, 2 schimburi; 2) L-D, 5 zile/saptamana (la Productie_om miscare) cu 8 ore/zi, 3 schimburi; *Instruire la angajare si calificare la locul de munca; Relatii: la sediul S.C. ELJ AUTOMOTIVE S.A din Titu, Strada Garii, nr. 101 la telefon: sau e-mail:

 • S.C. ELJ-AUTOMOTIVE S.A din Titu , Angajam: OPERATOARE MASE PLASTICE Cerinte: persoane dinamica, organizatae responsabilae Oferta: *salariu diferentiat in functie de gradul de dificultate al operatiilor; *tichete de masa de 30 lei/zi; *spor de ore suplimentare de 175%; *spor de noapte de 25%; *spor de weekend (30 ron net/zi); *Prima de Vacanta; *Prime de Craciun si Sf.Paste; *Prima de instalare pentru noii angajati; *Prima de recomandare pentru cei care recomanda noi angajati; *Transport GRATUIT; *Program L-V, 5 zile/saptamana cu 8 ore/zi, 3 schimburi; *Instruire la angajare si calificare cu evaluare dupa 3 luni (evaluare sustinuta-marire salariu) Pentru detalii ne puteti contacta: la sediul S.C. ELJ AUTOMOTIVE S.A din Titu, Strada Garii, nr. 101 la telefon: sau e-mail:

 • 4

  Buna ziua, ne mărim echipa și in acest sens căutam colegi operatori pentru următoarele meserii: Dulgheri, zidari, faianțari, instalatori, zugravi, electricieni, sudori, lacatusi mecanici. Zona Prahova și Dâmbovița. Moreni. Pentru detalii sunati la telefon.

 • 4

  Firma de amenajări interioare angajam meseriasi constructii in Ploiesti.

 • Salveaza cautarea