Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Suceava

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 572 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Îți place logistica? Atunci, vă oferim cel mai bun loc de muncă, disponibil IMEDIAT, într-un oraș interesant, oferind oportunități de avansare în carieră și colaborare pe termen lung. În calitate de maistru, sunteți responsabil pentru procesele și echipa din cadrul propriului departament. Vă gestionați și motivați în permanență echipa și vă străduiți, de asemenea, să îmbunătățiți procesul de functionare. Cerințe: Engleză nivel intermediar B1 - obligatoriu; Permis de conducere cat. B (este obligatoriu); Responsabilitate, seriozitate, implicare. Experiență în logistică ca orderpicker, cu sistem de selecție de comenzi prin voce. Ceea ce oferim: - Securitatea de mâine, stabilitate; - Atmosferă plăcută de lucru; -Transport gratuit la și de la locul de muncă la cazare; -Ore garantate prin contractul de muncă și posibilitățile de avansare în carieră; -Posibilitatea de a lucra ore suplimentare în fiecare perioadă -Cazare asigurată 50 EUR / săptămână, doar 200 EUR la fiecare 4 săptămâni; -Asigurare de sănătate 98 EUR la fiecare 4 săptămâni. Angajații noștri beneficiază de o asigurare simplă și eficientă; -Sărbători și indemnizație de concediu 8% din salariul brut; -Oferim echipamente de lucru: tricouri, hanorace și încălțăminte de siguranță. Salariu motivant începând cu 1630,20 EUR brut / în primele 4 săptămâni / 160h cu avansare dupa prima perioada. Contractul de muncă este olandez, semnat direct între lucrător și angajatorul olandez disponibil în engleză și olandeză. Contractul este pe o perioadă de 6 luni cu posibilitatea prelungirii. Responsabilități: Candidatul trebuie să vorbească engleza comunicativă și să aibă aptitudinea de a conduce un grup de +, - 30 de angajați. Program: luni-sâmbătă, în 2 schimburi Duminicele sunt, de asemenea, posibile. Echipa Stuwarooij vă va ajuta să obțineți toate acestea la sosirea dvs. în Olanda: număr de identificare, asigurare de sănătate, cont bancar și cazare. Dacă sunteți interesat, vă rugăm să trimiteți CV-ul la adresa mea de e-mail. De asemenea, putem fi contactați prin Messenger sau Whatsapp. Te invitam!

 • Va asigurăm un loc de muncă sigur, stabil, disponibil IMEDIAT, într-un oraș interesant, oferind oportunitati de avansare in cariera si o colaborare de lunga durata. Cerințe: Limba engleza nivel mediu A2 - obligatoriu; Permis de conducere cat. B (costituie un avantaj); Responsabilitate,seriozitate,implicare. Ce oferim: - Siguranța zilei de mâine, stabilitate; - Atmosfera de lucru plăcută, munca in sine este ușoară; -Transport gratuit la si de la locul de munca la cazare -Ore garantate prin contractul de munca si posibilitati de avansare in cariera -Cazare asigurata 50EUR/saptamana , adica doar 200EUR la 4 saptamani -Asigurare de sanatate 98EUR la 4 saptamani. Angajatii nostrii beneficiaza de o asigurare simpla si eficienta . -Concediu si indemnizație de vacanță 8% din salariul brut. -Posibilitatea de a lucra suplimentar si de a face ture extra. -Orele suplimentare peste contract sunt platite cu 0.90EUR mai mult la salarizarea pe ora. Contractul de munca este olandez, semnat direct intre muncitor si angajatorul olandez disponibil in engleza si olandeza. Contractul este pe o perioada de 6luni cu posibilitatea de prelungire. Responsabilități: Activitate de lucrător depozit, orderpicking cu scanner pe voce pentru produse nealimentare pentru un retailer olandez . Scanner-ul este in limba engleza . Se lucreaza in doua schimburi si exista posibilitatea de acordare de ore suplimentare si zile extra. Noi, angajații de la Stuwarooij, vă vom ajuta să obțineți toate acestea la sosirea dumneavoastră în Olanda: numărul de identificare, asigurarea de sănătate, contul bancar și cazarea. Daca sunteti interesat va rog sa trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa mea de mail. Aplicați folosind butonul vizibil în reclamă. Te invitam!

 • Va asigurăm un loc de muncă sigur, stabil, disponibil IMEDIAT, într-un oraș interesant, oferind oportunitati de avansare in cariera si o colaborare de lunga durata . Cerinte: Limba engleza nivel conversational - obligatoriu; Se acceptă doar persoane apte pentru muncă fizică; Permis de conducere cat.B constituie un avantaj; Ce oferim: - Siguranța zilei de mâine, stabilitate; - Atmosfera de lucru plăcută; -Transport gratuit la si de la locul de munca la cazare; -Ore garantate prin contractul de munca si posibilitati de avansare in cariera; -Cazare asigurata 50 EUR/saptamana , adica doar 200 EUR la 4 saptamani; -Asigurare de sanatate 98 EUR la 4 saptamani. Angajatii nostrii beneficiaza de o asigurare simpla si eficienta; -Concediu si indemnizație de vacanță 8% din salariul brut; -Acordarea de bonusuri de performanta, la buna functionare, de pana la 175 EUR brut dupa 3 luni de colaborare. Salariu motivant 1630.20 EUR brut/ 4 saptamani 160h. Contractul de munca este olandez, semnat direct intre muncitor si angajatorul olandez disponibil in engleza si olandeza. Contractul este pe o perioada de 6luni cu posibilitatea de prelungire. Responsabilități: Încarcat/descarcat containere manual in echipa Noi, angajații de la Stuwarooij, vă vom ajuta să obțineți toate acestea la sosirea dumneavoastră în Olanda: numărul de identificare, asigurarea de sănătate, contul bancar și cazarea. Aplicați folosind butonul vizibil în reclamă. Te invitam!

 • 2

  Va asigurăm un loc de muncă sigur, stabil, disponibil IMEDIAT, într-un oraș interesant, oferind oportunitati de avansare in cariera si o colaborare de lunga durata . Cerințe: Limba engleza nivel mediu A2 - obligatoriu; Permis de conducere cat. B (costituie un avantaj); Responsabilitate,seriozitate,implicare. Ce oferim: - Siguranța zilei de mâine, stabilitate; - Atmosfera de lucru plăcută; -Transport gratuit la si de la locul de munca la cazare; -Ore garantate prin contractul de munca si posibilitati de avansare in cariera; -Cazare asigurata 50 EUR/saptamana , adica doar 200EUR la 4 saptamani; -Asigurare de sanatate 98 EUR la 4 saptamani. Angajatii nostrii beneficiaza de o asigurare simpla si eficienta; -Concediu si indemnizație de vacanță 8% din salariul brut; -Iți oferim echipament pentru munca: tricouri, hanorac si safety shoes. -Posibilitate de ore suplimentare, schimburi duble si bonusuri. Salariu motivant 1452.20 EUR brut/ 4 saptamani 148h. Contractul de munca este olandez, semnat direct intre muncitor si angajatorul olandez disponibil in engleza si olandeza. Contractul este pe o perioada de 6luni cu posibilitatea de prelungire. Responsabilități: Se lucreaza in ambalare, panificatie, prelucrarea materiei prime si servicii de expediere. Se lucreaza in 3 schimburi. Angajatii primesc o bicicleta pentru naveta. Prin urmare, trebuie sa fie capabili sa parcurga cu bicicleta 5km. Noi, angajații de la Stuwarooij, vă vom ajuta să obțineți toate acestea la sosirea dumneavoastră în Olanda: numărul de identificare, asigurarea de sănătate, contul bancar și cazarea. Aplicați folosind butonul vizibil în reclamă. Te invitam!

 • Va asigurăm un loc de muncă sigur, stabil, disponibil IMEDIAT, într-un oraș interesant, oferind oportunitati de avansare in cariera si o colaborare de lunga durata . Cerințe: Limba engleza nivel mediu A2 - obligatoriu; Permis de conducere cat. B (costituie un avantaj); Responsabilitate,seriozitate,implicare. Ce oferim: - Siguranța zilei de mâine, stabilitate; - Atmosfera de lucru plăcută, munca in sine este ușoară; -Transport gratuit la si de la locul de munca la cazare -Ore garantate prin contractul de munca si posibilitati de avansare in cariera -Cazare asigurata 50EUR/saptamana , adica doar 200EUR la 4 saptamani -Asigurare de sanatate 98EUR la 4 saptamani. Angajatii nostrii beneficiaza de o asigurare simpla si eficienta . -Concediu si indemnizație de vacanță 8% din salariul brut. -Posibilitatea de a lucra suplimentar. -Orele suplimentare peste contract sunt platite cu 0.90EUR mai mult la salarizarea pe ora. Salariu motivant 1452.44 EUR brut/ 4 saptamani 148h. Contractul de munca este olandez, semnat direct intre muncitor si angajatorul olandez disponibil in engleza si olandeza. Contractul este pe o perioada de 6luni cu posibilitatea de prelungire. Responsabilități: Activitate de lucrător depozit, orderpicking cu scanner manual pentru diferite articole de imbracaminte. Impachetarea comenzilor si procesarea de retururi. Noi, angajații de la Stuwarooij, vă vom ajuta să obțineți toate acestea la sosirea dumneavoastră în Olanda: numărul de identificare, asigurarea de sănătate, contul bancar și cazarea. Daca sunteti interesat va rog sa trimiteti CV-ul dumneavoastra la adresa mea de mail. Aplicați folosind butonul vizibil în reclamă. Te invitam!

 • 2

  Căutam 2 meseriasi in constructii pentru constructii case in Austria,se oferă cazare din partea firmei și bani pentru mâncare separat și salariu foarte bun,plecarea este in Ianuarie 2022.

 • Angajam consilier vânzări -accesorii GSM(huse,folii,casti,încărcătoare etc.) pentru telefoane mobile in : Kaufland Radauti Cerințe: - 12 clase terminate Program:full time Salariu:parte fixa+tichete de masa+Bonus din vânzări

 • 2

  Societate comerciala angajeaza montatori automatizari porti, usi de garaj, bariere. Responsabilitati: Montaj automatizari porti, usi de garaj, bariere, etc Reprezinta un avantaj permisul de conducere, categoria B.

 • 1

  Societate comerciala angajeaza sudor/electrician/lacatus mecanic. Constituie un avantaj permisul de conducere categoria B. Relatii la telefon:

 • 6 persoane la impacheatat mezeluri 1400 de euro net Cazare gratuita Olanda Transport si test nu se deconteaza

 • 1

  4 Barbati sau 2 cupluri pana in 50 de ani Care au mai lucrat la cutit 11,50 brut + sporuri de noapte Munca la cutit Transport 150 de euro Test covid Cazarea este 250 de euro conditii foarte bune Nu se poate lua transportul din salariu.

 • 4

  Munca la procesare carne -12 euro pe ora brut Cazare 150 de euro(cate 2 in camera) Transport150 de euro nu se deconteaza,in grup organizat cu atlassib Doar barbati pana in 45 de ani!si cupluri Se ofera alocatii pentru copii Se lucreaza direct cu angajatorul!! Se ofera sporuri de noapte, weekend si sarbatori. In Dormond.

 • Locatia Auzburg Salariu 2000 se da pe data de 5 si 20 ale luni Cazarea este asigurata

 • 3

  15 euro net pe metru patrat Costuri: Cazare 250 de euro(se retrage din primul salariu) Test covid Si transport

 • Compania: PALTINIS S.R.L. Regiune: Vatra Dornei, județul Suceava Ocupație: Full Time Descrierea ofertei Cerințe: cunostinte operare pe calculator, comunicativ, pozitiv, , sa pastreze confidentialitatea datelor din firma, bun organizator, muncitor, cunoasterea limbii engleza constituie un avantaj

 • 3

  Cerințe: Pricepere, corectitudine, harnic, punctualitate Condiții: masina de serviciu salariu motivant in functie de performante contract de munca Responsabilități: pastrarea si ingrijirea masinilor pe care se lucreaza, ajutor colegial, gestionarea marfurilor transportate Compania: PALTINIS S.R.L. Regiune: Vatra Dornei, județul Suceava Ocupație: Full Time

 • Compania: PALTINIS S.R.L. Regiune: Vatra Dornei, județul Suceava Ocupație: Full Time Cerințe: cunoscator in domeniu, responsabil in tot ceea ce face, ordonat, dornic de afirmare, dornic de a invata si a cunoaste tot mai mult. Condiții: punctual, fara consum de alchool

 • 2

  Se oferă angajare, salarii atractive, cazare, sporuri de performanța

 • Companie Fotovoltaice angajeaza cu prioritate operatori echipamente pe santier pentru constructia si instalarea centralelor fotovoltaice Ne marim echipa si cautam Montatori si operatori echipamente pe santier si Lacatusi mecanici pentru proiectele noastre aflate in desfasurare in tara si in strainatate. Inceperea activitatii: 25.08.2021; Salariu: 1300 EURO NET *Recompensarea muncii bine facute prin cresterea salariala dupa primele 4 luni de contract Zona de desfasurare a activitatii: Olanda, Germania, Spania, Italia Conditii candidat: 1)-este disponibil la deplasari in strainatate 2)-are minim 8 clase, sau studii tehnice Trimiteti un mesaj cu NUMELE DVS. complet si textul FOTOVOLTAICE sau PANOURI SOLARE prin SMS sau Whatsapp la si veti fi contactat in maxim 24 de ore pentru interviu si detaliile despre locul de munca! Documente din Romania: 1)-Copie CI + Cazier judiciar curat; Abilitati necesare: 1)-rezistenta la efort fizic; 2)-dexteritate manuala si atentie la detalii; 3)-capacitate de lucru in echipa; 4)-eficienta, corectitudine, dedicatie, seriozitate si ordine la locul de munca; 5)-simt dezvoltat al raspunderii pentru munca sa ca parte a intregii echipe; Constituie avantaj: 1)-disponibiltatea de plecare imediata si inceperea activitatii cu data de 25.08.2021; 2)-experienta operare masini batut stalpi metalici; 3)-atestat de stivuitorist sau macaragiu; 4)-permis de conducere cat B; 5)-experienta anterioara in cadrul unui santier; 6)-cunostinte minime de limba engleza sau o limba straina; 7)-Experienta ca Lacatus mecanic sau Montator panouri solar Activitate zilnica: 1)-pregatirea materialelor si efectuarea operatiilor de montare 2)-utilizarea masinilor si echipamentelor de pe santier 3)-realizarea planului de productie la volumul si calitatea necesara 4)-respectarea standardelor, procedurilor si instructiunilor de lucru Program de lucru: -9 ore pe zi, de Luni pana Sambata -Sambata pana la ora 13:00 Beneficii: 1) TRANSPORT ASIGURAT din orice localitate(autocar, avion, masina firmei) 2) CAZARE ASIGURATA la sosire, maxim 2 persoane in camera cu toate necesitatile aferente; 3) Bani pentru mancare saptamanal- 50 de EURO; 4) Stabilitatea locului de munca intr-o companie aflata in plina crestere; 5) Scolarizare la locul de munca si utilizarea unor echipamente de lucru moderne; 6) Contract de munca in conformitate cu legislatia tarii de lucru; 7) Mediu de lucru placut cu o echipa tanara si dinamica; 8) Sprijin din partea MHR Consulting Romania pana la cazare si semnarea contractului de munca; 9) Asigurare de sanatate + Asigurarea sociala; 10) Cursuri de specializare pentru dezvoltarea profesionala pe termen lung; 11) Contract de munca pe o perioada nedeterminata; Trimiteti un mesaj cu NUMELE DVS. complet si textul FOTOVOLTAICE sau PANOURI SOLARE prin SMS sau Whatsapp si veti contactat in maxim 24 de ore pentru interviu si detaliile despre locul de munca! *Daca nu sunteti disponibil imediat, va puteti programa cu echipa MHR Consulting in functie de disponibilitatea dumneavoastra. MHR Consulting Recruitment made better!

 • 4

  Firma de constructii din Suceava angajeaza devizier cu experienta cu norma intreaga de luni-vineri. Cerinte:-cunostinte de baza utilizare Microsoft Office, -cunosterea unui program de intocmire devize, -cunostinte SEAP si intocmire documentatii licitatii publice. Detinerea unui permis de conducere prezinta avantaj. Oferim salariu motivant. Detalii la nr de telefon de luni - vineri .

 • Salveaza cautarea