Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Agent vanzari Prahova - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 1

  Angajam director de vanzari

  Angajam director de vanzari cu experienta minim 2 ani.Domeniul de activitate ambalaje din carton ondulat. Pentru detalii contactati la nr de telefon .

 • Angajam agent vanzari sisteme invelitori metalice

  Fabrica de tigla metalica Bruntek Metal cu sediul in Parcul Industrial din Valenii de Munte angajeaza agent de vanzari cu experienta in scopul comercializarii de produse precum tigla metalica, tabla cutata, accesorii pentru acoperis , sisteme de scurgere si alte produse derivate. Se ofera salariu motivant, tichete de masa, transport asigurat. Asteptam CV - urile la sediul societatii sau la adresa de email:

 • 12

  Angajez vanzatoare

  Angajez vanzatoare pentru magazin general ca program de lucru 12/24 12/48. Se oferă un salariu atractiv, preme de sarbatori , concediu. Pentru mai multe detalii la telefon .

 • 2500 lei - Angajam magazin suveniruri BUȘTENI

  Angajăm în Bușteni Suntem în căutarea unui candidat entuziast și dedicat pentru a se alătura echipei noastre din Timișoara. Dacă îți place să lucrezi într-un mediu dinamic și plin de viață și înconjurat de produse unicate, acesta este locul potrivit pentru tine! Responsabilități: Asigurarea unui serviciu de calitate și o experiență plăcută pentru clienți;
 Consilierea clienților în alegerea produselor potrivite;
 Încasarea și gestionarea plăților;
 Menținerea curățeniei și a ordinei în magazin;
 Rezolvarea problemelor și a reclamațiilor clienților;


 Cerințe: Experiență anterioară în vânzări sau într-un mediu de retail reprezintă un avantaj;
 Abilități excelente de comunicare și relaționare cu clienții;
 Atenție la detalii și orientare către rezultate;
 Flexibilitate în programul de lucru și disponibilitate pentru lucrul în weekend și în zilele de sărbătoare;
 Capacitatea de a lucra eficient într-o echipă și de a-ți asuma responsabilități;
 Pasiune pentru domeniul retail și pentru a oferi o experiență de cumpărături de neuitat clienților noștri.
 Beneficii: Salariu competitiv de 2500 lei care poate crește după prima lună în funcție de determinare și rezultatele obținute;
 Program flexibil de lucru;
 Oportunități de dezvoltare profesională și avansare în cadrul companiei;
 Mediu de lucru plăcut și dinamic;
 Beneficii suplimentare, cum ar fi tichete de masă și bonusuri în funcție de performanță.
 Dacă ești o persoană ambițioasă, cu o atitudine pozitivă și dornică să faci parte dintr-o echipă de succes, te invităm să aplici pentru a face parte din echipa noastră din Bușteni. Așteptăm cu nerăbdare să te cunoaștem!

 • Consultant Asigurari - DESTINE BROKER

  Descrierea Companiei: DESTINE BROKER este o companie specializată în servicii de intermediere pentru asigurări, oferind o gamă variată de produse, inclusiv RCA, asigurări de locuință, asigurări de viață, asigurări de credit și asigurări pentru creditare bancară. Ne străduim să oferim clienților noștri soluții de protecție adaptate nevoilor lor specifice, într-un mod profesionist și orientat spre rezultate. Poziția Disponibilă: Consultant Asigurări (Remote) Ca și activitate principală avem domeniul asigurărilor dar activăm și ca brokeri de turism, credite și imobiliare. Este o activitate independentă, în care nu se impune target sau program de lucru. Responsabilități: Identificarea nevoilor clienților și oferirea de consultanță personalizată în ceea ce privește produsele de asigurare potrivite. Promovarea și vânzarea diverselor tipuri de asigurări, inclusiv RCA, asigurări de locuință, asigurări de viață și altele. Gestionarea eficientă a relațiilor cu clienții existenți și dezvoltarea unei baze solide de clienți noi. Asigurarea unei comunicări clare și transparente cu clienții în legătură cu politicele de asigurare, beneficiile și cerințele acestora. Monitorizarea și actualizarea constantă a cunoștințelor referitoare la produsele și serviciile oferite, precum și la schimbările legislative din domeniul asigurărilor. Cerințe: Absolvirea a minim 12 clase. Experiență anterioară în vânzări sau în domeniul asigurărilor constituie un avantaj, dar nu este obligatorie. Abilități excelente de comunicare și negociere. Orientare către obiective și capacitatea de a lucra independent. Acces la internet și disponibilitate pentru lucrul remote. Beneficii: Ca și activitate principală avem domeniul asigurărilor dar activăm și ca brokeri de turism, credite și imobiliare. Este o activitate independentă, în care nu se impune target sau program de lucru. Flexibilitatea programului de lucru și posibilitatea de a lucra remote. Oportunitatea de a-ți construi propria afacere și de a-ți gestiona veniturile în funcție de performanța ta. Suport și resurse pentru dezvoltare profesională și personală. Mediu de lucru dinamic și stimulativ, într-o echipă dedicată și profesionistă. Dacă ești o persoană dinamică, orientată spre rezultate și dornică să îți construiești o carieră de succes în domeniul asigurărilor, te invităm să aplici pentru poziția de Consultant Asigurări la DESTINE BROKER! Trimite-ne CV-ul tău. DESTINE BROKER este un angajator care promovează egalitatea de șanse și diversitatea în locul de muncă. Toate aplicațiile vor fi tratate cu confidențialitate și vor fi evaluate în conformitate cu criteriile specifice ale postului.

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Prahova
Salvează căutarea