Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Tulcea

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam casier PROFI - Salariu net 4500 RON + bonusuri - PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE CONTACTATI PE WHATSAPP LA -- pt19 RASPUNDEM LA MESAJE DOAR PE WHATSAPP! Angajam Lucrator comercial/casier cu sau fara experienta (barbat sau femeie) la PROFI. Program de 1+1 (1 zi lucrata si 1 zi libera). Salariu 4500 lei NET (in mana) . Acordam tichete de masa, concedii si bonusuri de inventar. Asiguram transport pentru persoanele din sate si comune vecine (max 80km).

 • 13

  Royal CosmoFood angajeaza ospatarita . Program 2 zile cu 2 liber . Salariu negociabil . Telefon 0720677129

 • 2

  Buna ziua! Angajam in conditii avantajoase

 • 1

  Angajez medic dentist la clinica stomatologica în municipiul Tulcea situata ultracentral. Relații la telefon 0744306945

 • Caut loc de munca calificat sau necalificat in construcții sau nu numai.

 • Societate comerciala cu punct de lucru in Babadag angajeaza operator utilaje din Jud. Tulcea cu atestat/ experienta in operarea utilajelor de tip buldoexcavator, incarcator frontal, telehandler. Disponibilitate pentru deplasare si program prelungit. CV-urile se pot depune la adresa de email p.oviserv[at]yahoo. com. Relatii la telefon.

 • 4

  Firma serioasa angajam bucatari cu experienta si ospatari din Judetul Tulcea. Pentru mai multe detalii sunati la numar de telefon si va programati pentru interviu. Mai avem nevoie si de muncitori in domeniul confectiei (croitorese) Salariu negociabil .la fata locului.

 • 12

  Royal CosmoFood angajeaza sofer categoria B obligatoriu experienta in catering , curierat , livrari .

 • cu o experienta in domeniul constructii amenajari de peste 18 ani .renovari complete case batranesti apartamente garsoniere etc gresie faianta parchet zidarii tencuieli gips carton tavane scafe pereti gleduri finisaje zugraveli termiozolati cu vata bazaltica sau polisteren decorative instalatii sanitare PpR sape autonivelante montez tapet mobila ,wc ghiuveta cada bideu cabina dus ,ferestre usi etc la un pret convenabil ..

 • Execut lucrări în domeniul construcțiilor bai bucătari prelungiri de camere de la cota zero la gata sau la rosu .renovari apartamente garsoniere case batranesti din chirpic gresie faianță parchet zugraveli termoizolati cu polisterin sau vată bazaltica pavel curți alei montez uși ferestre cada bideu cabina dus chiuvetă etc la un pret atractiv

 • Efectuez lucrări, amenajări interioare și exterioare

 • Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • 10

  ANGAJAM URGENT IN TULCEA --SUDOR CU EXPERINTA SALARIU MOTIVANT . Alte detali la nr. telf

 • 7

  Pizzeria Royal angajeaza pizzar cu experienta la cuptor cu lemne . Se ofera salariu motivant

 • 2

  Angajez pizzar cu experienta. Telefon 0720677129

 • 13

  Patiserie Tulcea angajam vanzatoare, modelator covrigi și patiser . Salariu atractiv ! Relații la telefon .

 • Absolvent CFDP, disponibilitate pentru lucru/ deplasari in afara Bucurestiului, jud.TL, jud. VS, jud.CL,dorinta pentru dezvoltare profesionala, spirit organizatoric si analitic. Salariu atractiv, masina de serviciu, cazare, diurna.

 • Cerinte: -studii superioare in domeniu -cunostiinte informatice(pachetul Microsoft) -abilitati de analiza,sinteza si interpretare a informatiilor -capacitatea de lucru cu termene limita -bune abilitati de comunicare Responsabilitati: -introducerea,validarea si prelucrarea datelor in programul de contabilitate -asigurarea conformitatii datelor introduse cu documentele primare -intocmirea rapoartelor lunare solicitate -efectuarea procesului de inchidere lunara a contabilitatii conform calendarului fiscal -intocmire situatii financiare anuale Beneficii : -pachet salarial atractiv -bonuri de masa Constituie avantaj: -experienta in contabilitatea productiei -experienta de lucru in programul Saga

 • 1

  Compania Trota (Spania) angajeaza Sofer Profesionist Categoria C+E (pentru baza sa din Arras/Franta si baza din LLeida/Spania) transport frigorific Avem posturi disponibile la baza din Lleida si pentru soferii incepatori. Contract de munca pe Spania Program lucru 2 luni cu 2 saptamani vacanta in tara . Transport asigurat dus / intors la vacante Concediu platit 150 Euro. Cerinte: - permis categoria C+E - card tahograf - CPI/CPC - Pasaport cel putin cu valabilitate de 1 an Conditii: Arras / Franta Salariul fix 2800 Euro NET Curse Franta Anglia Camion propriu Singur pe cabina Experienta minima necesara 1 an. Lleida / Spania Atunci cand un titular ce lucreaza singur pe cabina o luna va castiga 2800 (salariu Spania+diurna) + km( peste 13.500km se platesc cu 0.12 /km). Titular ce lucreaza in echipaj 3100 (salariu Spania+diurna)+km(peste 17000km se platesc cu 0.12 /km. Soferul incepator: 2000 (salariu Sp+diurna)+km(peste 19000km se plateste 0.10 /km).

 • Salveaza cautarea