Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Gorj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 2

  Plecari in Germania in data de 3.09.2022, fara comision sau alte taxe ascunse si transport platit de angajator,si retinut din salariu,cu contract de munca german care se semneaza in ziua plecarii la sediul firnei din TG-JIU ,pentru 4 barbati,cel putin unul cu cunostiinte de limba germana sau engleza .Unul dintre cei 4 barbati sa aiba permis clasa B,pentru cules de struguri . Orarul de lucru de luni-sambata incepand cu orele 07:30 ,dumineca liber,8-10 ore pe zi .Durata contractului incepand cu data de 5.09.2022 pana pe data de cel putin 15.10.2022 . Se plateste 10,50 euro brut pe ora, din octombrie 12 euro /brut/ora.Salariul net 7euro/net/ora dupa ce se scad toate taxele si impozitele pe salariu,costul cazarii si costul mesii de pranz plus apa de baut de luni-sambata .Se acorda avansuri pentru mancare ,ce se vor retine din salariu . - Cazarea va fi asigurata de angajator intrun apartament complect mobilat cu bucatarie si baie cu doua camere duble,prosoape trebuie aduse de angajat,costul cazarii 5 euro/zi /persoana ,masa de pranz si apa de baut de luni-sambata este asigurata de angajator,cost 2,50 euro/zi.Haine de lucru pentru lucru in agricultura ,pelerina de ploaie si cisme de guma trebuie aduse de angajat . -Angajatorul pune la dispozitie masina pentru aprovizionare,la supermarket din apropiere. -Asigurarea medicala conform contractului de munca german ,asigurata de angajator -Protectia muncii asigurata de angajator. -Transportul de la locul de cazare la locul munca si retur ,revine in sarcina angajatorului Transportul pe distanta Romania -Weinstadt-Germania revine in sarcina muncitorului dar va fi platit de angajator la sosire pe baza documentului fiscal in valoare de 150 euro eliberat de transportator angajatorului iar returul Germania -Romania revine in sarcina muncitorului .Daca angajatul pleaca inainte de data terminari contractului de munca din motive personale pana la data stabilita in contract li se scade din ultimul salariu costurile cauzate angajatorului . Informatii suplimentare de luni-vineri intre orele 10-16 la Tel/Fax: .Tel/mob: , sau la sediul firmei din Tg-jiu,Str. Nicolae Titulescu ,Tronson A,Bloc 5,Spatiu comercial 2,judetul GORJ.

 • Plecari in Germania in data de 4.09.2022, fara comision sau alte taxe ascunse si transport platit de angajator,si retinut din salariu,cu contract de munca german care se semneaza in ziua plecarii la sediul firmei din TG-JIU ,pentru 10 persoane, barbati si femei,pentru cules de struguri . Orarul de lucru de luni-sambata incepand cu orele 06-la 08 in functie de distanta de la potgorie ,8-10 ore pe zi ,pauza de o ora neplatita .Durata contractului minim 70 zile . Se plateste 10,45 euro brut pe ora.Se aplica rata de impozitare pentru angajatii pe termen scurt ,regula de 70 de zile,doar daca se prezinta actele necesare si angajatul nu a mai lucrat in anul 2022 in Germania.Impozitul pe salariu este in jur de 5% ,din octombrie 12 euro /brut/ora.Se plateste salariu net .Se acorda avansuri pentru mancare ,ce se vor retine din salariu,restul salaiului se depoziteaza in cont bancar .Angajatilor cu asigurare sociala li se deduc in jur de 26 % din salariu brut . - Cazarea va fi asigurata de angajator.100 euro /luna/persoana in locuinte complect mobilate cu doua persoane in camera cu living , cu prosoape de baie si bucatarie .Haine de lucru pentru lucru in agricultura ,pelerina de ploaie si cisme de guma trebuie aduse de angajat . -Angajatorul pune la dispozitie masina pentru aprovizionare,la supermarket din apropiere. -Asigurarea medicala conform contractului de munca german ,asigurata de angajator -Protectia muncii asigurata de angajator. -Transportul de la locul de cazare la locul munca si retur ,revine in sarcina angajatorului Transportul pe distanta Romania -Lewen-Germania revine in sarcina muncitorului dar va fi platit de angajator la sosire pe baza documentului fiscal in valoare de 150 euro eliberat de transportator angajatorului iar returul Germania -Romania revine in sarcina muncitorului .Daca angajatul pleaca inainte de data terminari contractului de munca din motive personale pana la data stabilita in contract li se scade din ultimul salariu costurile cauzate angajatorului . Informatii suplimentare de luni-vineri intre orele 10-16 la Tel/Fax: .Tel/mob: , sau la sediul firmei din Tg-jiu,Str. Nicolae Titulescu ,Tronson A,Bloc 5,Spatiu comercial 2,judetul GORJ.

 • pentru detali mai multe sunati la . îngrijitor animale la o ferma de vaci . Șalariu atractiv . . ofer cazare și mâncare.

 • Plecari in agricultura la cules de plante aromatice in Germania in data de10.08.2022, fara comision sau alte taxe ascunse si transport platit de angajator,si retinut din salariu,cu contract de munca german care se semneaza in ziua plecarii la sediul firmei din TG-JIU ,pentru 8 persoane barbati si femei cel putin unul cu cunostiinte de limba germana sau engleza .Unul dintre barbati sa aiba permis clasa B . Orarul de lucru de luni-sambata incepand cu orele 6;00,depinde de vreme,dumineca liber,10 ore pe zi .2-4 ore pe zi pauza{neplatita},depinde de cat de cald e la pranz .Durata contractului incepand cu data de 12.08. 2022 pana pe data de 30.09.2022 . Se plateste 10,45 euro brut pe ora, din octombrie 12 euro /brut. Muncitorii sunt angajati sezonieri,daca au toate actele necesare .Perechile casatorite legal nu pot beneficia de angajare fara asigurare sociala,statul German nu mai accepta din pacate statutul de casnic la o pereche casatorita .SALARIUL NET :8,60 euro/ora ,dupa ce se scad toate taxele inclusiv impozitele pe salariu si costul cazarii . Se acorda avansuri pentru mancare /saptamanale /sau o data la doua saptamani incepand cu a treia zi de lucru ce se vor retine din salariu,este supermarket la 500 m distanta,de obicei sambata au un program mai scurt si angajati merg impreuna la supermarket pentru aprovizionare .Salariul complet se plateste la sfarsitul contractului chas in mana . - Cazarea va fi asigurata de angajator cost 3,95 euro/zi in containere de locuit cate 3-4 persoane/zi depinde de disponibilitate.Un container/ o incapere cu posibilitatea de a gatii , este disponibil si un contaner cu baie /dusurii [ se imparte la 6-8 persoane] ,este de asemenea pus la dispozitie de angajator ,prosoape e baie si bucatarie trebuie aduse de angajat Haine de lucru pentru lucru in agricultura ,pelerina de ploaie si cisme de guma trebuie aduse de angajat . -Angajatorul pune la dispozitie masina pentru aprovizionare,la supermarket din apropiere. -Asigurarea medicala conform contractului de munca german ,asigurata de angajator -Protectia muncii asigurata de angajator. -Transportul de la locul de cazare la locul munca si retur ,revine in sarcina angajatorului Transportul pe distanta Romania -Knabel [pe langa Karsruhe]-Germania revine in sarcina muncitorului dar va fi platit de angajator la sosire pe baza documentului fiscal in valoare de 150 euro eliberat de transportator angajatorului iar returul Germania -Romania revine in sarcina muncitorului .Daca angajatul pleaca inainte de data terminari contractului de munca din motive personale pana la data stabilita in contract li se scade din ultimul salariu costurile cauzate angajatorului . Informatii suplimentare de luni-vineri intre orele 10-16 la Tel/Fax: .Tel/mob: , sau la sediul firmei din Tg-jiu,Str. Nicolae Titulescu ,Tronson A,Bloc 5,Spatiu comercial 2,judetul GORJ.

 • Locurii de munca în Franța Domeniu Forestier cu experienta sau fara detali la nr.de Telefon rog seriozitate

 • 2

  Căutăm personal ,pentru animale,cazare , 3 mese la zi 1 pachet de țigări (fumători),salar atractiv.

 • 15

  Distribuitori reviste/ ziare/ in Danemarca CU PERMIS DE CONDUCERE SI FARA Se cauta urgent distribuitori ziare in Danemarca Atat cu permis de conducerec cat si fara.. Se accepta barbati, femei, cupluri, intre 18 - 50 ani .Nu se cere experienta anterioara sau detinerea unei calificari . SE CERE un minin de engleza. MASINA PERSONALA CONSTITUIE AVANTAJ - Se cere flexibilitate in a lucra de noapte. Program de lucru - Se lucreaza 6 zile lucratoare pe saptamana 1 zi libera pe saptamana 4-5 ore/ noapte (scuter) (ziua libera este prin rotatie ) - Candidatul va lucra doar noaptea. De obicei, tura incepe intre 01.00 a.m. - 02.00 a.m. Salarizare: 18.4 EUR / ora/ salariu brut Salariul este calculat pe ruta lucrata. De obicei, un candidat castiga intre 1400 - 1700 EUR (scuter) si intre1700 - 2500 EUR / salariu net/ luna(masina PERSONALA Angajare directa in cadrul unui angajator de top - Contract individual de munca pe durata de 1 an, cu posibilitate de prelungire - Contract de munca cu timp partial, pe timp de noapte, ceea ce ofera posibilitatea gasirii, si a unui loc de munca de zi - Salarii competitive in tara celor mai fericiti oameni din lume - Posibilitatea de ore suplimentare - Transport Romania Danemarca decontat de catre angajator in prima luna de la ajungerea in Danemarca - Cazarea asigurata gratuit in primele doua saptamani la un hotel - Sprijin in gasirea unei cazari permanente si plata depozitului de catre angajator - Sprijin in obtinerea numarului CPR pentru a lucra legal in Danemarca - Training asigurat si platit - Candidatii pot beneficia de un imprumut din salariu dupa primele doua saptamani de munca - Candidatii pot beneficia de un imprumut pentru a-si achizitiona o masina cu care sa lucreze, care va fi dedus din salariu - Se ofera schema de pensionare Nu se percep taxe comisioane dosare ! Pentru informatii suplimentare sunati la numarul de tel/whatsApp sau lasati mesaj pe WhatsApp. Incepere imediata!!!!

 • 1

  OFERIM** loc de muncă la ferme de cai și ferme de vaci în Germania! Vârsta maximă este de 55 de ani,preluam personal din toată țara și oferim transport de la adresă la adresa! Salariul avantajos între 1400 și 1600 euro! Cazarea și utilitățile sunt gratuite,limba germana sau experiența nu sunt obligatorii! * DORIM SERIOZITATE!

 • Caut 1 persoana sa aiba grije de 7 vaci Cazare si mancare asigurata ! Detali la telefon !

 • Salveaza cautarea