Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Caras-severin

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 11

  Lucrează de acasă! Tu iti gestionezi timpul, tu iti creezi venitul! Noi suntem Destine Holding! o companie de Brokeraj ce se ocupă cu intermedierea serviciilor și a produselor în domeniu financiar și nu numai! Astfel produsele ofertate de noi sunt: -asigurări generale (rca, casco, locuințe, malpraxis, etc....), asigurări de viata. -credite (ipotecare, imobiliare, prima casa, nevoi personale, carduri de credit, leasing, etc...). -pachete turistice (oriunde în lume,bilete de avion, asigurări travel, etc....). -tranzacții imobiliare pe întreg teritoriul României. Unul dintre cele mai avantajoase puncte este faptul ca toată activitatea pe care o gestionezi, este pe platforma companiei, timpul efectiv investit în care tu înveți, te autorizezi, practici și te dezvolți fiind flexibil și la dispoziția ta! Poti lucra din confortul casei tale, activitatea este flexibilă, nu ai program fix și nici targhet! Noi iti punem la dispoziție un program de pregătire profesională care te costa doar 100 de lei după care susții un examen la cel mai mic preț de pe piața 250 de lei pentru a te autoriza(obții un cod raf=atestarea intermediarilor în asigurări și un certificat de absolvire în asigurări și reasigurări) Dacă îți surâde idea de a devenii consultant în compania noastră te invit sa aplici formularul de mai jos iar eu voi reveni cu un telefon in cel mai scurt timp! https://docs.google.com/forms/d/1xucKBpMLOtsHTvk__9BhG1C1180DL27S2ekBldRmP2w/edit

 • 4

  Biroul European de Reprezentare vă oferă ocazia/oportunitatea de vă putea mări veniturile devenind consilier/agent/partener/expert în domeniul despăgubirilor, îndreptându-vă atenția către dezvoltarea activității și chiar schimbarea acesteia în domeniul în care activăm noi. Candidatul ideal: Absolvent studii medii; Experienta în vânzări/domeniul asigurărilor constituie un avantaj; Responsabil; Abilitati de planificare si organizare; Punctual; Independență și autonomie; Prezența de spirit/dinamism; Persoană organizată; Capacitate de lucru cu termene limita; Fără cazier; Permis de conducere categoria B; Propriul mijloc de transport; Foarte bune abilități de comunicare, negociere și putere de convingere; Activitatea ta va consta în: Sprijinirea persoanelor care au suferit un accident rutier și îndrumarea acesteia către societatea noastră pentru a beneficia de suport juridic și financiar; Strângerea documentelor necesare pentru dosarul de daună; Posibilitatea de a-ți crea propria echipă; Câștigarea de sume importante (comision procentual sau sume fixe). Beneficii oferite: Training de specializare; Beneficiezi de suport din partea societății pentru materialele necesare desfășurării activității (signalistică, obiecte personalizate, cărți vizită, adresă e-mail personalizată, call-center); Un sistem profesionist de colaborare, acumularea de cunoștințe și un plan dinamic de carieră; Sistem de bonusare avantajos conform condițiilor contractuale; Sistem avantajos de compensare pentru munca depusă; Posibilități nelimitate de creștere a propriei afaceri, cu sprijinul firmei. Ofertă: Firma de prestigiu, lider pe domeniul său; Servicii de top, recunoscute și apreciate în piață; Posibilitatea de a face parte dintr-o industrie dinamică și plină de oportunități; Colegi deosebiți, o echipă de profesioniști; Independență și autonomie, program flexibil; Siguranță și stabilitate pe termen lung; Șansa de a crește profesional lucrând pentru unul dintre liderii din piață; Pentru mai multe detalii vizitați: www.biouleuropean.ro Relații la telefon: 0733.133.000

 • 3

  Acum este momentul să te alături echipei BingoMania! Căutam persoane cu o atitudine pozitivă, capabile să lucreze în echipă, amabile cu clienții și cu bune abilități de comunicare. RESPONSABILITĂȚI: Vânzarea cartoanelor de BINGO TV Promovarea jocului de BINGO în rândul potențialilor jucători BENEFICII: Salariu fix + comision din vânzare Training asigurat Laptop și telefon de serviciu Suport permanent din partea superiorului direct Echipament vestimentar accesoriu cu logo-ul BingoMania Loc de muncă fix (nu implică deplasări) Descrierea companiei BingoMania, este cel mai nou proiect de gambling din România, ce se vrea a fi cel mai de succes din istoria acestui tip de joc, având în spate o echipa cu o experiență de peste 30 de ani în domeniul jocurilor de noroc (bingo televizat, slot machine, pariuri sportive). Ceea ce ne diferențiază de celelalte proiecte care au existat până în momentul de față, o reprezintă managementul performant, know-how-ul organizațional, precum și formatul atractiv al emisiunii televizate. Contact tel. nr.:

 • Angajam Agenti de vanzari in regim D2D Oferim salariu fix + comision din vanzari Program flexibil

 • Angajam pliantator Program flexibil 4 ore/zi Salariu fix

 • *Anunț important!* Cautam persoana autorizata cu cod RAF/RAJ și experienta în domeniul asigurărilor, pentru un punct de lucru situat în incinta Kaufland Caransebeș. Oferim un plan de cariera cu numeroase beneficii. CV-urile se transmit pe adresa de e-mail: Pentru alte detali apelați Florin Goga.

 • 3

  Firma de distributie având un portofoliul numeros de producatori si importatori in domeniul alimentar, produse de uz industrial,detergenti si produse de ingrijire corporala , angajeaza Agent Vanzari(Bărbat) Se ofera 2000 lei net +procent din vanzari, Se ofera masina de serviciu, telefon, program de lucru de luni pana vineri. Se cere:permis conducere categoria B, seriozitate, corectitudine. CV se pot incarca pe platforma Publitim sau mesaj . Mulțumim!

 • SC GERANIMO SRL angajează pentru punctul de lucru din CARANSEBES vânzător-gestionar.Se caută persoana cu experiența in comert.Pentru mai multe informații ne puteți contacta la tel: .CV-urile se pot trimite și pe emailul la adresa sau pe fax la nr:

 • *Anunț important!* Cautam persoana autorizata cu cod RAF/RAJ și experienta în domeniul asigurărilor, pentru un punct de lucru situat în incinta Kaufland Caransebeș. Oferim un plan de cariera cu numeroase beneficii. CV-urile se transmit pe adresa de e-mail.... Pentru alte detali apelați Florin Goga.

 • 2

  Caut colegi de echipa pentru promovarea de produse! Se cere: seriozitate, ambitie, perseverenta si acces la internet de pe pc sau telefon! Program flexibil! Nu se cere experienta! Poti munci din orice colt al tarii! Poti obtine bonus 1200 eur + comision lunar!

 • Agent de Vanzari Cautam Agenti de vanzari in domeniul contractarii prin energie, gaz si telecomunicatie clientii noi . Despre noi, suntem o firma Start-up in domeniul vanzarii de energie, gaz, fibra optica si telefonie mobila, abila in toata tara, formand echipe de vanzatori motivati si dornici sa treaca peste orice obstacol in contactul cu clientii. Cerinte: -Esti PFA sau PJ -Disponibilitate pentru munca de teren -Abilitati de comunicare -Atitudine proactiva -Orientare catre rezultat -Sa fii activ -Gestionarea si dezvoltarea portofoliului de clienti Beneficii: -Training-uri de pregatire -Program flexibil -Sansa de a beneficia de prega tire i n domeniul va nza rilor -Sustinere i n construirea unei cariere de succes -Pachet salarial foarte atractiv -Posibilitate avansare pe functia de Team Leader Ai Intrebari ? Scriene...

 • 2

  Suntem in cautarea de persoane pentru o colaborare in domeniul asigurarilor. Nu cautam profesionisti ci oameni cu personalitate, cu visuri, cu talent si cu valori compatibile cu ale noastre. Punem accent pe invatare, adaptare si empatie. Activitatea se poate desfasura pe langa un loc de munca standard sau alaturi de orice alta afacere detineti. Mentionez ca este necesar de un interviu iar ulterior stabilim daca putem incheia un parteneriat sau ramanem doar prieteni.Interviul se poate face si online. Daca nu este de interes pentru tine, te rog da un share pentru prietenii tai ! Contact: Buzan Iconia

 • Salveaza cautarea