Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Buzau

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • angajez tractorist care a mai lucrat in vie,in localitetea Zoresti, Jud Buxau

  • Locuri de muncă în Spania la cules de mandarine și portocale pentru mai multe detalii la telefon -644772998

  • Un mare angajator din Buzau cauta INGINER MECANIC UTILAJE AGRICOLE. ATENTIE!!! Societatea angajatoare se afla in com. AMARU jud. BUZAU - Se asigura transport! Descrierea job-ului: MECANIC/INGINER MECANIC UTILAJE AGRICOLE Candidatul ideal - studii medii/superioare tehnice, specializare in electromecanica, mecanica agricola, mecanica industriala - pregatire profesionala si experienta in domeniul reparatiilor de utilaje agricole/ camioane - disponibilitate pentru deplasari - permis de conducere cat B - asamblarea si dezasamblarea componentelor - ocazional, comanda pieselor de schimb si mentinerea stocului - alcatuirea documentatiei si a raportarilor necesare Descrierea jobului Efectuează servicii de reparaţii şi punere în funcţiune a utilajelor agricole. Principalele responsabilități: - efectuează lucrări de reparaţii şi întreţinere a utilajelor agricole; - efectuează puneri în funcţiune a utilajelor şi instruieşte utilizatorii acestora; - întocmeşte documentele specifice: comenzi de reparaţii, necesar de piese, rapoarte de reparaţii, procese verbale de recepţie, predare – primire; - proiecte noi de achizitii a unor tehnologii inovative; - atonomie in privinta implementarii unui sistem de lucru; - dezvoltarea aptitudinilor prin traininguri de specialitate. Beneficii - training de specialitate; - pachet salarial motivant (se va negocia in urma interviului); - transport asigurat; Descrierea companiei Societate specializata in agricultura si zootehnie cu peste 20 de ani vechime, dotata si utilata cu aparatura si utilaje de ultima generatie conform normelor europene.

  • Angajam ingrijitor capre cu cunostinte de cresterea si mulgerea caprelor. Toata activitatea se desfasoara in incinta fermei , iar mulgerea se face macanic in sala de muls moderna .Angajarea se face cu contract de munca permanent ,salariul este negociabil in functie de cunostinte , se ofera bonuri de masa ,se asigura transport pe o distanta de 20 km fata de locuinta se poate caza in ferma.Condusul tractorului sau a altor utilaje agricole constituie un atu.

  • Ofer salarizare deosebita pentru persoana care sa ingrijeasca doua vaci cu doi vitei. Cazare deosebita in incinta fermei, cazarea este oferita gratuit. Se face angajare cu carte de munca, taxe platite la stat, asigurare de sanatate. Ferma este localizata in Selimbar la 3 km de Sibiu Ofer si solicit seriozitate. Telefon de contact: 0757815187

  • Salveaza cautarea