Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Timis

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 5

  agenti paza SC STRO SRL

  Firma de paza SC STRO S.R.L. angajeaza agenti de paza pentru depozitul PROFI de la SAG. Se asigura transport din Timisoara si se ofera salariu atactiv. Contact: POPESCU Tel:

 • 5

  Angajam Agenti Paza

  Firma de paza OPTIMUS INTERSERVICE S.R.L. angajeaza agenti de paza pentru FM Logistic - Dudesti. CONTACT: POPESCU,

 • 3

  Angajari sc stro srl

  Firma de paza SC STRO S.R.L. angajeaza agenti de paza pentru magazine PROFI in Timisoara. Contact: POPESCU

 • Angajăm AGENȚI SECURITATE

  Căutăm coleg pentru obiectiv din zona GHIRODA.

 • Angajăm AGENȚI SECURITATE

  Căutăm coleg pentru obiectiv din zona GHIRODA.

 • 30

  Angajăm Agenți de Securitate

  Printre cele mai vechi și mari societăți de securitate din Timiș angajează personal calificat sau necalificat pentru paza obiectivelor de tip DEPOZIT din zonele industriale timișorene. Oferim: - școlarizare/ atestare GRATUITĂ; - fișa medicală GRATUITĂ; - tichete de masă; - salariu punctual; - echipament calitativ. Informații detaliate la numărul:

 • 2

  Agent Securitate

  Angajam agent securitate pentru zona UMT - LIPOVEI.

 • 6

  Agent Securitate

  Angajam agent securitate pentru zona Dumbrăvița - Giarmata.

 • 11

  Agent paza

  Angajam agent paza pentru obiective din zona INCONTRO / METRO.

 • 12

  Agenti Ortisoara

  Suntem în căutare de noi colegi,bărbați cu sau fara calificare,va oferim un loc de muncă stabil, salariu atractiv fara intarzieri,tichete de masa,locația se afla in ortisoara, contract pe o perioada nedeterminata, spor de noapte etc. Cerinte: Vârstă minima de 18 ani Cazier fără antecedente Clinic sanatos Minim 8 clase Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră dinamica te așteptăm să îți depui C.V-ul pe adresa de e mail,sau ne poți contacta telefonic la numărul de telefon:

 • 95

  agenti paza program 10 ore sau 12/24-12/48

  Suntem în căutare de noi colegi,femei și bărbați cu sau fara calificare,va oferim un loc de muncă stabil, salariu atractiv fara intarzieri,tichete de masa,transport la locul de munca,contract pe o perioada nedeterminata, Cerinte: Vârstă minima de 18 ani Cazier fără antecedente Clinic sanatos Minim 10 clase Cunostinte în Microsoft Office nivel incepator Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră dinamica te așteptăm să îți depui C.V-ul pe adresa de e mail,sau ne poți contacta telefonic la numărul de telefon din anunt.

 • 48

  Dispecer securitate/pachet salarial 3300 lei net

  Suntem în căutare de noi colegi,femei și bărbați,va oferim un loc de muncă stabil, salariu atractiv fara intarzieri,tichete de masa transport la locul de munca, contract pe o perioada nedeterminata. Cerinte: Vârstă minima 20 de ani Cazier fără antecedente Cunostinte în Microsoft Office nivel incepator. Experiența în coordonare obligatorie. Cunoașterea limbii Engleza. Pachet salarial la program de 12/24-12/48 3000 lei net. Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră dinamica te așteptăm să îți depui C.V-ul pe adresa de e mail,sau ne poți contacta telefonic la numărul de telefon din anunț de luni pana vineri, orele 10-14:00

 • 11

  Locuri disponibile,transport asigurat Agent paza

  Acum!Locuri disponibile pentru agent de securitate. Obiectivele sunt industriale,inafara localității. program 12/24-weekend liber se oferă transport rute stabile nu se sta în picioare. necesar: Cazier fără antecedente Clinic sanatos minim 8 clase. ne puteți contacta de luni până vineri între orele 10 și 16.

 • 78

  Pachet salarial 2700 lei net

  Suntem în căutare de noi colegi,femei și barbati cu sau fara calificare,calificarea se poate obține la locul de munca,va oferim un loc de muncă stabil și curat, salariu atractiv fara intarzieri,contract de munca pe o perioadă nedeterminată,tichete de masa. Cerinte: Vârstă minima de 18 ani Cazier fără antecedente Clinic sanatos Minim 10 clase Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră dinamica te așteptăm să îți depui C.V-ul pe adresa de e mail. -Ne puteti contacta telefonic la numărul din anunt

 • 24

  Agenti de securitate multinationala

  Suntem în căutare de noi colegi femei și bărbați pentru posturi de agent securitate. Va oferim: - salariu atractiv și fără intarzieri - tichete de masa - prime lunare - calificare(calificarea se poate obține gratuit în măsura anumitor conditii) - loc de muncă stabil și curat - transport gratuit la locul de munca,curse regulate din zona gării pana la locație și retur - concediu de odihna 21 zile/an - echipament de lucru. Cerinte: Vârstă minima de 18 ani Cazier fără antecedente Clinic sanatos Minim 8 clase Dacă îți dorești să faci parte din echipa noastră dinamica te așteptăm să îți depui C.V-ul pe adresa de e mail,sau ne poți contacta telefonic la numărul de telefon din anunt.

 • 86

  Job garda de corp

  Om de afaceri, ofer job part-time ca garda de corp la un barbat 18/45 de ani, sportiv, prezenta placuta, preferabil fara obligatie. Etnie, nivel cultural, studi, experiente de lucru calificari, nu sunt relevante pt alegerea. In vederea sprijinirii reintegrarii sociale poate sa fie si un un fost detinut sau tanar modest, de la sat. Singura pretentie este bun sims, onestitate, prezenta placuta si loialitate. Jobul e part-time 2 zile saptamanal (Vineri si sambata de la ora 18 la ora 23) si se ofera 200 de Euro lunar si diverse avantaje. Toate detaliile necesare prin e-mail sau telefon, doar pentru persoanele care se identifica cu anuntul. Solicitarile cu poza si o scurta descrierea personalitatii, au prioritate.

 • Security Supervisor

  Firma de paza multinationala angajeaza in conditii foarte avantajoase Security Supervisor. Se ofera salariu motivant, prima de obiectiv si bonuri de masa. Limba engleza este obligatorie.

 • 3

  Agent de securitate

  Firma de paza multinationala angajeaza in conditii foarte avantajoase agent de securitate. Atestatul de paza constituie avantaj.

 • 5

  Angajam Agenti de Securitate - Ghiroda

  Angajam Agenti de Securitate din Ghiroda / Remetea / Izvin, cu sau fara atestat pentru obiectiv industrial in Ghiroda. Informatii de Luni-Vineri 09-17, tel.

 • 16

  Angajam agenti de intervenție !!!

  Sar security angajează agenți de intervenție!!! Pentru mai multe detalii sunați la numărul de telefon

 • Salveaza cautarea