Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Sibiu

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  Firma de paza si securitate. Angajăm Sef de tură, Agenții de securitate. Cu sau fără atasat în locații fixe.Program flexibil. Cerem și oferim seriozitate.

 • 3

  ANGAJAM IN SERVICIUL DE PAZA Ptr. SIBIU SI ALBA IULIA . Tel.contact .

 • 20

  SSP NEMO INVESTIGO - ANGAJEAZA Agenti de securitate/paznici(femei si barbati) pentru zona SIBIU si ALBA IULIA Unitatea SSP Nemo Investigo ofera din 1996 servicii de securitate : -PAZA si PROTECȚIE -CURSURI Ptr -AGENTI DE SECURITATE și - DISPECERI CENTRU DE ALARMA; -Evaluare de Risc la Securitatea Fizica Profesionalismul, discretia, loialitatea fata de beneficiar ne caracterizeaza si se regasesc in serviciile oferite de unitatea noastra! Contact ; Șef formație paza . Tel - >

 • 1

  ANGAJAM AGENȚI DE PAZA PENTRU ORAȘUL SIBIU. ( la Fabrici ) Contact tel ;

 • 1

  Dispeceratul Romguard din Sibiu angajeaza DISPECER . Cerinte : fara antecedente penale Cunostinte bune de operare PC (MS Office); Abilitati de comunicare si relationare; Seriozitate, responsabilitate, orientare catre sarcini; Capacitate de decizie si prioritizare a actiunilor; Atentie distributiva, viteza de reactie si promptitudine; Experienta de lucru pe post similar - constituie un real avantaj. RESPONSABILITATI: Monitorizeaza permanent obiectivele conectate in dispecerat, prin intermediul echipamentelor aflate in dotarea acestuia; Preia si interpreteaza semnalele receptionate si actioneaza prompt, conform procedurilor interne de lucru; Mentine legatura cu beneficiarii si intocmeste raportarile solicitate; Consemneaza evenimentele in registre si intocmeste rapoarte specifice activitatii desfasurate. BENEFICII: Mediu de lucru stabil, placut, alaturi de o echipa profesionista; Oportunitați de training și dezvoltare profesionala în cadrul societatii; Contract de munca pe perioada nedeterminata; Pachet salarial atractiv. Trimite-ne CV-ul tau, si hai în echipa noastra! Programul este in ture. Cv-urile se depun la sediul societatii din strada Gimnasticii nr.23 sau prin e-mail office at romguardspp.ro Aplica

 • Societatea RMG angajeaza URGENT, Agenti de securitate, pentru Magazine in Selimbar- SIBIU. Pentru mai multe informatii, sunati la numarul de telefon afisat!

 • 3

  Angajam agent de securitate pentru un obiectiv din Loc. Cisnadie Cerinte : minim 8 clase fara antecedente penale cu atestat Program de lucru : de Luni -Vineri , intre orele Va asteptam cu CV-ul pe strada Gimnasticii nr.23 sau il puteti trimite pe adresa de e-mail

 • Asiguram calificare proprie pentru Agentii de paza care nu au atestate Pentru interviu va rugam sa ne contactati la whats##app - zero sapte trei noua - cinci sapte zero - sapte cinci zero - Mediu de lucru tân r si dinamic; - Posibilitatea de dezvoltare a unei cariere pe termen lung; - Program de lucru flexibil; - Pachet salarial motivant asiguram plata orelor conform reglementarilor legislative; - Beneficii: tichete masa Program doar de zi, 12 ore total ore pe luna 180 se ofera scolarizare salariu la timp 3700 lei!

 • 2

  Angajam -DISPECER CENTRU DE ALARMA. Program de lucru in ture de 12ore. Tel. email:

 • 16

  STIRION SECURITY.SRL Angajeaza agenti de paza pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactatii Tel: 0741310916 E-mail:

 • 12

  Firma de paza angajam agenti de paza (paznici) pentru obiectivele noastre din Sibiu. Mai multe detalii puteti obtine la telefon.

 • Angajez agenti securitate pentru obiectiv din Sibiu. Detalii suplimentare la telefon 0723611195.

 • 3

  Angajam Agenții de securitate si Sef Obiectiv. Locatie in Sibiu. Oferim si cerem seriozitate. M-ai multe detalii in mesaj sau telefon .

 • 13

  Angajăm Sef de tură, Agenții de securitate. Serioși și punctuali. Locație fixă program flexibil. Cu sau fără atasat.

 • 3

  ROMGUARD angajeaza agenti de securitate full time pentru obiectivele din judetul Sibiu. Cerinte : minim 8 clase experienta anterioara atestat/ certificat calificare ca si agent de securitate fara antecedente penale Cv-urile se transmit pe adresa de e-mail sau personal pe strada Gimnasticii nr. 23 Loc.Sibiu , JUd. Sibiu

 • Angajam agenți de securitate din Sibiu și împrejurimi cu sau fără atestat si experiență. Facilitam obținerea atestatului. Șalariu începând cu 2000lei net. Obiectiv industrial. Telefon

 • Highlander Guard angajează agenți de pază cu și fără atestat pentru Magazine Alimentare în Sibiu. Salariu Motivant, program flexibil. Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon

 • 1

  Societatea ROMGUARD , angajeaza Agent de Interventie pentru Sibiu. Cerinte obligatorii: - fara antecedente penale - minim 10 clase - permis de conducere Alte cerinte : - constitutie atletica/ fizica buna - fara probleme medicale - apt pentru ture de noapte - sa fie abil CV-urile se depun la sediul societatii din strada Gimnasticii nr.23.

 • Angajam agent de securitate pentru un magazin din Promenada Mall Sibiu, în condiții avantajoase. Programul este de doua zile cu doua libere, tarif de 11,5 lei h. Analizele medicale și testarea psihologica sunt gratuite.

 • 2

  Firmă de pază angajează agenti de securitate pentru unul din obiectivele noastre din SIBIU, jud. SIBIU. Atestatul nu este obligatoriu, dar reprezintă un avantaj. Mai multe detalii puteti obtine la nr. de telefon din anunt. Totodata asteptam Cv-urile dvs in mesageria paginii. Cerem si oferim seriozitate.

 • Salveaza cautarea