Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Locuri de munca Tulcea

 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 15

  Angajam inginer horticol legume si personal experimentat pt. ferma 200 hectare in Delta Dunarii.

  Cautam sa completam un colectiv compus din persoane cu experienta pentru activitatile enumerate in anunt. Rog contact pe whatsapp cu o scurta prezentare personala, pt o rapida si eficienta comunicare. Cautam: - sef ferma multifunctionala de la 2000 euro - inginer horticol legume initial pt un test pe 20 hectare si pt 2025 pt 200 hectare - tractorist mecanic, conducator utilaje agricole si forestiere si stuficole de la 1500 euro - drujbisti, operatori lemn de la 1000 euro - presator stuf de la 1000 euro Sunt binevenite si femeile pt activitati mai usoare cum ar fi: - gatit, menaj, operararea instalatiilor pt confectionat rulouri din stuf Valorizăm abilitățile de operare a utilajelor agricole precum: - Seceratoare stuf, tractoare, incarcatoare frontale, balotiere, dar si utilaje precum drujbe forestiere, tocatoare vegetale, vola pt fabrica de peleti. - Experiența în construcții constituie un avantaj pentru amenajarea clădirilor noastre. Suntem de asemenea deschiși să oferim formare profesională celor dispuși să învețe rapid. Oferim condiții optime de muncă, inclusiv transport, cazare și minim o masă caldă. De asemenea, asigurăm echipament de lucru adecvat pentru toate sezoanele. Locul de muncă se situează în pitorescul cadru natural al Deltei Dunării. Apreciem persoanele: - nefumatoare (datorita mediului de lucru inflamabil) - nonalcoolice - responsabile in raport cu munca - linistite in colectivitate Activitățile noastre includ: Recoltarea stufului (decembrie - martie) pe 500 hectare cu utilaje specializate dar necesita si manipularea snopilor de stuf de 5 kg bucata Lucrari agricole horticole pe 200 hectare Defrișarea toaletarea și procesarea salciei, precum și diverse lucrări în fabrica noastră de peleți și brichete energetice de 3000 tone pe an Fabricația de garduri din stuf cu instalatii specifice, Amenajarea si Intreținerea campingurilor de pescuit sportiv. Reconditionarea unitatilor de cazare turistica si a unui restaurant de 400 locuri Dorim să angajăm rapid persoanele adecvate pentru aceste poziții. Așteptăm cu interes răspunsul dvs. pe whatsapp

  Repostat automat
 • 46

  Pensiune turistica

  Angajam personal, camerista si ospatar pentru restaurant pensiune turistica Conditii foarte bune de munca. Salariu deosebit.

 • 32

  Personal pensiune turistica

  Angajam personal pentru curatenie si ospatarie, in pensiune turistica, in Delta Dunarii. Oferim conditii bune de lucru, cazare si masa si salariu deosebit.

 • 1

  Lucrări in domeniul construcțiilor

  Echipa executam lucrări de constructie in județul tulcea si zonele limitrofe interioare exterioare. Pe partea de interioare. Tencuiala Glet Rigips(scafe) Parchet Gresie faianta Montat usi Lavabil. Exterioare. Placat polistiren Adeziv Decorativa Betoane Garduri. Etc.pt mai detali sunati la nr de tel.

 • 17

  Electricieni

  Firma autorizata ANRE, angajeaza electricieni cu experienta in orasul TULCEA,relatii la telefonul

 • 44

  Angajări șoferi Italia și comunitate

  SOCIETATE ÎN NORD ITALIA (Lombardia VENETO) Angajam șoferi pentru categoria C și CE! Avem nevoie pe : Prelata2900 NET,FRIG 3000 NET,BETONIERĂ 2350 +CAZARE ȘI MASĂ ,CONTAINER 2700 NET Contract (RO), Contract (IT),AVANS SĂPTĂMÂNAL DECONTARE TRANSPORT. ! RUGAM SERIOZITATE! RELAȚII SUPLIMENTARE LA TEL NR .

 • 1

  Sudor Lacatusi Tubulatori

  Locul de munca o sa fie in judetul Tulcea Romania, la societatea VARD SA Este in cautare de sudori , lacatusi , tubulatori pentru santier naval. Forma de angajare este de contract pe perioada nedeterminata in Romania. Cerinte : Candidatii pentru posturile mentionate trebuie sa aibe urmatoarele calitati si cunostinte : Calificari experienta in domeniul in care aplica. Seriozitate si respect fata de colegi si sefi (persoane agreabile pt lucrul in echipa) ; Permis de conducere categoria B. ( nu este obligatoriu ) Se ofera : Se ofera scule, materiale si echipamente de protectie individuale noi fiecarui angajat pt a face munca cat mai usoara. Cazare in conditii normale. Salariu competitive cu forta de munca.

 • Angajam soferi profesionisti C+E in echipaj pe Spania

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • 1

  Angajam Soferi C+E Comunitate

  SC de transport angajeaza șoferi profesioniști C+E pentru containere pe comunitate. OFERIM: DIURNA 80 EURO+ SALARIU PE TARA+BONUSURI CAMIOANE ÎNGRIJITE EURO6 CU APARATE DE TAXARE AUTOMATE TRANSPORT ASIGURAT DE FIRMA CU AUTO SAU AVION TELEFON DE SERVICIU CU MIN. ȘI INTERNET PERIOADA DE LUCRU ESTE DE : 6 2 , 9 3 SAU LA INTELEGERE PLATA INTOTDEAUNA LA TIMP OFERIM SERIOZITATE,INTELEGERE SI RESPECT MAXIM SE CERE Certificat de pregătire profesionala Atestatul ADR este un atu Experienta pe comunitate sau la containere este un atu Cunostinte de limba engleza MOTIVAȚIE,SERIOZITATE PROFESIONALISM si RESPECT Mai multe detalii la telefon sau pe WhatsApp

 • Chelner Se cere chelner

  Prezentare generală a postului: Căutăm persoane entuziaste și orientate spre client care să se alăture echipei noastre ca ospătari chelneri. În calitate de membru vital al echipei noastre de ospitalitate, veți fi responsabil pentru furnizarea de servicii excepționale oaspeților noștri, asigurând o experiență culinară de neuitat. Responsabilitati: - Întâmpinați și primiți oaspeții pe măsură ce sosesc, însoțindu-i la mesele lor și prezentând meniuri. -Preia comenzile cu acuratețe și transmite-le prompt personalului din bucătărie. -Oferiți recomandări și descrieți articolele din meniu oaspeților la cerere. -Servește alimente și băuturi oaspeților în timp util și politicos. - Anticipați nevoile oaspeților și răspundeți prompt oricăror solicitări sau probleme. -Asigură acuratețea în facturare și procesa plăți folosind sisteme POS. - Menține curățenia și organizarea meselor, a zonelor de luat masa și a stațiilor de service. -Colaborați cu personalul din bucătărie și bar pentru a asigura un serviciu fără probleme și eficient. - Respectați standardele înalte de igienă și reglementările privind siguranța alimentară. Cerințe: -Se preferă experiență anterioară ca ospătar chelner sau într-un rol de serviciu clienți. - Abilități excelente de comunicare și interpersonale. -Abilitatea de a lucra eficient într-un mediu cu ritm rapid. - Abilități puternice de multitasking și de gestionare a timpului. -Atitudine pozitiva si dorinta de a invata. -Atentie la detalii si acuratete in preluarea si servirea comenzii. -Flexibilitate de a lucra seara, la sfârşit de săptămână şi de sărbători. -Certificarea de siguranta alimentara este un plus. Beneficii: -Reduceri pentru angajați la mese. -Oportunități de creștere și avansare în carieră. - Mediu de lucru pozitiv și favorabil.

 • 4

  mecanic auto electrician auto

  SC TOLEDO MOTOR ECHIPAMENT SRL cu sediul in TULCEA, angajează mecanici auto, electrician auto, condiții excelente de munca si salariu atractiv! În cadrul service-ului se execută lucrări generale de mecanică: revizii, reparații articulații, elemente suspensie, frânare și direcție, distribuții, ambreiaje,reparații injectoare și pompe de injecție etc. Se cer: - cunoștințe de mecanică - diplomă/atestat de specializare în domeniu (liceu/scoala profesionala de mecanica sau atestat curs) - seriozitate - abilități de comunicare și relaționare cu clienții și cu ceilalți membri ai colectivului Se oferă: - salariu motivant, negociabil în funcție de abilități și cunoștințe - contract de muncă pe perioadă nedeterminată - lucrul în cadrul unui colectiv tânăr

 • 9

  Locuri de munca restaurant Tulcea

  Restaurant in Tulcea, angajam; barman, ospatar, ajutor ospatar, ajutor bucatar

 • 11

  Angajez Ajutor de Bucatar / preparator fast food

  Restaurant pizzerie cu livrare la domiciliu din Tulcea , isi mareste echipa . Angajam : Ajutor de Bucatar Sofer Categoria B ( minim 1 an experienta ) Preparator Fast Food . La numarul de telefon puteti primi detalii DOAR despre ziua si ora interviului . Multumesc !

 • 8

  Angajez pizzar cu experienta

  Pizzeria Royal angajeaza pizzar cu experienta la cuptor cu lemne . Se ofera salariu motivant

 • 4

  Angajare

  Ne mărim echipa - Agent de asigurari Descoperiți șansa de a lucra într-un mediu profesional și cooperant care încurajează munca în echipă și implicarea personală. Știm ca banii sunt importanți pentru fiecare dintre noi și va promitem ca toți cei care își vor asuma sa muncească serios și sa desprindă abilități specifice, vor fi mulțumiți de veniturile lor. Îmi poti trimite CV-ul tău pe adresa de mail: [email protected] sau ma poți contacta la numărul de telefon:

 • 17

  Polizatori domeniul naval

  Firma subcontractoare ce își desfășoară activitatea in domeniul naval pe platforma șantierului naval Tulcea angajează polizatori nave.Se ofera cazare si 2 mese pe zi.Salariu atractiv.Pentru mai multe detalii și informații sunați la numărul de telefon: pana vineri între orele 08.00 -16.00.

 • 12

  Angajam polizatori domeniul naval

  Firma subcontractoare ce își desfășoară activitatea in domeniul naval pe platforma șantierului naval Tulcea angajează polizatori nave.Se ofera cazare si 2 mese pe zi.Salariu atractiv.Pentru mai multe detalii și informații sunați la numărul de telefon: pana vineri între orele 08.00 -16.00.

Salvează căutarea