Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 6

  Cautam persoana cu experienta in lucrul cu caii, atat pentru eventuale tratamente cat si pentru curatarea, plimbarea si eventual instruirea lor. Ne dorim o colaborare pe termen lung cu o persoana nefumatoare si care nu consuma alcool. Se ofera contract de munca pe termen nelimitat cu un salariu net de 2500 ron, cazare si masa. Salariatul care are cunostinte de calarie sau conducere atelaje va castiga suplimentar fata de salariul afisat. Locul de munca este la Predeal, jud Brasov Detalii la tel

 • ESTE UN ANUNT PENTRU PRESTARI SERVICII SI NU PENTRU ANGAJARE! Reparatii Calculatoare Sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Reparatii Laptopuri Sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Reparatii Monitoare Sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Instalare Windows 10 Sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Devirusare laptop Bucuresti Sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Recuperare date Bucuresti Instalare programe in Bucuresti Curatare de praf laptop sau calculator la domiciliu in Sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Configurare dispositive TOKEN pentru semnatura electronica Recuperare baza de date SAGA Bucuresti Diagnosticare placi de baza si componente pe loc In Sectorul 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Rescriere BIOS Bucuresti si resetare BIOS la domiciliu Configurare Router la domiciliu in Bucuresti Reparatii mufe de alimentare la laptopuri sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Schimbat tastaturi la laptopuri sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Reparatii balamale laptop la domiciliu in Bucuresti orice sector Reparat laptopuri care nu pornesc deloc la domiciliu orice sector Constatare si deplasare la domiciliu in Bucuresti si Ilfov Program zilnic 08:00-22:00 http://www.reparatii-calculatoare-bucuresti.trei.ro 0726054690 0314244393

 • Caut urgent 2-3 femei muncitoare intre 22 si 40 ani pt munca in depozit in Italia zona Verona salariu 6 E net ora 8-12 ore pe zi chiria 50 E luna tel rog seriozitate

 • 2

  Locatia fermei : Predeal jud Brasov Cerinte: foarte bune cunostinte de calarie si conducerea atelajelor,experienta in domeniu, recomandari de la ultimul angajator sau dovada perioadelor lucrate ( contracte de munca, adeverinte). Se ofera program de lucru flexibil, contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu in functie de abilitati si de experienta precum si in functie de programul de lucru stabilit intre parti. Detalii la tel

 • 2

  Cautam doar persoane care au o indelungata experienta in lucrul cu caii. Se ofera cazare in conditii decente, mancare, contract de munca pe perioada nelimitata. Se solicita seriozitate, devotament, putere de munca si disponibilitatea pentru a participa la sarcini diverse. Programul de lucru incepe la 7,30 si se incheie la 21,30. In aceast interval exista 2 ore de pauza pentru masa de pranz si mai multe pauze scurte. . Pe langa beneficiile descrise mai sus, se ofera un salariu net de 2500 ron icare poate creste in functie de activitatile la care se participa. In functie de abilitatile si randamentul salariatului, se pot acorda suplimentar prime trimestriale Este necesar a se face dovada experientei in activitate si se solicita minim 5 ani vechime in domeniu. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la .

 • 1

  Ferma Irlanda cauta personal cu experienta pentru ferma de porci Limba engleza minim conversational, De ofera cazare si salariu decent. Job ul este ideal pentru absolventi liceu agricol, tehniciani veterinari sau Ingineri zootehnisti

 • Irish Pig Farm is looking for Farm Manager If you have good English and experience send me your CV Free accommodation and excellent salary for the right candidate

 • 9

  Angajăm bărbați necalificați pentru abatoarele de porc și vită din Germania la firma Tonnies. Salarii Necalificați - (11 - 12 € ora brut) - Fasonatori (12 - 14.50 € ora brut) - Ciontolitori (14.50 - 17.50 € ora brut ). Cazarea este contra cost din salariu 150 € pe lună și este în condiții foarte bună ,se stă 2 persoane în cameră fiecare cu patul lui separat ,transportul de la cazare la locul de muncă este gratis. Salariul îl veți primi odată pe lună pe data de 15 pe card iar pînă în salariu veți primi în fiecare săptămînă cîte (50 - 100 €) avans de mîncare. Veți beneficia de sprijinul nostru pentru depunerea actelor de alocație în Germania, aveți asigurarea de sănătate și de pensie plătită de către angajator, vi se face anmeldung și card bancar . Nu se cere limba germană nu se cere calificare dar dacă o aveți cu atît mai bine veți fi apreciat și plătit pentru munca dvs. Avem plecări Miercurea și Sîmbăta din toată țara și se face în grup organizat cu firma de transport Atlassib și vă plătiți biletul de autocar la urcare. Sediul firmei se află în Schlos Holte Stukenbrock la o distanță de aproximativ 70 km de Dortmund. Pentru m-ai multe detalii sunatima pe nr de telefon din anunț și vă dau toate detaliile necesare.

 • 10

  Ofer gratuit spre folosinta, pe termen nelimitat, camera mobilata (12mp) si utilitati, de preferat unei familii fara locuinta cu venituri proprii si cu varsta de peste 40.de ani. Doritorii trebuie sa locuiasca aici minim un an de zile si pentru asta trebuie sa plateasca o garantie ca nu vor pleca mai devreme. Garantia le va fi returnata la incheerea anului. Proprietarul nu se obliga sa plateasca chiriasilor nici un ban si nici sa le asigure masa. Pe timpul iernii, chiriasii isi vor procura lemnele necesare pentru propria lncalzire. Casa se afla in apropiere de Bucuresti, (25km), pe soseaua veche Bucuresti-Pitesti, in com. Slobozia Moara, jud Dambovita, si are incalzire cu soba cu lemne, apa curenta, tv. cu cablu, grup sanitar, etc. Pentru a beneficia de oferta, persoanele interesate vor trebuie sa aiba grija de casa si sa mentina curatenia in curte si interior. La aceeasi adresa locuieste si proprietara, care este o doamna in varsta, dar care nu necesita ingrijire speciala. Alte aspecte le putem discuta telefonic..____ .

 • 9

  Esti un bun gospodar, iti place sa fie totul functional, te pricepi la reparatii, zugraveli, schimbat robineti/ becuri, etc ? Atunci nu ezita sa ne contactezi pentru a ne cunoaste. Locatiile noastre sunt in Bucuresti.

 • 2

  Ferma porci in Irlanda cauta personal cu sau fara experienta Se asigura cazare gratuita, ajutor pentru obtinerea actelor (PPS No , cont bancar) job ideal pentru cei care au absolvit liceu agricol, facultatea de zootehnie si vor sa se speciapizeze in cresterea porcilor sistem intensiv limba engleza nivel minim ( understanding) Nu se asigura transport si nu oferim bani in avans.

 • 5

  Angajam reprezentant vanzari TR + AG (experienta in vanzari in domeniul agricol constituie un avantaj) pentru activitate de vanzari fertilizanti, in judetele TR + AG. De preferat domiciliu in mediu rural, permis de conducere B, cunostiinte in utilizarea computerului. Activitate desfasurata pe teren, care presupune minim 8-10 vizite zilnic la fermieri. + Intretinerea relatiilor de buna colaborare cu fermierii, intocmirea actelor de vanzare, livrarea marfii catre client, urmarirea rezultatelor concrete in camp, dezvoltarea portofoliului de clienti.

 • 16

  societate cu profil de proiectare angajeaza inginer silvic sau absolventi ai facultatii de silvicultura (licenta/master). angajatii beneficiaza gratuit de cazare, transport si echipament de protectie. de asemenea se pot angaja si studenti pe perioada vacantei de vara pentru stagii de practica platita. studentii beneficiaza gratuit de cazare si transport. persoanele interesate pot trimite cv-urile la:

 • Angajam personal pentru ingrijire gradina si cateva animale domestice la o proprietate privata de resedinta. Cautam doar oameni seriosi si harnici, dinamici si motivati sa invete. Nu este obligatorie experienta, in general se efectueaza activitati fizice. Acceptam si cupluri. Salariul negociabil functie de experienta. Alte beneficii. Locul de desfasurare a activitatii este in Ilfov. Cei interesati sa sune la tel. .

 • 2

  Obiective sef echipa amenajari spatii verzi: Sa respecte indicatiile inginerului/directorului operational si specifiicatiile planului de plantare si irigatie convenit cu clientul Sa coordoneze echipa aflata in subordine, oferind si sprijin pentru formarea noilor lucratori Sa instaleze sistemele de irigatii impreuna cu echipa Sa asigure plantarile si gazonarile corecte si in timpul alocat Sa se asigure ca toti membrii echipei se poarta respectuos cu persoanele cu care interactioneaza la serviciu: clienti, colaboratori, furnizori, vecini. Sa foloseasca sculele din dotare cu grija si sa asigure mentenanta lor normala (underi, ascutiri, curatari, etc) Retributie - proportional cu lucrarile efectuate si/sau intretinerile supervizate. Minim garantat indiferent de luna 2750 lei [2350 lei + 400 lei bonuri de masa], plus prime lunare. Estimarea retributiei medii 3000-3500, net, pe cartea de munca, in functie de perioade si performante personale. In anumite luni, suma cistigata poate fi mai mare. Toata lumea este platita in functie de lucrarile realizate, deci interesul este aliniat pe toata scara ierarhica. Armonia cu toate partile interesate si harnicia sint valori importante ale firmei noastre. Competente necesare: Permis auto B [categoriile C/E reprezinta un avantaj]; Cunostinte bune de specialitate: plantari, instalari irigatii, gazonare seminte, rulouri. Abilitati de intelegere a planurilor de plantare si irigatii; Experienta relevanta in domeniu, inclusiv conducere echipe 3-4 oameni. Valori: Onestitate Prietenie si colaboare cu colegii si furnizorii/subcontractorii Orientat spre client, flexibilitate Dorinta de a se perfectiona si invata mereu, interes spre domeniul de activitate Obtinerea de rezultate bune cu resursele si timpul alocat.

 • 13

  Caut fata, băiat, familie în casa pt a avea grija de niste catei de vanatoare. Doar cei care doresc sa locuiască la mine. Cățeii sunt în Bucuresti

 • Firma din Bucuresti angajeaza personal in domeniul spatiilor verzi/gradinilor, in zona Lacul Tei, sector 2, locatie fixa. Se plateste salariu si in timpul iernii! Program L-V, 8 ore/zi, cu pauza de masa. Salariu de inceput 2200 lei, net, cu posibilitate de marire in functie de cunostinte. Cerinte: -Tundere gazon/plante si cosire vegetatie -Plantare, toaletare pomi, arbusti, gard viu -Utilizarea si intetinerea masinilor de tuns gazon si a trimerelor. -Punctual, serios, fara alcool la serviciu. Bonusuri pentru lucrari bine realizate, posibilitate de avansare profesionala si salariala. Tel: Radu

 • Salveaza cautarea