Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agent securitate Tulcea

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Angajăm tineri absolvenți a 8 - 10 clase s-au de liceu pentru a obține atestatul de calificare pentru Agenți de Securitate. Locuri de muncă sunt în pentru Mun. Constanța și Oraș Hârșova, Jud. Constanța. Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul pleacă de la 2.000,00 lei net. Sunați la tel. sau de luni până vineri între orele 09:30 -16:00. Rugăm seriozitate.

 • am atestat si experienta detin si permis auto cat B

 • 16

  Descriere Angajăm în Tulcea Telefon: Cerințe: -minim 8 clase; -persoana serioasa / punctuala, cu simt civic dezvoltat. - experiența pe un post similar prezintă un avantaj - disponibilitate de lucru în weekend și în ture - cazier curat, fără antecedente penale Responsabilități: - Program flexibil 8 ore/zi, 12/24-12/48, alte variante agreate de comun acord; - Monitorizarea accesului in cadrul obiectivului; - Monitorizarea si respectare tuturor proceselor, procedurilor si consemnelor particulare/post. Beneficii: - Pachet salarial aferent responsabilităților, acordat la data stabilita. - Bonuri de masa - Echipament de lucru gratuit. - Bonusuri acordate in funcție de atingerea obiectivelor. AGENT PAZA -Asigurarea ordinii si securitatii in obiectiv; -Rezolvarea incidentelor de securitate; -Informarea operativa privind ordinea si securitatea in obiectiv; -Gestionarea resurselor materiale din dotarea postului; -Completarea documentelor specifice serviciului de securitate; DISPECER Activitati principale: - Monitorizeaza starea de functionare a sistemelor; - Monitorizeaza camerele video din locatie; - Respecta procedurile de lucru stabilite in reltia cu beneficiarul; - Mentine legatura telefonic cu coordontorul de securitate; - Informeaza beneficiarul cu privire la evenimentele sesizate in incinta obiectivului. SEF DE TURA Bune abilitati de comunicare, coordonare si lucru in echipa. Instructajul personalului din subordine. Intocmeste si urmareste respectarea procedurilor de executie a sarcinilor tututor persoanelor ce i se subordoneaza si urmareste intreaga activitate legata de paza bunurilor si persoanelor aflate in obiectiv.

 • 2

  Firma de securitate cauta urgent, pentru obiectiv de paza din Tulcea, tineri ( preferabil barbati), in vederea angajarii ca agenti de securitate.

 • 3

  Parcarea se afla in localitatea Nufaru, judetul Tulcea. Oferim cazare permanenta si salariu negociabil. Relatii la telefon

 • Parcarea se afla in satul Nufaru, judetul Tulcea. Putem sa oferim si cazare permanenta. Salariu atractiv si negociabil. Detalii la telefon

 • Salveaza cautarea