Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Tulcea

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Sofer profesionist cu experiență caut loc de munca

  Sofer profesionist cu experiență cat b,c,d,e...experienta transport persoane si pe tir cu atestate transport marfă,transport persoane,adr colete,adr cisterne si agabaritic...caut loc de munca..

 • Angajam urgent brancardier salariu 4700 lei + bonus

  PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE SCRIETI LA - 0 sapte 2 unu 6 zero 6 cinci 7 cinci - Angajam urgent barbat sau femeie pentru postul de brancardier pentru clinica privata Recovery HealthMed. Descrierea jobului: - Asigura transportul in siguranta al pacientilor; - Preia pacienții din diverse locații in incinta spitalului; - Verifica si identifica starea materialului rulant; - Supravegheaza echipamentele medicale in timpul transportului; - Are un comportament etic fata de bolnavi, apartinatori si fata de personalul medico-sanitar - Pastreaza confidentialitatea tratamentului medical urmat de pacienți; - Nu ofera informatii despre starea de sanatate a pacientilor. Cerinte: - Studii gimnaziale - minim; - Curs de calificare de brancardier constituie avantaj dar nu prezinta criteriu de selectie. - Abilitati de comunicare, deschidere în relatia cu pacientii (rabdare, respect, empatie); - Capacitate de organizare / planificare a timpului si a sarcinilor incredintate; - Persoana disciplinata si responsabila. - Nu avem limite de varsta. Se accepta si persoane cu varsta de peste 55 de ani. Iti vom oferi: - Mediu de lucru dinamic si placut - Salariu 4700lei NET + bonusuri - tichete de masa in valoare 900 lei + prime de Sarbatori + prime de vacanta. - Colegi binevoitori - Suport in integrare, alaturi de o echipa deschisa si performanta; Program lucru: 2 schimburi

 • 3

  Constructi

  Caut un băiat sau doi unul să aibă mașina pentru a face naveta împreună se plătește munca in constructi calificat sau necalificat Tulcea

 • 34

  Angajări șoferi Italia și comunitate

  SOCIETATE ÎN NORD ITALIA (Lombardia VENETO) Angajam șoferi pentru categoria C și CE! Avem nevoie pe : Prelata, Frig, Cisterna alimentară salariul net 2500 -2700 +CAZARE Contract (RO) DECONTARE TRANSPORT. ! RUGAM SERIOZITATE! RELAȚII SUPLIMENTARE LA TEL NR .

 • Leonard Special Team srl

  LEONARD SPECIAL TEAM S.R.L. avand C.U.I. 44436835,cu sediul in Sat Murighiol,Comuna Murighiol,Str.Mahmudiei 47,Judet Tulcea,angajeaza ZUGRAV (COD COR-713102) 40 posturi,DULGHER (COD COR-711501) 40 posturi,FINISOR TERASAMENTE (COD COR-711911) 40 posturi,MONTATOR PERETI SI PLAFOANE DIN GHIPS-CARTON (COD COR-712406) 50 persoane,MUNCITOR NECALIFICAT LA DEMOLAREA CLADIRILOR,CAPTUSELI ZIDARIE,PLACI MOZAIC,FAIANTA,GRESIE,PARCHET (COD COR - 931301) 40 posturi,FIERAR BETONIST ( COD COR -711402) 40 posturi,ZIDAR ( COD COR - 711205) 50 posturi.Cerinte:studii medii,cunostinte minime de limba engleza,cunostinte in domeniul constructiilor. Selectia va avea loc in data de 01.06.2023 intre orele 09.00-17.00 la sediul societatii.

 • 7

  Angajam lac.mec,instalator,sudor,electrician, in conditii de depl. in tara in special in Bucuresti

  Angajam in conditii de deplasare in tara in obiectivele noastre, cu preponderenta in Bucuresti. - Se asigura cazare, diurna si decontarea tuturor cheltuielilor, inclusiv transport. - Calificari solicitate: INSTALATORI sanitar si trasee teava, LACATUSI MECANICI, SUDOR electric pentru recipiente sub presiune si teava, ELECTRICIENI pentru instalatii de medie si joasa tensiune - Lucrari in executie: trasee instalatii termice, apa, hidranti, instalatii de protectie impotriva incendiilor si HVAC, modernizari AUCHAN si alte marketuri - angajarea se face pe termen nelimitat - se lucreaza la interior si nu suntem afectati de vara sau iarna EXCLUS celor cu predispozitie pentru consum de ALCOOL!!!!!!! - Niveluri de salarizare NET: 3500-7000 lei + diurna 50 lei/zi - Interviu telefonic sau la sediul din Bucuresti

 • 14

  Angajez ospatarita

  Royal CosmoFood angajeaza ospatarita . Program 2 zile cu 2 liber . Salariu negociabil . Telefon 0720677129

 • 8

  Ingrijire batrani italia perioade lungi sau inlocuiri

  Angajam personal cu experienta si limba italiana pentru ingrijire batrani in Italia, pentru inlocuire sau perioada lunga.

 • 1

  loc de munca

  Cuplu cautam loc de munca pensiune camerista om angrijire curte mulțumesc

 • 4

  Angajam soferi profesionisti C+E in echipaj pe Spania

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • 1

  Sudori, Lacatusi si Polizatori

  Societate Comerciala angajeaza SUDORI, LACATUSI si POLIZATORI pentru santierul naval din Tulcea, cu posibilitate de lucru si in Italia. Detalii la telefon, L-V intre orele 08-17.

 • 34

  Angajez URGENT sudori , lacatusi , POLIZATORI si TUBULATORI. 20-30/ora

  Se ofera cazare si mancare ( 2 mese pe zi ) si echipament de lucru. Salariul este pe ora (20-30)dar se calculeaza in fuctie de specializarea avuta ! Dăm bonus pe performanță ! Nu ezitați să sunați MAI MULTE DETALII LA NUMARUL DE TELEFON 0721903132 /0756829049 SALARIUL SE DA IN RAPORT CU EXPERIENTA !

 • 2

  Angajez Ajutor de Bucatar / preparator fast food

  Restaurant pizzerie cu livrare la domiciliu din Tulcea , isi mareste echipa . Angajam : Ajutor de Bucatar Sofer Categoria B ( minim 1 an experienta ) Preparator Fast Food . La numarul de telefon puteti primi detalii DOAR despre ziua si ora interviului . Multumesc !

 • 1

  getax Tulcea

  ofer transport marfa și mutări mobilier cu autoutilitare Ford tranzit 3, 5 to cu prelata oriunde la preț neg telefon Tulcea

 • 3

  Angajez fiziokinetoterapeut

  Cabinet recuperare medicala Tulcea angajeaza fiziokinetoterapeut cu experienta in masaj. Relatii la sediul din Tulcea, cartier E 3, str Meduzei, FN . sau la telefon sau .

 • Bucatari, ospatari- ELVETIA

  Cautam OSPATARI,BUCATARI ( Chef de partie], SPALATORI LA VASE, cu experienta, pentru a lucra intr-un hotel de 3 stele in St. Peterinsel, Elvetia. Se ofera cazare si masa in incinta hotelului (contra cost] si sustinere in pregatirea si intocmirea tuturor documentelor necesare angajarii. Salariul motivant + tips Pentru mai multe informati, va rugam, sa trimiteti mesaj pe WhatsApp la nr.de telefon: .zero sapte cinci sapte noua unu zero patru sase sase.

 • Salveaza cautarea