Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Olt

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Pensionar Slatina 53 ani domiciliu stabil cazier curat, caut post de lucru la pază dr noapte Slatina sau in locații limitrofe 5-10 km. Disponibil cu începere imediat a activității cu posibilitate de a lucra si in wekend*uri sau sărbători. Pt deplasări dețin transport propriu. Detalii sau amănunte la tlf sau interviu.Accept un eventual contract civil. Zero*șapte, 51,opt*zero,70,trei*zero.

 • 10

  Firma de paza din mun.Slatina, Olt, angajează agenti de pază pentru obiectiv DRUMUL EXPRESS , zona JITARU-COLONEȘTI Salariul 1650 lei NET. Atestatul de agent de securitate poate fi obținut după angajare.

 • 5

  Firma de paza din mun. Slatina, angajeaza agenti de pază-interventie, cu permis de conducere categoria B. Salariul 1800 lei NET. Program 24/48.

 • 3

  Firma de pază din mun.Slatina, Olt, angajează agenti de pază din zona DRAGANESTI, SPRINCENATA, MARUNTEI, COTEANA, pentru obiectiv OREZARIE DANEASA. Salariul : 1600 lei NET. Atestatul de pază poate fi obținut după angajare.

 • 1

  Paza bunuri si valori la adresa beneficiarului!

 • 4

  Firma de paza din mun.Slatina, jud.Olt, angajează agenti de pază din zona Sprancenata, Draganești, Marunței, pentru pază utilaje camp, pe raza comunei DĂNEASA. Permisul de conducere constituie un avantaj. Salariul-1600 lei NET. Atestatul de agent de securitate poate fi obținut după angajare. Relații la telefon de LUNI pana VINERI, între orele 08.00-17.00.

 • 8

  Firmă de pază din mun.Slatina, angajează agenti de interventie obiective monitorizate. Cerinte : permis de conducere categoria B, seriozitate. Salariul 1700 lei NET. Relații la telefon.

 • 1

  Caut post de lucru la pază de noapte Slatina sau locații limitrofe 5/10 km. Dețin auto propriu pt deplasări. 53 ani domiciliu stabil cazier curat, disponibil si în weekend"uri sau sărbători, cu începere imediat a activității. Detalii la tlf sau interviu. Zero*șapte, 51,opt*zero,70,trei*zero.... Posibilitate de contract civil.

 • 1

  Firma de pază angajează agenți de securitate, bărbați și femei, pentru obiectiv in com. TUNARI, jud.ILFOV. Salariul 1800 lei NET. Pentru cei din județul Olt, se asigura transport si cazare și se lucrează o săptămana, cu o săptămana liber. Relații la telefon.

 • 4

  Firma de pază din mun. Slatina, angajează agenti de securitate, pentru pază la DRUMUL EXPRESS, zona JITARU-SCORNICEȘTI-OPTAȘI-COLONEȘTI. Salariul 1650 lei NET. Atestatul de agent de securitate poate fi obținut după angajare. Relații la telefon, .

 • 3

  Se ofera calificare job daca nu este obtinuta. Pe timpul serviciului este obligat sa poarte echipamentul cu insemnele societatii si ecusonul. -Sa nu se prezinte la serviciu sub influenta bauturilor alcolice sau cu aspect neglijent. -Sa nu consume bauturi alcolice pe perioada executarii serviciului. -Sa nu pretinda sa nu primeasca foloase materiale sau banesti necuvenite, sa nu-si creeze relatii in randul salariatilor beneficiarul si sa nu desfasoare activitati care prin natura lor ar aduce prejudicii morale sau materiale societatii care beneficiaza de serviciile de paza. -Sa nu intarzie si sa nu absenteze de la serviciu nemotivat sau fara instintarea sau acordul in prealabl a sefilor ierarhici. -Sa nu paraseasca postul incrediintat fara aprobarea sefului ierarhic si sa nu abdice din propria initiativa de la indatoriirile cei revin pe linie de serviciu. -Sa dea dovada de vigilenta si spirit de raspundere in timpul executarii serviciului respectand indatoririle cei revin din legile in vigoare consemnul, general si particular conform fisei postului intocmit de seful de tura. Atributii specifice: -Raspunde in timpul serviciului, de paza obiectivului incredintat sau a postului in care a fost repartizat. -Raspunde de paza materialelor, bunurilor si valorilor aflate in raza postului sau fata de intentii ce au ca scop prejudicierea morala sau materiala a societatii ce beneficeaza de acese servicii. -Raspunde de buna functionare si utilizare a echipamentului si mijloacelor de dotare. -Raporteaza sefilor ierarhici aspectele negative menite sa impiedice buna desfasurare a serviciului. -Tine in permanent legatura prin mijloacelor de comunicare ( Radio, Telefonic ) cu seful de tura sau colegii raportand imediat situatiile ivite in postul incredintat. -Controleaza persoanele suspecte sau pe cele care au vadita intentie si incearca sa aduca prejudicii materiale societatii. Se solicita permis de conducere categoria B

 • 1

  Pensionar caut post de lucru la pază de noapte Slatina sau locații limitrofe.....5-10 km. 53 ani domiciliu stabil cazier curat, disponibil cu începere imediat a activității cu posibilitate de lucru si in weekend*uri și sărbători. Dețin permis si auto propriu. Amănunte la tlf 07, cinci*unu 80 *șapte *zero 3*zero.

 • Doresc angajare agent intervenție în Slatina am atestat de securitate

 • 6

  Paza bunuri si valori Permisul de conducere constitue un avantaj Salariu negociabil

 • Salveaza cautarea