Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agenti - consultanti vanzari Prahova Tip job: Colaborare proiect

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Cautam colaborator pentru postul de agent vanzari. Postul presupune prezentarea ofertei de albume foto si tablouri canvas pe panza clientilor, in special scoli si gradinite. Presupune o munca de 2-3 ore/zi, in special dimineata. Ca si castiguri se ofera procent din vanzari.

 • 1

  Atentie! Acesta nu este un anunt de angajare. Nu angajam, nu platim salariu fix si nu ne intereseaza persoanele care vor sa fie platite pentru timpul lucrat, ci caut numai persoane care vor sa fie platite pentru rezultate, direct proportional cu performantele. Despre ce e vorba: Companie multinationala dezvolta un proiect neconventional in zona Prahova si vrea sa mareasca cifra de afaceri de 10 ori in urmatorii 2-3 ani. Pentru acest proiect cautam 5 colaboratori care sa ne stea alaturi in urmatorii ani. Nu conteaza varsta, (peste 18 ani), sexul, pregatirea, experienta, educatia. Dar conteaza foarte mult sa stii ce vrei de la viata si sa fii dispus sa inveti. Cerem: - ambitie, seriozitate, deschidere, implicare, punctualitate, perseverenta (nu are sens sa ne pacalesti, oricum vei fi platit strict dupa rezultate) - sa vrei si sa fii dispus sa castigi bani (pare surprinzator, dar nu toata lumea vrea) - 8-12 ore saptamanal din timpul tau - sa locuiesti in Ploiesti sau in apropiere - sa fii dispus sa inveti, sa investesti in educatia ta, in dezvoltarea ta personala si profesionala Ce oferim: - suport permanent, training, mentoring, know-how - vei lucra aproape de noi timp de 1-3 ani - vei fi platit direct proportional cu performantele personale, exclusiv in functie de rezultate - vei invata intr-un an mai mult decat in 15 ani de scoala - vei fi intr-o echipa de oameni profesionisti, deschisi, optimisti, veseli, care te vor sustine neconditionat - in 3-5 ani vei putea avea propria ta afacere care iti va asigura un venit decent (venit pasiv, independenta financiara) Asadar, pentru cei care au inteles foarte bine ce cer si ofer astept un mesaj pe email cu cateva detalii personale relevante ca sa stabilim o intalnire si sa stabilim primii pasi (daca e cazul).

 • 1

  Ne marim echipa de vanzari! Ce am aprecia la tine: Ambitia si dorinta de afirmare prin performanta; O atitudine pozitiva, dar si orientarea catre client; Abilitatea de a convinge; Dorinta de a imbina activitatea de birou cu cea de teren. * Experienta in domeniul telecom si spiritul antreprenorial poate reprezenta un avantaj. Descrierea jobului: Ce urmeaza sa faci: Sa promovezi si sa vinzi serviciile de telecomunicatii ale companiei Telekom (telefonie mobila, telefonia fixa, internet, televiziune, etc) catre persoanele juridice; Sa creezi si sa dezvolti legaturi cu potentialii sau actualii clienti business; Sa asimilezi informatii legate de avantajele si beneficiile serviciilor oferite. In schimbul implicarii tale, noi iti oferim: Venituri direct proportionale cu efortul, compuse din : salariu + commision + bonusuri de performanta; Suport continuu in desfasurarea activitatii cat si training-uri periodice; Plan de dezvoltare individual in cariera in interiorul companiei, in functie de profil si performanta; Acces la orice informatie legata de ofertele in curs. Asteptam sa te cunoastem! Descrierea companiei: Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunica ii fixe i mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Este parte a grupului Deutsche Telekom unul dintre liderii globali de comunicatii integrate, prezent în 51 de țări de pe 5 continente. Soluțiile noastre deschid o lume infinită de oportunități de a împărtăși cele mai frumoase și emoționante experiențe cu familia, prietenii, colegii și cu cei din jurul nostru. Misiunea noastră este să îmbogățim viețile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe și mobile, tehnologii de ultimă generație, fibră optică, precum și Internet TV, care aduce utilizatorilor o nouă experiență.

 • Salveaza cautarea