Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:
Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite

Anunțuri

Agent vanzari Sibiu

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 8

  Mecanic Auto - Sibiu

  Cerinte - Absolvent al școlii profesionale sau liceului de meserii din domeniul tehnic (mecanic, mecanic auto, electromecanic); - Experiență de minim 1 an în activități de service auto; - Permisul auto constituie un avantaj; - Persoană organizată, muncitoare, comunicativă; - Integritate, seriozitate. Responsabilitati Realizari - Efectueaza interventii de mecanica si electrica auto; - Schimb de anvelope ulei placute de frana discuri de frana geometrie diagnoza electrica pe diferite marci de autoturisme; - Activitati specific unui centru de service auto. Se ofera: - Pachet salarial foarte atractiv; - Tichete de masa; - Bonusuri de performanță; - Condiții foarte bune de lucru.

 • 5

  Consultant in vanzari,infiinteaza o franciza de Succes in orasul tau, afacerea ta in bussines .

  Vrei sa iti deschizi propria afacere de Succes ? Noi suntem solutia ta !!! Oferim de vanzare Franciza in Afaceri & Consultanta in Creditare, Investitii imobiliare cu posibilitatea de exclusivitate pe judet. Management & Marketing personalizat, initiere in afacere pas cu pas,training gratuit, parteneriat unic si rapid int-o franciza de Succes .Noi suntem singurii pe piata care vindem mult mai multe produse fara stocuri proprii. Mai multe detalii si informatii, te rog suna pentru o programare, sa vedem daca in orasul tau mai este disponibila aceasta afacere .

 • 2

  Te putem ajuta cu un loc de munca pe perioada NEDETERMINATA in Sibiu!

  Compania noastră caută un Reprezentant Vânzări pentru showroom-ul nostru din Sibiu. Dacă sunteți o persoană dinamică, orientată către clienți și dornică să se alăture unei echipe dinamice și în creștere, această poziție ar putea fi potrivită pentru dumneavoastră. Cerințe: Absolvent Studii Medii în Domeniul Tehnic: Preferabil să fiți absolvent de studii medii în domeniul tehnic, cu studii superioare constituind un avantaj. Experiență Relevantă în Domeniul Vânzărilor: Experiența anterioară în domeniul vânzărilor este necesară pentru a putea gestiona cu succes cerințele acestei poziții. Abilități Excepționale de Vânzare și Comunicare: Sunteți solicitat să demonstrați abilități excelente de vânzare și comunicare pentru a interacționa eficient cu clienții și pentru a promova produsele și serviciile companiei noastre. Atitudine Orientată către Client și Performanță: Atitudinea dvs. față de clienți și dorința de a obține rezultate remarcabile sunt esențiale pentru succesul în această poziție. Cunoștințe de Operare PC: Aveți cunoștințe solide de operare PC, inclusiv Microsoft Word și Excel, pentru a putea gestiona corect documentele și rapoartele necesare. Descrierea Jobului: Promovarea activă a produselor și serviciilor companiei și acordarea de suport și consultanță clienților în cadrul showroom-ului din Sibiu. Evaluarea fiecărei situații prezentate de client și utilizarea tehnicii de vânzare consultativă pentru a găsi cea mai potrivită soluție. Oferirea de consultanță clienților, întocmirea ofertelor și încheierea contractelor conform politicii de vânzare a companiei. Solicitarea constantă a feedback-ului de la clienți pentru a asigura satisfacția acestora. Gestionarea portofoliului de clienți alocați showroom-ului din Sibiu. Responsabilitatea atingerii obiectivelor de vânzare stabilite. Identificarea oportunităților de business și dezvoltarea de relații de parteneriat. Întocmirea și transmiterea periodică a rapoartelor de vânzări. Beneficii: Pachet Salarial Motivant (salariu fix + comision), în concordanță cu performanța și realizările dumneavoastră. Stabilitatea Locului de Muncă în cadrul unei companii locale mari și dinamice, în creștere continuă. Oportunitate Unică: Construirea unei cariere în cadrul unei companii locale mari și dinamice, care se adresează atât pieței naționale, cât și principalelor piețe din vestul Europei. Dacă sunteți pregătit să vă asumați această provocare și să contribuiți la succesul continuu al companiei noastre, vă încurajăm să aplicați pentru această poziție. Oportunitatea de a construi o carieră solidă și de a vă dezvolta într-un mediu profesional și stimulant vă așteaptă!

 • 3

  Manpower recruteaza pe perioada NEDETERMINATA reprezentant vanzari showroom in Sibiu!

  Manpower recruteaza reprezentant vanzari directe pe perioada NEDETERMINATA in Sibiu! Reprezentant Vanzari Showroom CERINTE: Absolvent studii medii în domeniul tehnic (studii superioare constituie un avantaj); Experiență relevanta în domeniu vanzarilor; Foarte bune abilitați de vânzare și comunicare; Atitudine orientată către client și performanță; Cunoștințe operare PC (Word, Excel). DESCRIEREA JOBULUI: Promovează activ produsele și serviciile companiei și acordă clientului suport și consultanță pentru solicitările primite; Evaluează fiecare situație prezentată de client și folosește tehnici de vânzare consultativă; Ofera consultanta clientilor, intocmeste oferte si incheie contracte, respectand politica de vanzare; Solicită constant feedback de la client pentru a se asigura că soluția găsita este cea potrivită pentru client; Gestionează portofoliu de clienți alocați magazinului; Responsabil de atingerea obiectivelor de vanzare; Identifica oportunitati de business si construieste relatii de parteneriat; Intocmeste si transmite periodic rapoarte de vanzari. LUCREAZA IN SHOWROOM - SIBIU BENEFICII: Pachet salarial motivant (salariu fix + comision); Stabilitatea locului de munca; Oportunitate unica: construirea carierei in cadrul unei companii locale mari si dinamice, in crestere continua, care se adreseaza atat pietei nationale, dar si principalelor piete vest europene.

 • 3

  Ajutor Ospătar - Germania

  Angajăm un cuplu pentru o Gelaterie în Germania. -Contract de muncă legal încheiat în Germania. -Cazare GRATUITĂ ! , -Salariu începând de la 1.400 Net -O masă asigurată gratuită. - Ajutăm cu transportul din România - Germania cu reținere din primul salariu. Mobil WhatsApp

 • 31

  Crezi ca a venit momentul pentru o schimbare profesionala? Ne marim echipa

  Ce zici de un job de acasa, fara program fix, fara target, fara sefi si cu beneficii corelate cu eforturile tale? Daca esti determinat si competitiv, iti vei gasi repede locul in echipa noastra! Aici performanta este incurajata si rasplatita! Vrei detalii? Ne gasesti aici :

 • 3

  Consultant financiar

  La NN tu contezi cel mai mult! Vino in echipa noastră pentru a-ți atinge independenta financiara mult dorita. Cu un program flexibil adaptat nevoilor tale si o întreaga echipa care te susține in tot ceea ce faci nu ai cum sa nu reușești. Cerul este limita! Tot ce iti trebuie este dorinta de dezvoltare personala si profesionala si diploma de bacalaureat.

 • 13

  Broker imobiliar TABOO - Consultant vanzari, Agent imobiliar

  Candidatul ideal Noi echipa TABOO Imobiliare, te vrem lângă noi. Ce vrem de la tine? - Să fii responsabil și să ai spirit antreprenorial; - Să ai o atitudine pozitivă; - Să fii dornic să înveți și să te perfecționezi continuu; - Să fii optimist și focusat pe rezultate; - Să îți desfășori activitatea organizat într-un mediu plăcut; - Să ai experiență în muncă de minim 1 an; - Experiența în vânzări - constituie un avantaj; Descrierea jobului Ce trebuie să investești tu? Motivație, responsabilitate, voință, perseverență și pasiune. Garantezi implicare? Garantăm câștiguri și flexibilitate. Ce trebuie tu să faci? - prospectarea continuă a pieței imobiliare locale; - promovarea proprietăților și găsirea celui mai potrivit client; - asistarea clienților pe parcursul întregului proces de tranzacționare; - acordarea de consultanță imobiliara clienților; Beneficii - Venit garantat rezultat direct proporțional cu implicarea din activitățile tale; - Bonusuri de performanță. - Program pe care ti-l organizezi în funcție de clienți și nevoi personale; - Training de calitate și suport permanent; - Consultanță juridică și financiară; - Posibilitate nelimitată să te dezvolți și să ai venituri considerabile; - Posibilitatea de a te dezvolta independent în propriul tău business; - Sisteme de promovare eficiente; - Acces din prima zi la peste 830 de proprietăți active și reale; - Echipă de marketing specializată

 • 10

  Agent imobilliar

  Candidatul ideal Noi echipa TABOO Imobiliare, te vrem lângă noi. Ce vrem de la tine? - Să fii responsabil și să ai spirit antreprenorial; - Să ai o atitudine pozitivă; - Să fii dornic să înveți și să te perfecționezi continuu; - Să fii optimist și focusat pe rezultate; - Să îți desfășori activitatea organizat într-un mediu plăcut; - Să ai experiență în muncă de minim 1 an; - Experiența în vânzări - constituie un avantaj; Descrierea jobului Ce trebuie să investești tu? Motivație, responsabilitate, voință, perseverență și pasiune. Garantezi implicare? Garantăm câștiguri și flexibilitate. Ce trebuie tu să faci? - prospectarea continuă a pieței imobiliare locale; - promovarea proprietăților și găsirea celui mai potrivit client; - asistarea clienților pe parcursul întregului proces de tranzacționare; - acordarea de consultanță imobiliara clienților; Beneficii - Venit garantat rezultat direct proporțional cu implicarea din activitățile tale; - Bonusuri de performanță. - Program full time de luni pana vineri de la 9:00 la 18:00; - Training de calitate și suport permanent; - Consultanță juridică și financiară; - Posibilitate nelimitată să te dezvolți și să ai venituri considerabile; - Posibilitatea de a te dezvolta independent în propriul tău business; - Sisteme de promovare eficiente; - Acces din prima zi la peste 850 de proprietăți active și reale; - Echipă de marketing specializată;

 • 9

  NextGen angajaza agenti vanzari door-to-door

  NEXTGEN, ANGAJEAZA AGENTI PENTRU PROMOVAREA SI VANZAREA SERVICIILOR DE INTERNET,TELEVIZIUNE SI TELEFONIE FIXA CATRE CLIENTI PERSOANE FIZICE IN SISTEM DOOR TO DOOR(DIN USA IN USA) SE OFERA: --Program flexibil( in cea de a 2-a parte a zilei munca efectiva in teren 4 ore) -Parte financiara fixa de 2400 lei net (salariu +bonuri de masa) -Comisioane din vanzari -Bonusuri de volum si bonusuri de vechime. -Instruire la locul de munca EXPERIENTA IN VANZARI NU ESTE OBLIGATORIE DAR CONSTITUE AVANTAJ

 • 3

  Angajam agent vanzari

  Producator bauturi racoritoare angajam agent vanzari cu permis cat B din loc Medias sau localitati invecinate

 • 41

  Cauti un job part time?

  Tu Te-ai nascut ca sa castigi!!!dar pt a castiga tine minte ca dorinta de castig nu inseamna nimic fara dorinta de pregatire!!!! Zig Ziglar Stai acasa...esti deprimat, speriat cu incertitudini ...lipsa banilor sau nesiguranta sunt o pb ... poti schimba ceva. Te astept alaturi de echipa noastra Destine de asigurare reasigurare si iti oferim o solutie pb tale. Societatea noastra se bucura de o reputatie excelenta in piata de asigurari unde se afla pe locul 3 din peste 500 societati de profil autorizate la noi in tara, lucru ce ne onoreaza dar ne si responsabilizeaza in acelasi timp. Rezultatele obținute de la înființarea companiei și până în prezent dovedesc încrederea pe care clienții si partenerii nostri o au în compania DESTINE BROKER DE ASIGURARE Daca iti doresti o cariera de succes in asigurari, vino sa inveti de la profesionisti! ASIGURARI DE ORICE FEL PENSII PRIVATE PILON 2 SI 3 CREDITE BANCARE AGENTIE DE TURISM AGENTIE IMOBILIARA - inchirieri, vanzari imobile Cerintele sunt minime -Absolvent de liceu cu sau FARA diploma de bacalaureat -Ambiție , seriozitate si dorinta de a invata! Nu mai pierde vremea, schimba ti viata, te asteptam in familia Destine!!! Accesează aceasta pagina : https: dorathebot.ro company destine-broker-65bca60e1fc8d.html?source=Xr

 • 3

  Angajam consultanti vanzari, agenti

  Suuper job !!!! Hai in echipa mea. Datorită dezvoltării rapide angajam consultanti de credit pentru Avrig, Talmaciu, Boita, Racovița, Bradu, Turnu Rosu, Arpasu. Program 4 6 8h zi in functie de disponibilitate , poate fii considerat si job secundar ! Ce vreau de la tine? - studii liceale finalizate, - permis de conducere cat B, - bune abilitati de comunicare, - abilitati de convingere, - orientare catre client, Experienta in vanzari constitie un avantaj ! Ce oferim? -training gratuit, - un portofoliu de clienti deja existent care produce venit între 1000-4000 lei, -suport pentru dezvoltarea portofoliului existent, -bonusuri si alte cadouri in functie de performanta, Responsabilitati : -mentine relatia intre clienti si companie, - oferă consultanță clienților în alegerea celui mai potrivit tip de credit, -colecteaza ratele la creditele acordate; - Informează permanent clienții cu privire la noile oferte de creditare. Detalii in privat sau la nr de telefon: Rafael sau puteți trimite un CV la adresa de e-mail Nu ezita sa mă contactezi! 

 • 3

  Agent a vanzari produse nealimentare

  LGCHOLDING SRL angajeaza in conditiile legii agent a de vanzari produse nealimentare. Cerinte: - experienta dovedita in domeniul vanzarilor de produse nealimentare. Candidatii care au si un portofoliu de clienti prezinta un bonus. - posesor permis de conducere cat B cu minim 2 ani circulati; - disponibilitate la deplasari; - punctualitate si seriozitate; - spirit de lucru in echipa; - persoana dedicata cu prezenta in fata clientelei; - un bun organizator si dezvoltator al portofoliului de clienti Se pot oferi bonusuri de performanta inafara salariului si al diurnelor. Rugam CV-ul la adresa de email din contact sau mesaj pe mesagerie sau whatsapp

 • 1

  Consultant Financiar

  Reprezentant Companie de Asigurari Generale caut colaboratori full time sau part time. Daca ai timp liber si vrei sa-ti suplimentezi venitul, te astept in echipa mea. Chiar daca nu ai experiență in domeniu poți incerca, noi te vom ajuta. Varsta minima 18 si maxima 60.

 • 20

  Agent imobiliar

  Esti o persoana dinamica, sociabila si orientat catre cele mai bune rezultate? Iti doresti independenta financiara? Noi iti oferim un loc in echipa noastra. Cautam colaboratori in domeniul imobiliar ! Avem nevoie de energie mai multa in echipa si cautam un coleg nou pentru postul de agent imobiliar! Inovativ Imob Concept este o agentie imobiliara, dezvoltata din dorinta de a livra cele mai bune servicii pe piata imobiliara si cele mai bune conditii pentru agentii imobiliari. Experienta in domeniul imobiliar nu este necesara, dar daca o ai cu atat mai bine. Noi iti oferim tot suportul pentru ca tu sa reusesti. 1) Activitatile principale ale posturilor de Agent Imobiliar si Consilier Imobiliar Promovarea firmei Inovativ Imob Concept , a imaginii firmei si a ofertei imobiliare a acesteia Studiul si prospectarea pietei imobiliare, selectarea imobilelor, contactarea proprietarilor. Deplasarea la imobile, intocmirea formularelor de colaborare si dezvoltarea bazei de date a firmei. Primirea clientilor cumparatori si chiriasi, analiza cererii acestora, prezentarea portofoliului de imobile potrivite cererii, prezentarea fizica a imobilelor si negocierea preturilor. Insotirea clientilor la notar in vederea finalizarii contractelor de vanzare cumparare si intocmirea contractelor de inchiriere in cazul chiriilor. Consultanta imobiliara pe tot parcursul procesului unei tranzactii imobiliare. 2) Ce primesti? Beneficii si bonusuri. Asistenta in teren pe perioada de training. - Birou propriu . Un mediu de lucru agreabil si modern. Comision din tranzactiile incheiate cu posibilitati de castiguri nelimitate. Posibilitati de promovare personala si profesionala. Prestigiul Si reputatia de a fi un component al echipei Inovativ Imob Concept. NU SE OFERA SALARIU FIX! Daca te regasesti in descrierea de mai sus.....te asteptam ! Permis de conducere: Categoria B Telefon :

 • Angajare

  Insula cu bijuterii din incinta mallului Promenada și Shopping City angajează personal. Se lucrează 12 ore într-o săptămână luni miercuri sâmbătă și duminică în cealaltă săptămână marți joi și vineri. Salariul 2700 de lei fix. Detalii la

 • 3

  Colaborator agentie imobiliara

  Caut colaborator asistent pentru back office agentie imobiliara Sibiu. Viitorul asistent o sa aiba ca unica sarcina preluarea de proprietati in vederea vanzarii exclusive de catre agentia noastra. Nu se ofera salariu fix, se lucreaza pe baza de comision. Nu o sa ai un program fix si nici obligativitatea prezentei zilnice la birou. Daca ai abilitati de comunicare foarte bune si esti o persoana deschisă și persuasivă, trimite-mi un mesaj cu o scurta prezentare, lasa-mi numarul tau de telefon si te voi contacta.

 • 9

  Angajare agent vanzari

  Candidatul ideal Cunostinte tehnice in domeniul consumabilelor auto constituie un avantaj; Atitudine pozitiva si convingatoare, axat pe identificarea si exploatarea oportunitatilor in piata; Abilitati de comunicare si relationare la toate nivelurile; vanzare si negociere; Abilitati bune d organizare a sarcinilor d lucru si a timpului Orientare catre client si rezultate, creșterea si dezvoltarea clientilor din aria alocata; Disponibilitate de deplasare si flexibilitate. Sa aiba spirit organizatoric, promptitudine, constiinciozitate, seriozitate si disponibilitate la efort, Candidatul trebuie sa posede obligatoriu permis de conducere categoria B. Descrierea jobului Identifica si contacteaza potentiali clienti in vederea emiterii ofertei, negocierii, incheierii si executarii contractelor comerciale Promoveaza si vinde produsele companiei, propune produse si servicii care sa raspunda nevoilor clientilor Furnizează informaţii generale clientilor despre produse, preturi, campanii promotionale; Dovedeste interes si implicare pentru atingerea indicatorilor de performanta, atat la nivel individual, cat si la nivelul echipei. Administrarea si dezvoltarea portofoliului de clienti, Se asigura de respectarea termenelor agreate pentru incasare; Beneficii Pachet salarial atractiv corelat cu performanta (salariu fix + comision din vanzari) Contract perioada nedeterminata Prime de sarbatori Masina, tableta sau laptop si telefon de serviciu. Training tehnic C V-urile se trimit pe adresa de email ""

 • Angajăm Consilier Vânzări

  Vino să faci parte din echipa Materom Authaus! Angajăm consilier de vânzări CERINŢE: Excelente abilităţi de comunicare, negociere; Abilități organizatorice dezvoltate; Experienţă relevantă în vânzări; Bune abilităţi de operare PC (Word, Excel, Internet) Permis de conducere; Limba engleză nivel mediu; DESCRIEREA JOBULUI: Identifică şi contactează potenţiali clienţi noi; Promovează produsele şi serviciile oferite de companie; Oferă în permanenţă consultanţă pentru clienţii potenţiali şi clienţii existenţi; Încheie contracte de vănzare cumpărare pentru produsele ofertate; Se asigură de corecta și buna desfășurare a procesului de vănzare și post vânzare. Completeaza zilnic baza de date în programul specific; Adoptă o atitudine deschisă, orientată către client, în vederea atingerii şi depăşirii obiectivelor de vânzări; Transmite încredere privind calitatea produselor şi a serviciilor oferite clienţilor, pentru obţinerea satisfacţiei şi fidelizării clienţilor; Reprezintă interesele companiei şi asigură derularea procesului de colaborare în bune condiţii în relaţia cu clienţii. OFERTĂ ŞI BENEFICII: Pachet salarial atractiv corelat cu performanţa realizată; Tichete de masă; Training de specialitate, cursuri de dezvoltare personală; Mediul de activitate dinamic; Echipa de lucru tânără, competitivă

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Sibiu
Salvează căutarea