Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Olt

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 247 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Dorim să ne mărim echipa de operatori de automate de cafea Daily și suntem în căutare de colegi dornici să ni se alăture. ATRIBUTIILE ANGAJATULUI: - Asigură diagnosticarea, repararea, alimentarea și întreținerea automatelor de bauturi calde. - Igienizarea automatelor și buna funcționare a acestora. - Completarea responsabila a rapoartelor cerute prin intermediul aplicației Daily Caffe. CERINTE: - Studii medii și/sau superioare absolvent in cadrul Liceului/Universității. - Simț tehnic dezvoltat. - Cuno tin e tehnice de bază. - Cunoștințe de limba engleză; - Permis categoria B. - Persoana responsabilă, serioasă, atentă la detalii, dinamica, orientată către rezultat, creativă și cu inițiativă; OFERTA (bonusuri, beneficii) - Salariu motivant; - Bonusuri în funcție de performanță; - Scolarizare de specialitate în țară și in străinatate; - Posibilități de dezvoltare profesională și promovare. - Asigurarea unei mașini de serviciu si telefon. - CV se trimit la adresa mentionand numele postului dorit -Relatii la telefon

 • Angajez urgent meseriași i c-ții

 • 6

  3100 lei pe luna sau 100 pe zi pentru munca necalificata(ospatarie) cu sau fara experienta.Cazarea si masa vor fi asigurate.Telefon zerosapte35 310 420

 • Angajez sofer autoutilitara- sprinter prelata; transport intern- minima experiența pe bursa transporturi. Necesar categoria B, salariu motivant - procent din venituri, se achita in fiecare saptamana!

 • Beneficii: - Mediu de lucru tân r si dinamic; - Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; - Program de lucru flexibil; - Pachet salarial motivant asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; - Beneficii: tichete masa Asiguram calificare proprie pentru Agentii de paza care nu au atestate SS Stray Security Firma de paza si protectie angajeaza agenti de securitate Femei si Barbati pentru magazin diverse locatii si puncte de lucru. Program doar de zi, 12 ore total ore pe luna 180 se ofera scolarizare salariu la timp 3900 lei! Cerinte minime 8 clase. Pentru interviu va rugam sa ne contactati la whats##app - zero sapte doi trei opt sapte trei patru sapte zero

 • Societate angajează muncitori constructori cu experiență,electricieni, fierari si instalatori. Proiectele noastre sunt pe toată perioada anului si se desfășoară în județul Olt si Dolj, salariile sunt motivante, dar variază în funcție de performanțele fiecaruia. Vă stăm la dispozitie pentru orice informație. Patru Marian

 • intocmesc devize oferta dupa antemasuratori existente, deviz general investitie, deviz pe obiect, extrase de deviz: liste de material, manopera, utilaje, transport pentru executie lucrari; studiez documentatia (caiete de sarcini, fise de date, planuri, memoriu tehnic, ) pentru licitatii, inclusiv eligibilitate; intocmesc, documentatia pentru licitatii (oferta tehnica si financiara); intocmesc propunerile tehnice sau alte documente necesare pentru dosarul de oferta.

 • Randstad Romania recruteaza Stivuitoristi pentru companie de logistica din Craiova. Cautam atat persoane care au autorizatie ISCIR (vizata sau nu), cat si persoane care nu detin autorizare, dar au minime cunostinte de lucru cu stivuitorul si isi doresc sa se dezvolte profesional in acest domeniu, urmand un curs de stivuitorist, organizat si platit, de catre compania angajatoare. Cerinte: - minim 8 clase; - disponibilitate de lucru in 3 schimburi; - permisul de conducere reprezinta un avantaj; - seriozitate, punctualitate. Se ofera: - contract de munca pe 3 luni + prelungire - salariu atractiv, stabilit in functie de aptitudini si calificare; - tichete de masa 15 lei/ zi; - spor tura de noapte 25%; - posibilitatea de a lucra ore suplimentare(spor 75%). Detalii:

 • Caut muncitori necalificați pentru 2 săptămâni la petrochimie în Pitești pentru revizii. 150 de lei pe zi, cazare și mese incluse. Detalii la

 • Ofer spre închiriere scaun frizerie. Conditii avantajoase

 • 12

  SC angajeza urgent agent vanzari distributie. Relatii la tel. 0722257061, 0740020060.

 • 29

  SC angajeaza soferi livratori pentru produse panificatie. Relatii la tel. 0722257061, 0740020060.

 • 9

  Angajam casier la stația PECO Petrom Slatina (lângă piața Zahana). Salariu brut: 2900 lei și 18 bonuri de masa*15 lei. Se fac și ture de noapte. Programul este 12 cu 24. Pentru informații suplimentare va rog sa aduceti un CV la Petrom 2 Slatina (lângă piața Zahana). Mulțumesc.

 • Hig's import export srl angajam personal calificat la depozitul nostru in Caracal pentru urmatoarele posturi: 1 contabil junior (gestionar) 1 magazioner (distribuitor)posesor permis de conducere minimum categoria B. Oferim si cerem seriozitate. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la tlf: sau trimiteți-ne un e-mail cu cv la adresa:

 • 15

  SC angajeaza persoana pentru facturare. Rel. tel. 0722257061, 0740020060.

 • Firma de constructii din Olt, angajeaza muncitori calificati in constructii. OFERIM: -Salariu crescator in functie de performante. Plata se face la 2 saptamani. Contract stabil de munca si pe termen lung. CERINTE: -persoane serioase, care vor sa aiba un loc de munca stabil si pe termen lung. Rog contact la nr:

 • 5

  Angajăm muncitori construcții zidari și muncitori necalificați, program 8 ore :7 - 15 de luni până vineri. Salariu este între 2000 și 2500 lei net.Activitatea se desfășoară în Slatina fără deplasări. Se decontează naveta.

 • Companie ce comercializeaza profile din aluminiu, angajeaza sofer pentru transportul comenzilor catre clientii nostri. Postul presupune si sarcini de manipulare a profilelor, la pregatirea comenzilor pentru livrare. Locatie: Strada Cireasov, in apropiere de gara Slatina. Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie:

 • Salveaza cautarea