Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Brasov

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 4

  Locuri Libere In Agricultura /in Germania/ Cu Contract De Munca (Asigurare ) SE Plateste La Ladita / intre 4.si 5/euro la Ladita! Cazarea Se Plateste 8 euro pe zi !Salariu este in medie de 2000.2500 de euro lunar net!!! TRANSPORT SE ASIGURA DE FIRMA DIN GERMANIA! INFORMATI LA NR DE TL / NU SE CERE COMISION !!!!

 • 5

  buna ziua suntem o ferma de animale din germania cautam Personal Avem un Loc LIBER IN ZONA DE MUNCHEN SALARIU ATRACTIV NU SE CERE COMISION SAU TAXE OFERIM TRANSPORT DE LA ADRESA LA ADRESA/PLATIT DE FERMA DE ANIMALE DIN GERMANIA SALARIU ESTE 1300 CAZARE GRATUITA/ SE STA SINGUR IN CAMERA! P

 • 12

  Ferma de vaci, angajam ingrijitor pentru animale. Oferim cazare, masa si salariu. Persoanele interesate sunt rugate sa sune la telefon nr. 0723175341

 • Caut oameni pentru munca in Spania la cules de capsunii plecari urgente Joia detalii la telefon

 • PENTRU SEZONUL 2021 IULIE-SEPTEMBRIE Angajam personal sezonier pentru ambalare afine de cultura. Cerinte: Studenti , persoane serioase , disponibile pentru toata perioada de sezon iulie-septembrie, harnice cu conditie fizica buna. Transport organizat din Fagaras. Locatia de ambalare: Sat Toderita.

 • ESTI HARNIC, AMBITIOS, TE MISTI REPEDE ? HAI LA CULES Afine de Cultura IULIE-SEPTEMBRIE Castigurile cresc in functie de cantitatea de afine culeasa. Cerinte: Peste 18 ani din Fagaras si imprejurimi . Transport organizat din Fagaras. Locatie : Sat Toderita, Brasov

 • 1

  Se cauta persoane dornice mentru munca in strainatate in Spania la cules de Capsuni plecari urgente Joia mai multe relatii la telefon..

 • 1

  Caut o familie la lucru la animale!!!

 • 1

  Angajez muncitor spații verzi in Avangarden 3 brasov. Cautam persoane serioase dornice de munca . Salariu atractiv . Mai multe detalii la numărul de telefon :0728254502 Nu ezitați să sunați pentru orice intrebare suntem disponibili.

 • 7

  Suntem o firma la început de drum ,avem rezultate foarte bune dar pentru asta mai avem nevoie de personal. Dacă ești o persoană căreia îi place gradinaritul si curățenia vrei un salariu atractiv iti place mișcarea. Vrei sa ai un loc de munca stabil indiferent ce se intampla. Te rog sa ne contactezi la numarul de telefon : . Pentru tot ce vrei sa sti nu ezita sa ne contactezi.

 • 3

  Cautam doar persoane care au o indelungata experienta in lucrul cu caii. Se ofera cazare in conditii decente, mancare, contract de munca pe perioada nelimitata. Se solicita seriozitate, devotament, putere de munca si disponibilitatea pentru a participa la sarcini diverse. Programul de lucru incepe la 7 si se incheie la 21. In aceast interval exista 3 ore de pauza pentru masa de pranz si mai multe pauze scurte. Pe langa beneficiile descrise mai sus, se ofera un salariu net intre 3000 si 4000 ron care poate creste in functie de activitatile la care se participa. Anual se ofera bonusuri de fidelitate. In functie de abilitatile si randamentul salariatului, se pot acorda suplimentar prime trimestriale Este necesar a se face dovada experientei in activitate si se solicita minim 5 ani vechime in domeniu. ATRIBUTII Coordonarea activitatii ingrijitorilor si a celor care se ocupa de antrenarea/dresarea cailor, verificarea modului de indeplinire a sarcinilor de serviciu, verificarea respectarii programului de lucru al salariatilor din subordine, predarea si reprimirea obiectelor de inventar date spre folosinta subordonatilor; Supravegherea activitatii volunatrilor si organizarea acesteia; Organizarea activitatii personalului din subordine; Supravegherea lucrarilor executate de colaboratori externi; Verificarea starii fizice a cailor, depistarea eventualelor probleme de sanatate, aplicarea tratamentelor stabilite ( este necesar sa se cunoasca simptomele afectiunilor frecvente la cai si interventiile in caz de urgenta, administrarea de injectii I.M S.C si I.V.) Gestionarea medicamentelor aflate pe stoc si reintregirea acestuia cu cele necesare, eliminarea medicamentelor ce urmeaza a expira si aprovizionarea cu altele similare Organizarea in detaliu a activitatilor zilnice urmarind scopul trasat de conducerea firmei Verificarea starii de intretinere a utilajelor cu care se lucreaza precum si a atelajelor si a echipamentului pentru cai si/sau calareti si gestionarea acestor bunuri Gestionarea relatiilor cu clientii Promovarea in mediul on-line a activitatilor aducatoare de venit Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la .

 • 5

  Companie cu vechime și prestanța din Germania caută muncitori in sere Salariu in funcție de perfomanta se poate ajunge și la 2000 in funcție de disponibilitatea la munca Angajarea se face 100% legal incluzând asigurarea și pensia încadrate in Germania Cazare aproape de locul de munca Limba germana nu este necesară!!!!! Durata contractului minima este de 3 luni maxim de 6 luni la primele 2 contracte, după care se propune contract nedeterminat in condiții optime din partea angajatului Mai multe detalii la telefon sau pe watzzapp Cheltuiala minima pentru plecare!!!!

 • 2

  Angajam persoana responsabila, serioasa, cu minima experienta, pentru lucru in ferma de vaci de carne. Solicitam si oferim seriozitate! Pentru detalii referitoare la locul de munca si beneficiile oferite, va rugam sunati la tel .

 • 6

  Angajez pensionar/ă care îndrăgește lucrările de întreținere și grădinărit specifice într-o gospodărie. Nu accept persoane fără cunoștințe în domeniu, ofer o retribuție corespunzătoare și masa zilnică, pentru un regim de muncă part-time sau permanent. Rog doritorii să mă apeleze doar telefonic (verbal). Nu răspund la mesaje pe site-ul anunțului sau e-mail.

 • 2

  Compania de recrutare Energy Rekrytering cauta 25 de persoane pentru munca la clientul nostru o ferma din sudul Suediei. Aceasta munca presupune cules de legume (ceapa,spanac,salate etc). Munca se realizeaza in intervale de 8 ore incepand cu ora 6. Cazarea si salariul sunt oferite direct de catre fermier. Plata este in functie de prestatia muncitorului. (volumul cules). La dorinta muncitorului, se poate munci si extra. Perioada INCEPERE 25 mai. ATENTIE! Compania noastra asigura transportul gratuit dus de la aeroport din Malmo pana la fermier (10km). Biletul de avion cu plecare din Cluj sau Bucuresti spre Malm se achitioneaza personal. (pretul biletelor cumparate din timp este de 200lei pe cursa). In prezent este necesar prezentarea unui test PCR Covid-Sars19 in LIMBA ENGLEZA SAU SUEDEZA la intrarea in aeroport Malm , efectuat cu 48 de ore inainte de aterizare, dar situatia se poate schimba. Se accepta si familii. Varsta intre 18-55ani. EXPERIENTA in domeniu minim 2 ani. Munca agricola presupune o stare de santate buna pentru exercitarea unor sarcini de diverse greutati. Se cauta persoane serioase pentru parteneriat pe termen lung. (in fiecare dimineata personalul este testat pentru alcohool inainte de plecarea la munca) Salarii incepand cu 1300 si pan la 1900 euro in functie de volumul cules. Va multumim. Cristian Energy Rekrytering

 • 4

  Angajăm Lucrător seră de roșii în Olanda, zona Rotterdam. Start: mai-iunie 2021 Job stabil, se lucrează tot anul. Cerințe obigatorii: - experiență anterioară (avantaj); - permis de conducere cat. B; - engleză, nivel mediu (avantaj); - rezistență la efort fizic și temperaturi ridicate; - persoană muncitoare și de încredere. Ofertă și beneficii: - salariu 7,50 - 8,00 Euro NET/oră; - program de lucru full time; - contract românesc pe perioadă nedeterminată; - detașare în Olanda prin formularul A1; - cazare și mașină de serviciu asigurate; - asigurare medicală; - asistență permanentă. Ce presupune munca: - plantarea răsadurilor; - legarea, curățarea și copilirea plantelor; - culegerea și depozitarea roșiilor.

 • Dacia Unită caută persoană serioasă și de încredere care să se ocupe de întreținerea, cultivarea unei sere de 350 mp și a unui teren alăturat. Locul de muncă se pretează foarte bine celor care doresc să locuiască la seră în spațiul amenajat în acest scop. Noi ne gândim inclusiv la un cuplu harnic doritor să se mute în Brașov. Se va alege o persoană după discutiile avute cu doritorii. Hărnicia, corectitudinea, altruismul, dragostea față de lucrul cu plantele și patriotismul sunt necesare și obligatorii.

 • 7

  Caut barbati femei cupluri pentru la munca in strainatate in Spania la cules capsuni mai multe detalii la telefon

 • 9

  Cautam coleg pentru postul de tractorist/ingrijitor lagune pentru ferma noastra din Feldioara, Jud.Brasov. Responsabilitati: -opereaza echipamentele si sistemele mecanice pe perimetrul lagunei si executa lucrari de intretinere a acestora -verifica echipamentele si sistemele mecanice din exploatare in scopul functionarii acestora la parametrii optimi Iti oferim: - un pachet salarial atractiv si peste medie -carne de porc de 3x pe an -bonus de performanta -masa de pranz (pauza de cafea, ceai) -decontare transport -formare profesionala -abonament medical privat

 • Salveaza cautarea