Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Mures

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • #OperatorTVCI - Auchan Tg Mures Mall Responsabilități Cunoaste modului de functionare al sistemelor TVCI, antiefractie, detectie incediu, control acces si sonorizare Asigura paza si securitatiea obiectivelor prin intermediul sistemelor tehnice de detectie, efractie si control al accesului Actioneaza corect in situatii de urgenta Profilul candidatului Asigura paza si securitatea bunurilor, clientilor si angajatilor Verifica prin sondaj corectitudinea facturarii produselor la casele de marcat Previne si combate sustragerile si distrugerea produselor din magazin Controleaza ambalajele produselor voluminoase achizitionate de clienti si corectitudinea facturarii acestora Asigura un climat de siguranta clientilor si angajatilor magazinului Aplica aici : https://cariere.auchan.ro/Position/Details?id=8143

 • Angajam agent de securitate tarif 10 ron /h . Obiective în Tg Mureș.

 • caut loc de munca paznic de noapte tg mures

 • Doresc sa lucrez ca si agent de paza, detin si atestat de agent de paza,de preferinta sa fie in tarnaveni sau la targu mures

 • Agent de securitate pentru magazin in Targu Mures. Program in ture. Tarif net 10.12 lei/ora.

 • Agent de securitate pentru magazin in Sovata. Program in ture. Tarif net 9.80 lei/ora.

 • Evaluator de risc la securitatea fizica, inscris in Registrul Naíonal al Evaluatorilor de Risc, întocmesc rapoarte de evaluare și tratare riscuri la securitatea fizică la preturi negociabile. Începând cu data de 01.07.2018 toate firmele trebuie să aibă astfel de rapoarte de evaluare.

 • 4

  Firmă de pază angajează agenti de securitate pentru unul din obiectivele noastre din REGHIN, JUD. MURES. Atestatul nu este obligatoriu, dar reprezintă un avantaj. Mai multe detalii puteti obtine la nr. de telefon din anunt. Totodata asteptam Cv-urile dvs in mesageria paginii. Cerem si oferim seriozitate. .

 • Firma de securitate angajeaza dispeceri monitorizare video cu experienta pentru comuna Ernei. Candidatul ideal: Fara antecedente penale; Studii medii; Foarte bune cunostinte PC; Atitudine civilizata si responsabila; Capacitate de comunicare si relationare; Fire dinamica; Aspect fizic ingrijit; Experienta obligatorie pe un post; .Mai mult detalii : Tel . intre orele 08-15.

 • 2

  Compania de paza FAN PROTECT i-si mareste echipa. Angajam agenti de securitate la obiective din Tg-Mures. Cerinte: -Persoane responsabile cu spirit de observatie - Atestatul profesional constituie avantaj - Seriozitate si punctualitate - Fara inscrisuri in cazier Oferim - Loc de munca intr-o echipa profesionista - Contract de munca pe perioada Nedeterminata - Salar atractiv Pentru detalii tel. CV online www. fanprotect.ro

 • 7

  Firmă de pază angajează agenti de paza - femei sau barbati, cu sau fara atestat (cu posibilitate de obtinere daca acesta lispeste), pentru un punct de lucru din in Tg-Mures, jud. Mures. Mai multe detalii puteti obtine la nr. de telefon afisat.

 • 5

  CANDIDATUL IDEAL Studii superioare militare sau civile cu diplomă de licen ă. Cursuri in domeniul apararii, ordinii publice, sigurantei nationale. Curs de management corespunzător nivelului si experientei acumulate. Aptitudini de leadership, organizare, coordonare si control. Persoana cu conduită morală conform normelor civice i militare. RESPONSABILITATI Are in subordine intregul personal cu atributii de paza si securitate. Organizeaza, planifica, conduce si controleaza nemijlocit activitatea de paza obiective si bunuri, instruirea si echiparea personalului. Participa la intocmirea planurilor de paza si asigura aplicarea acestora de catre subordonati. Urmareste ca in planurile de paza sa se prevada toate punctele favorabile patrunderii ilegale in obiectiv.. Analizeaza, inregistreaza si informeaza directorul general despre activitatea serviciului. Analizeaza situatiile operative si propune masurile ce se impun pentru sporirea securitatii obiectivelor aflate in responsabilitate. Asigura si controleaza echiparea corespunzatoare a personalului cu atributii de paza, pe timpul serviciului. In raport de evenimentele deosebite intervenite la obiectivele aflate in paza, prezinta, periodic directorului general propuneri de masuri in vederea eliminarii deficientelor constatate. Organizeaza, conduce si executa intreaga activitate pe linia protectiei muncii si PSI si tine evidenta instructajelor efectuate, in conformitate cu dispozitiile legale in vigoare. Intocmeste si urmareste respectarea intocmai a graficului de control la obiective. Indeplineste orice alte atributii prevazute de lege sau dispuse de conducerea directiei.

 • Respectă programul stabilit, ruta, asigurând buna desfășurare a transportului și a activității; Respectă regulile stabilite de legislati în vigoare privind circulatia pe drumurile publice, precum si regulamentele si instructiunile interne; Cunoaste si se îngrijeste de starea tehnică a masinii încredintate, în asa fel încât aceasta să fie în permanentă stare de functionare si este obligat să raporteze orice defectiune, supervizand remedierea acesteia de urgentă; Manifesta respect în relatiile de munca și pastreaza confidențialitatea. Profilul candidatului: Deținere permis auto categoria B Capacitate de concentrare si rabdare Persoană punctuală, organizată, cu simț de răspundere Stil de condus prudent și corect Loialitate și integritate în activitate Cerem si oferim seriozitate.

 • Salveaza cautarea