Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Brasov

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajăm Lucrători sere de roșii în Olanda, zona Rotterdam. Plecările vor avea loc din luna aprilie 2021, iar postul este unul stabil, se lucrează tot anul. Cerințe obigatorii: - experiență anterioară (avantaj); - permis de conducere cat. B; - engleză, nivel mediu (avantaj); - rezistență la efort fizic și temperaturi ridicate; - persoană muncitoare și de încredere. Ofertă și beneficii: - salariu 7,50 - 8,00 Euro NET/oră; - program de lucru full time; - contract românesc pe perioadă nedeterminată; - detașare în Olanda prin formularul A1; - cazare și mașină de serviciu asigurate; - asigurare medicală; - asistență permanentă. Ce presupune munca: - curățarea serei și pregătiri pentru noi plante; - plantarea răsadurilor; - legarea, curățarea și copilirea plantelor; - culegerea și depozitarea roșiilor.

 • 1

  Caut oameni dornici care vor sa mearga in Spania la culesc de capsuni mai multe detalii la telefon.!

 • 8

  Cautam coleg pentru postul de tractorist/ingrijitor lagune pentru ferma noastra din Feldioara, Jud.Brasov. Responsabilitati: -opereaza echipamentele si sistemele mecanice pe perimetrul lagunei si executa lucrari de intretinere a acestora -verifica echipamentele si sistemele mecanice din exploatare in scopul functionarii acestora la parametrii optimi Iti oferim: - un pachet salarial atractiv si peste medie -carne de porc de 3x pe an -bonus de performanta -masa de pranz (pauza de cafea, ceai) -decontare transport -formare profesionala -abonament medical privat

 • 9

  Ferma lui Papuc cauta familie sau ingrijitor animale la ferma de vaci. Salariu motivant negociabil. Se asigura condiții foarte bune de cazare i masă

 • 1

  SC GOLO SRL Targu Mures, angajeaza 24 ambalatori manuali. Cerinte, studii generale. Va rog trimiteti CV pana in data 10.02.2021 ora 16:00 pe adresa de email: Concursul va avea loc in data de 11.02.2021.

 • 1

  Caut persoane care sunt dornice pentru muncă în străinătate Spania în agricultură la cules de căpșuni mai multe detalii la numărul de telefon din anunt

 • Doripesco angajeaza Inginer piscicol pentru fermele de crap Dumbravita si Rotbav. Sarcini/ Responsabilitati: - Desfasurarea activitatii de specialist piscicol, constând din operaţiuni de eclozare si creştere puiet, populare viviere, profilaxie populaţie peste, furajare stiintifica, monitorizare creştere, monitorizare indicatori de exploatare - Respectarea, cunoasterea si aplicarea sistemele RAS de crestere a puietului de peste - Urmarirea si preocuparea permanenta pentru reducerea costurilor de exploatare - Cercetarea si implementarea creşterii de noi specii-subspecii cu productivitate si calitate crescută - Dezvoltarea si implementarea unui sistem de asigurare a calitatii producţiei si a produsului - Coordonarea echipelor de acvacultori din cadrul fermei. Cerinte: - Studii superioare de specialitate - piscicultura – acvacultura - Specialist in piscicultura si expertiza in sistemele RAS de crestere a puietului de peste - Cunostinte in creşterea, furajarea si tratarea puietilor - Cunostinte in domeniul constructiei si mentenantei echipamentelor si instalatiilor utilizate in acvacultura - Experienta minim 5 ani in domeniu - Bun organizator si coordonator de echipa, responsabil, muncitor, serios, ambiţios, motivat de dorinţa de a-si face treaba bine, de a obţinere rezultate foarte bune. Daca vrei sa faci parte din echipa noastra, ne poti contacta la nr. de telefon: .

 • Cautam Sef de plantatie cultura de afini infiintata in judetul Brasov. Afinii sunt deja plantati, asteptand anul acesta al treilea rod. Viitorul Sef de plantatie va organiza si va planifica activitatea de productie, specifica culturii de afini atat in sistem ecologic, cat si in sistem conventional. Persoana care va ocupa aceasta functie va avea responsabilitate completa pentru buna desfasurare a activitatilor si lucrarilor agricole, precum si buna functionare a echipamentelor si instalatiilor utilizate, va crea si coordona echipa si va gestiona stocurile. Impreuna cu seful ierarhic, va alcatui schemele de tratamente fitosanitare, de fertilizare si lucrarile specifice, si va raporta acestuia periodic privind activitatea si performanta fermei. El/ Ea se va asigura astfel de realizarea de productii performante si folosirea profitabila a pamantului. Calitati: Seriozitate, Disciplina, Perseverenta, Buna organizare, Simtul responsabilitatii, Un foarte bun coordonator de echipa Program: Extrasezon: De luni pana vineriSambata ocazional in functie de vreme si lucrari. In timpul sezonului : 15 iunie- 15 septembrie Concedii: 1 luna pe an concediu: 3 saptamani iarna, 1 saptamana vara planificata intre 15.06-01.08 Asteptam CV-uri la adresa

 • 1

  S.C. AGRICOL CARM INVEST SRL cu sediul in loc. Voila, jud. Brasov, angajeaza paznic de noapte la ferma de bovine. Program: 18:00- 06:00 Salariu avantajos! Pentru mai multe detalii sunati la nr de tel afisat sau va asteptam la sediul din loc. Voila.

 • 7

  Suntem o firma la început de drum ,avem rezultate foarte bune dar pentru asta mai avem nevoie de personal. Dacă ești o persoană căreia îi place gradinaritul si curățenia vrei un salariu atractiv iti place mișcarea. Vrei sa ai un loc de munca stabil indiferent ce se intampla. Te rog sa ne contactezi la numarul de telefon : . Pentru tot ce vrei sa sti nu ezita sa ne contactezi.

 • 11

  Ferma de vaci, angajam ingrijitor pentru animale. Oferim cazare, masa si salariu. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la telefon nr. 0723175341

 • 5

  Firmă exploatări forestiere din Brasov angajează inginer silvic Se oferă mașina de serviciu și salariu atractiv

 • 1

  Caut tractorist pentru utilaj cu macara , sa aibă experiența in domeniu , permis de conducere sau atestat , munca se desfășoară in străinătate , limba germana nivel minim obligatoriu . Salariu pornește de la 2000 și poate ajunge la 3000 in funcție de randament și cunoștiințe . Cazare gratuită și mașina de serviciu . Firma directa , fără intermedieri .

 • S.C. AGRICOL CARM INVEST S.R.L. angajeaza ingrijitor animale, pentru FERMA DE BOVINE din localitatea Voila. Daca esti interesat, asteptam sa ne suni la numarul de telefon 0740113701"

 • Angajam MULGATOR pt. instalatie mecanizata, la ferma de bovine din loc. VOILA, jud. Brasov. SALARIUL este de 2200 ron-2500 ron. Pentru mai multe detalii, sunati la numarul de telefon de luni pana vineri, intre orele 08-17.

 • Salveaza cautarea