Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Tulcea

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Firmă de transport cu sediul in Alba Iulia angajeaza soferi cat B pentru comunitate cu sau fara exprenta pe comunitate din toate Judetele . Îți oferim: Salarizare intre 1350 euro si 2200 euro, in funcție de experiența. avem dispecerat propriu punctualitate si corectitudine la plata salariului; bonusuri la consum si km facuti flotă modernă de prelate Renault Master sau Opel Movan dispecerat în limba română , rusa si engleza cu acoperire de 24/7 Masina echipata pentru comunitate Telefon si Gps Colaborare pe termen lung Este necesar să ai: permis de conducere categoria B cu vechime minim un an Cazier juridic fara antecedente Apt Medical Pasaport Reprezintă un avantaj: experiență în transport internațional engleza mediu sau alte limbi internationale Capacitatea de a utiliza sisteme de navigatie pe baza codurilor postale si coordonate GPS Capacitatea de completare a unui CMR Cerem si oferim seriozitate maxima. Mai multe detalii la telefon LUNI -VINERI doar intre orele ( 08:00 19-00 )

 • 1

  Angajam lucrator comercial cu experienta de minim 1 an.Relatii la telfon sau in incinta restaurantului 2Dragoni din Piata Noua.

 • Firma de transport angajeaza sofer profesionist pe comunitate la prelată. Țările tranzitate sunt: Spania-Franta sau Spania-Italia CERINTE: permis categ. C,E card tahograf atestat transport marfa aviz medical si psihologic valabil experiență minim 6 luni OFERIM: - venituri lunare 2600 ( compus din salar pe țară + diurnă) - transport gratuit la camion si de la camion inapoi acasa(decontat) - dispecerat in limba romana - Grupaje 10 euro incarcare + 10 euro descarcarea -Peste 14.000 de kilometri 0.15 centi pe kilometru

 • RESPONSABILITATI: Administrarea si dezvoltarea portofoliului de clienti Cresterea portofoliului de clienti si implicit cresterea volumului de vanzari Prezentarea, promovarea si vanzarea produselor in conformitate cu politica comerciala a firmei. Realizarea obiectivelor comerciale ale firmei Realizarea obiectivului din planul de vanzari Raspunde de incasarea la scadenta a tuturor facturilor de vanzare catre clienti Gestionarea optima a comenzilor Intocmirea permanenta a rapoartelor de activitate Cerinte: Studii superioare, profil agricol Experienta: minim 2 ani experienta in domeniu Permis de conducere categ B Excelente abilitati de organizare, comunicare si negociere Capacitate de planificare si administrare a activitatii Capacitate de asimilare rapida a informatiilor noi Cunostinte bune de operare Microsoft Office si Internet Oferta (bonusuri, beneficii): -masina -telefon -laptop

 • 1

  Societate comerciala organizeaza selectie de CV-uri pentru ocuparea posturilor ce vor deveni vacante pentru functia de Ifronist, pentru punctul de lucru din Oras Macin. Criterii de eligibilitate ale aplicantilor: 1. Domiciliu stabil in Babadag, Isaccea, Măcin, Sulina, municipiul Tulcea, Baia, Beștepe, C.A. Rosetti, Ceamurlia de Jos, Ceatalchioi, Chilia Veche, Crișan, Frecăței, Greci, Grindu, I.C. Brătianu, Jijila, Jurilovca, Luncavița, Mihail Kogălniceanu, Mahmudia, Maliuc, Mihai Bravu, Murighiol, Niculițel, Nufăru, Pardina, Sarichioi, Sfântu Gheorghe, Slava Cercheză, Smârdan, Somova, Văcăreni, Valea Nucarilor, Corbu, Istria, Mihai Viteazu, Săcele. Va rugam sa transmiteti CV-urile dumneavoastra la adresa publicata pe site.

 • 8

  C CRISTIAN IMPEX TULCEA ANGAJAZA: BRUTARI, COCATORI , MUNCITORI NECALIFICATI CONDITII DE LUICRU SI SALARIZARE CORESPUNZATOARE RELATII TEL: SAU EMAIL .

 • Angajam operatori pentru masini profile aluminiu, pereti cortina standard tip montant-traversa si pereti cortina tip fatada element. Experienta pe masini in realizarea elementelor in atelier nou echipat corespunzator pentru a fabrica si manipula elemente finite : _ profile cu deschidere in foarfeca si paralela _ placari in zona de pereti, parapet si alte tipuri de panouri _ profile cu izolare ridicata cu poliamida ranforsata cu fibra de sticla in structura Angajam montatori pentru, pereti cortina standard tip montant-traversa si pereti cortina tip fatada element, panouri sandwich , IZOpanel , acoperis panouri IZO Dotarile actuale si utilajele pentru profile aluminiu si pereti cortina le puteti vedea in imaginile atasate Nu se cere Limba Engleza Detalii la tlfn. : Depuneti CV pe E-mail :

 • ANGAJAM BRUTARI, COCATORI, MUNCITORI SALARIZARE CORESPUNZATOARE

 • 2

  ANGAJAM BRUTARI, COCATORI, MUNCITORI NECALIFICATI IN TULCEA TEL

 • ANGAJAM LUCRATOR COMERCIAL CU EXPERIENTA SC CRISTIAN IMPEX SRL TULCEA STR VITICULTURII NR.12 TULCEA

 • Angajam ospatar/ajutor ospatar pentru restaurantul pensiunii. Oferim cazare, conditii bune de lucru si salariu pe masura.

 • Societate de transport cu sediul social in Spania angajeaza soferi profesionisti (C+E) in urmatoarele conditii: - salarii 2500-2700 euro net, contract de munca Spania; - perioada de lucru 8 saptamani cu 2 saptamani repaus sau 12 saptamani cu 3 saptamani repaus; - plata repaus; - plata integrala transport; - plata contributii sociale si asigurare sanatate; - dispecerat si HR in limba romana; Nu se cere fisa medicala si aviz psihologic. Nu se cere vaccin COVID 19. Disponibilitatea postului este imediata!

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul net lunar 1900 - 2500 euro (in functie de experienta); - perioada de sedere negociabila; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km, peste 18.000 km in echipaj); - decontarea transportului dus-intors (140 euro pe sens); - prima ADR colete (prima instalare 175 euro, prima lunara 35 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!

 • Companie de transport international angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania, perioada nedeterminata; - salariul net lunar 1900 - 2500 euro (in functie de experienta); - perioada de sedere negociabila; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km, peste 18.000 km in echipaj); - decontarea transportului dus-intors (140 euro pe sens); - prima ADR colete (prima instalare 175 euro, prima lunara 35 euro); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru la prelata; NU se cere fisa medicala, aviz psihologic, cazier etc; NU NECESITA EXPERIENTA, NU SE CERE VACCIN OBLIGATORIU!

 • 1

  RAZELM LUXURY RESORT, un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule, impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar  20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase bucatar. Se ofera salariul de 5000 lei , cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati.

 • Descrierea companiei RAZELM LUXURY RESORT, un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule, impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar 20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase Manager Housekeeping cu experienta de minim 5 ani. Se ofera salariu motivant, cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati.

 • 1

  RAZELM LUXURY RESORT, un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule, impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar  20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase ospatari. Se ofera salariul de 4000 lei, cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati.

 • 1

  RAZELM LUXURY RESORT, un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule  impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar  20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase Sef  bucatar cu experienta de 5 ani pe o pozitie similara. Se ofera salariu motivant in functie de experienta, cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati.

 • 2

  RAZELM LUXURY RESORT , un concept nou de resort in inima naturii, cu un domeniu de 18 ha si 40 de insule impresioneaza oaspetii cu servicii si facilitati de inalta calitate. Resortul este localizat intre localitatile Jurilovca si Lunca, la doar 20 minute de Gura Portitei. Descrierea jobului Angajam in conditii avantajoase receptioner. Se ofera salariul de 5000 lei, cazare si masa. Daca sunteti interesat de oferta noastra asteptam sa ne contactati la tel. .

 • Sofer categoriile B C D E cu atestat transport persoane, marfa si card tahograf caut loc de munca. De preferat transport persoane , conventie . Cer si ofer seriozitate.

 • Salveaza cautarea