Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Suceava

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Sc Guard One SRL angajeaza agent securitate cu atestat pentru magazine din Suceava

 • 61

  ANA ROM SECURITY SRL Suceava angajeaza agenti de securitate, Conditii: - studii generale / medii - fara cazier - cu sau fara atestat de paza. Detalii la numarul de telefon 0769 067 146 Mail:

 • 2

  Cerințe: agent paza , varsta intre 30- 60 (ani) Condiții: programul de munca este flexibil (tura de noapte ) Responsabilități: seriozitate si indeplinirea sarcinilor la locul de munca , colaborare cu colegii.

 • 3

  Guard One SRL angajeaza agenti securitate cu atestat pentru magazine Suceava.

 • 3

  Firma Real Protection Guard S.R.L Suceava angajează dispeceri centru de alarmă. Programul include ture de noapte. Salar începând de la 1900 lei. Bonuri de masa+bonificație de performanță. Posibilitate de avansare. Detalii la nr de telefon . Puteți depune CV la adresa sau pe whatsapp la numărul de mai sus.

 • Ne mărim echipa, căutăm persoane pentru postul de dispecer centru de alarmă la firma SC REAL PROTECTION GUARD SRL. Candidatul ideal: Să comunici ușor și să reușești să-ți exprimi clar ideile. Să-ți dorești să faci parte dintr-un colectiv tânăr, ambițios și profesionist. Sa identifici ușor nevoile clienților. Beneficii: Training de specializare în domeniu la angajare. Obținerea unei diplome în urma absolvirii cursului de dispecer centru alarmă. Tichete de masă. Șansa de a evolua și de a promova. Responsabilități: Să fii amabil în relaționarea cu clienții. Să menții nivelul de satisfacție al clienților. Identificarea nevoilor clienților și oferirea soluțiilor viabile. Educație și competențe necesare: Studii medii finalizate, minim diploma de bacalaureat. Abilități excelente de comunicare. Experienta utilizare PC. Atenție distributivă. Programul cuprinde ture de noapte. Experiența in domeniu constituite un avantaj. CV pe whatsapp la numărul de mai jos. Numar telefon: Sau pe adresa de email

 • 2

  Angajam agenti de securitate cu atestat in serviciul de transport valori.

 • 2

  Brink's Cash Solutions (RO) SRL, furnizor de servicii de transport si procesare valori - parte a Brink's Company, liderul global in gestionarea numerarului - cauta persoane integre, responsabile si dinamice pentru pozitia de AGENT SECURITATE TRANSPORT VALORI. Persoanele interesate sunt rugate sa ne lase un mesaj cu CV sau date de contact pentru a fi sunati. Cerintele postului: - studii medii; - disponibilitate de lucru in ture, deplasari frecvente; - atestat profesional de agent securitate eliberat de Politie, disponibilitate / capacitate de lucru inarmat. Descrierea jobului / Responsabilitati principale: - transportarea fizica a sacilor cu valori de la/la autoblindata, alimentarea ATM-urilor, asigurarea securitatii autovehiculului si a continutului transportului; - supravegherea si apararea zonei de incarcare-descarcare. Oferta (bonusuri, beneficii): - tichete de masa in valoare neta de 400 lei in raport cu numarul zilelor lucrate din luna; - acordarea sporului de noapte in procent de 25% si spor de week-end in procent de 15% in raport cu numarul de ore lucrate; - spor de fidelitate; - posibilitate ore suplimentare - platite cu spor de 100%. - 22 zile concediu de odihna platit/an; - contract de munca pe perioada nedeterminata, plata salariului la timp, siguranta locului de munca; - tinuta de lucru gratuita, dotare corespunzatoare in raport cu activitatea desfasurata; - training de specialitate asigurat la inceputul activitatii pentru o mai buna intelegere si adaptare la sarcinile de lucru; - posibilitate de promovare in cadrul echipei; - posibilitatea de a lucra si a va dezvolta in cadrul unei companii multinationale, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitati de promovare si dezvoltare. Descrierea companiei Brink's Cash Solutions (RO) SRL este parte a Brink's Company, liderul global in gestionarea numerarului, servicii de siguranta logistica si solutii de plata, incluzand servicii de transport numerar, servicii ATM, servicii de gestionare a numerarului (inclusiv externalizarea tezaurului, procesare numerar si servicii de depozitare numerar), precum si transport international de valori. Printre clientii nostri se numara institutiile financiare, retaileri, agentii guvernamentale (inclusiv bancile centrale), monetarii, magazine de bijuterii si alti operatori comerciali din intreaga lume. Reteaua noastra globala de operatiuni din 47 de tari deserveste clientii din peste 100 de tari. Brink's Cash Solutions (RO) SRL este prezenta in Romania din anul 2002, avand o structura teritoriala de 7 Centre de Procesare si 20 Puncte de Lucru, in care lucreaza aproximativ 2100 de angajati. Nota Informare ref. politica de procesare a datelor cu caracter personal in recrutare: http://bit.ly/Informare_Recr

 • Salveaza cautarea