Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Bucuresti

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Locatia fermei : Predeal jud Brasov Cerinte: foarte bune cunostinte de calarie si conducerea atelajelor,experienta in domeniu, recomandari de la ultimul angajator sau dovada perioadelor lucrate ( contracte de munca, adeverinte). Se ofera program de lucru flexibil, contract de munca pe perioada nedeterminata, salariu in functie de abilitati si de experienta precum si in functie de programul de lucru stabilit intre parti. Salariu lunar intre 3000 si 4500 ron Detalii la tel

 • Angajez grădinar pt spații verzi Cora Pantelimon, atentie numai daca ati lucrat cu motocoasa program de lucru luni vineri salariu se negociază la interviu.

 • ESTE UN ANUNT PENTRU PRESTARI SERVICII SI NU PENTRU ANGAJARE! Reparatii Calculatoare Sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Reparatii Laptopuri Sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Reparatii Monitoare Sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Instalare Windows 10 Sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Devirusare laptop Bucuresti Sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Recuperare date Bucuresti Instalare programe in Bucuresti Curatare de praf laptop sau calculator la domiciliu in Sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Configurare dispositive TOKEN pentru semnatura electronica Recuperare baza de date SAGA Bucuresti Diagnosticare placi de baza si componente pe loc In Sectorul 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Rescriere BIOS Bucuresti si resetare BIOS la domiciliu Configurare Router la domiciliu in Bucuresti Reparatii mufe de alimentare la laptopuri sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Schimbat tastaturi la laptopuri sector 3, 4, 5, 6 , 2, 1 Reparatii balamale laptop la domiciliu in Bucuresti orice sector Reparat laptopuri care nu pornesc deloc la domiciliu orice sector Constatare si deplasare la domiciliu in Bucuresti si Ilfov Program zilnic 08:00-22:00 https://www.reparatii-laptop-bucuresti.ro

 • 5

  Angajez om/familie,ingrijitor animale langa Bucuresti. Oferim contract de munca,salariu 1500ron/luna,cazare si masa. Exclus persoane care consuma in exces bauturi alcoolice.

 • Companie din Nepal, specializata in selectia si plasarea fortei de munca, cu experienta de 14 ani, prin reprezentantul său legal și exclusiv în România, poate oferi muncitori calificați sau necalificați din Nepal (eventual, la solicitarea expresa a angajatorului, si din Bangladesh). In ideea sprijinirii angajatorilor români, compania nepaleză, precum și reprezentantul acesteia în România, va oferi servicii și facilități în cel mai scurt timp, respectiv: - va selecta lucrătorii în funcție de cerințele angajatorului; - va oferi asistența completa angajatorului pentru obținerea vizei de intrare în România, in cazul fiecarui muncitor selectat. TOȚI MUNCITORII SUNT CONSILIAȚI ÎNAINTE DE PLECAREA DIN NEPAL DESPRE: - Zona geografică, clima, domeniul de activitate in care vor fi angajati. - Caracteristicile viitorului loc de muncă, îndatoriri și responsabilități față de locul de muncă, locul de cazare, conditiile de salarizare și reguli de comportament în societate. OBLIGATIILE ANGAJATORULUI : - Preluarea muncitorilor la sosirea in Romania - Asigurarea unei locuințe adecvate, oferind condiții decente - Încheierea contractului de muncă cu mențiunea salarială, conform legislației în vigoare - Asigurarea echipamentului de protecție necesar și a activității specifice pentru care este angajat muncitorul - Asigurarea pregătirii necesare pentru protecția muncii FOARTE IMPORTANT Toate cheltuielile legate de întregul proces de selectare a lucrătorilor solicitați, obținerea vizei de muncă, transportul cu avionul pana la aeroportul din Romania vor fi responsabilitatea noastră (compania care asigura recrutarea). Angajatorii nu vor plăti niciun comision.

 • 10

  Esti un bun gospodar, iti place sa fie totul functional, te pricepi la reparatii, zugraveli, schimbat robineti/ becuri, etc ? Atunci nu ezita sa ne contactezi pentru a ne cunoaste. Locatiile noastre sunt in Bucuresti.

 • Compania eastRecruiting caută 1 persoană( bărbat max. 55 ani) pentru a munci la o fermă de cai din Hattersheim am Main Germania. NU se cere limba germana.Se cere si se ofera seriozitate. Nu se percep comisioane! Rog să mă contacteze doar persoanele disponibile imediat. Ofertă: Salariul de 10 brut/oră Transport internațional decontat 80% Costuri test corona decontat 100% Program de muncă 48 ore/săptămână Cazare asigurată contra-cost Contract de muncă direct cu angajatorul si toate beneficiile unui contract german Locația: 65795 Hattersheim am Main -24 km de Frankfurt. Persoanele interesate sunt rugate să lase numărul de contact în căsuța mesageriei, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

 • 2

  Angajez un om muncitor pentru ingrijire mica gospodarie langa Bucuresti. Asigur cazare in rulota,asigur masa. Salariu 1600ron. Exclus alcoolicii.

 • Societate comerciala cu profil de prestari servicii in agricultura angajeaza personal pentru montaj sisteme de protectie plantatii pomicole si viticole, montaj garduri, irigatii Necesar carnet de conducere cat B. Se asigura cazare si durna. Angajare cu carte de munca. Lucrarile sunt in toata România. Alte detalii la interviu sau telefon.

 • 8

  Cautam persoana cu experienta in lucrul cu caii, atat pentru eventuale tratamente cat si pentru curatarea, plimbarea si eventual instruirea lor. Ne dorim o colaborare pe termen lung cu o persoana nefumatoare si care nu consuma alcool. Se ofera contract de munca pe termen nelimitat cu un salariu intre 2500 si 7500 ron in functie de studii,experienta, abilitati Sunt necesare cunostinte de conducere atelaje si calarie sau in caz ca aceastea lipsesc, candidatul va fi acceptat doar daca isi exprima in prealabil acordul de a urma cursuri in acest sens, pe cheltuiala proprie. Locul de munca este la Predeal, jud Brasov. Putem asigura cazare persoanelor din alte localitati. Studii minime necesare ; liceul Experienta declarata trebuie dovedita iar angajarea se face in urma testarii teoretice si/sau practice. Putem accepta cetateni straini doar din Serbia, Republica Moldova, Ucraina, statele arabe si ale fostei URSS Atentie: indiferent de studii si postul pe care viitorul candidat va fi angajat, este necesar ca acesta sa fie de acord sa faca orice munca, fie ea necalificata, inclusiv curatenia in grajd. Detalii la tel

 • Cules de cireșe 5.50 EUR la ora zona Zaragoza detali la zero, zoro, trei, patru, sase, patru, unu, sase, patru, doi, opt, zoro, noua.

 • Vom deschide un centru de echitatie langa statiunea Predeal, jud Brasov. Avem nevoie de doi instructori de echitatie si doi ingrijitori. Se ofera cazarea, contract de munca pentru perioada nedeterminata cu salariu net de 2000 ron pentru ingrijitori si 3000 pentru instructor. Instructorii vor castiga in plus fata de salariu, un comision de 10% din incasarile realizate. Detalii la telefon - Doru Nicolae

 • 4

  Angajam pentru agricultura in Spania cu sau fara experienta , baietii , fete , cuplurii , grupuri si familii , pentru cules , Ceapa , Usturoi , Capsuni , Struguri , Pepeni , Pepeni Galbeni , Visine . Se lucreaza la salariu sau la norma , este la alegerea angajatului. Se ofera salariu intre 2000.euro si 2800.euro Lunar . Salariu il poti primi saptamanat intre 500.euro si 700.euro saptamanal. Se ofera zilnic 20.euro pentru hrana si necesitati personale. Se ofera cazare cu conditii standar Gratiuit. Se asigura transport Romania Spania Gratuit. Contractul de munca este pe perioada nedeterminata 3.luni , 6.luni , 1.an . Angajam persoane domnii , doamne , baietii , fete , cuplurii , grupurii si familii serioase , urgent cu sau fara experienta . Pentru colaborare si angajare si interviu ma puteti contacta non-stop la numarul de Telefon: sau pe Watsapp:

 • 3

  Angajam pentru agricultura in Spania cu sau fara experienta , baietii , fete , cuplurii , grupuri si familii , pentru cules , Ceapa , Usturoi , Capsuni , Struguri , Pepeni , Pepeni Galbeni , Visine , legume si fructe de sezon . Se lucreaza la salariu sau la norma , este la alegerea angajatului. Se ofera salariu intre 2000.euro si 2800.euro Lunar . Salariu il poti primi saptamanat intre 500.euro si 700.euro saptamanal. Se ofera zilnic 20.euro pentru hrana si necesitati personale. Se ofera cazare cu conditii standar Gratiuit. Se asigura transport Romania Spania Gratuit. Contractul de munca este pe perioada nedeterminata 3.luni , 6.luni , 1.an . Angajam persoane domnii , doamne , baietii , fete , cuplurii , grupurii si familii serioase , urgent cu sau fara experienta . Pentru colaborare si angajare si interviu ma puteti contacta non-stop la numarul de Telefon: sau pe Watsapp:

 • 14

  Angajăm bărbați necalificați pentru abatoarele de porc și vită din Germania la firma Tonnies. Salarii Necalificați - (11 - 12 ora brut)(9 euro oră net în mînă) - Fasonatori (12 - 14.50 ora brut) - Ciontolitori (14.50 - 17.50 ora brut ). Cazarea este contra cost din salariu 150 pe lună și este în condiții foarte bună ,se stă 2 persoane în cameră fiecare cu patul lui separat ,transportul de la cazare la locul de muncă este gratis. Salariul îl veți primi odată pe lună pe data de 15 pe card iar pînă în salariu veți primi în fiecare săptămînă cîte (50 - 100 ) avans de mîncare. Veți beneficia de sprijinul nostru pentru depunerea actelor de alocație în Germania, aveți asigurarea de sănătate și de pensie plătită de către angajator, vi se face anmeldung și card bancar . Nu se cere limba germană nu se cere calificare dar dacă o aveți cu atît mai bine veți fi apreciat și plătit pentru munca dvs. Avem plecări Miercurea și Sîmbăta din toată țara și se face în grup organizat cu firma de transport Atlassib și vă plătiți biletul de autocar la urcare. Sediul firmei se află în Schlos Holte Stukenbrock la o distanță de aproximativ 70 km de Dortmund. Pentru m-ai multe detalii sunatima pe nr de telefon din anunț și vă dau toate detaliile necesare.

 • 3

  Angajez o persoana sau familie pentru îngrijirea unei gospodării și o mini ferma de capre se oferă salariu+cazare+alte beneficii pentru mai multe detalii sunați la Nr 0720720597

 • 1

  Angajam cu contract de munca , personal pentru intretinere si amenajare spatii verzi. Experienta si carnetul de sofer reprezinta un avantaj. Rugam persoanele interesate sa trimeata o poza si o scurta descriere la numarul de watsapp:

 • Salveaza cautarea