Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Agent vanzari Prahova - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajam Agent de vanzari

  Companie inființată cu pasiune și dedicare pentru promovarea energiei verzi. Căutam pentru clientul nostru un agent de vânzări tehnic din Prahova, o persoană gata să se implice în proiecte care contribuie la un viitor mai verde. Cerințe: Experiență anterioară în vânzări, preferabil în industria energetică sau a sistemelor fotovoltaice; Capacitatea de a crea și a menține relații puternice și de lungă durată cu clienții industriali; Cunoștințe tehnice în domeniul sistemelor fotovoltaice (constituie un avantaj); Abilitatea de a explica și prezenta în mod creativ conceptele într-o manieră ușor de înțeles; Abilități excelente de comunicare și negociere; Abilități excelente de prezentare și creativitate; Permis de conducere categoria B și disponibilitate pentru deplasări. Responsabilități: Întocmirea de oferte sau alte documente, urmărirea ofertelor, încheierea de contracte, finalizarea lor; Prezentarea și promovarea portofoliului de produse și servicii ale companiei; Consultarea clienților pentru a înțelege nevoile lor specifice și a oferi soluții personalizate; Întocmirea ofertelor comerciale și negocierea termenilor contractelor; Întreținerea relațiilor cu clienții existenți; Atingerea obiectivelor de vânzare. Beneficii: Pachetul salarial se negociază în cadrul interviului, în funcție de experiență; Mediu de lucru dinamic și plăcut; Mașină de serviciu; Laptop; Telefon; Contract de muncă pe o perioadă nedeterminată; Program de lucru: Luni-Vineri (8:00- 17:00). Prin transmiterea candidaturii dvs. pentru acest job sunteti de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal, conform Regulamentului privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal. Aceste date sunt necesare pentru desfasurarea procesului de recrutare.

 • 8

  Agent Vanzari domeniul funerar Ploiesti

  1.Activitate de birou: relationare clienti,furnizori,etc contabilitate primara intocmeste facturi,mail-uri,etc 2.Activitate teren: Actiuni in teren preluari depuneri decedati participare ceremonii funerare actiuni tipice cod caen 9603 Se ofera salariu salariu de baza+bonusari extra program,crestere graduala in functie de vechime,posibilitati de avansare,calificare.

 • 1

  sc Raziana Impex srl angajeaza agent vanzari.

  sc Raziana Impex srl soc comerciala care se ocupa cu distributia prod alimentare in jud Prahova angajeaza: agent vanzari CERINTE experienta in vanzari minim 2 ani permis cat B SE OFERA salariu motivant bonusari furnizori contract munca

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Prahova

Localități

Salvează căutarea