Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Agricultura - Silvicultura - Zootehnie Gorj

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Agenție de recrutare și selecție personal East West Recruitment SRL, locuri de muncă în Olanda, selectăm personal (femei, bărbați și cupluri) pe postul de muncitor la sortarea plantelor de căpșuni. Activitatea se desfășoară în interior, la temperaturi normale de aprox. 20 C, în depozit (munca o puteți observa din poze). PROIECTUL ÎNCEPE LA MIJLOCUL LUNII IUNIE! La venirea în Olanda din orice țară este obligatoriu să faceți o izolare de minimum 5 zile la cazare (maximum 10 zile) înainte de a începe munca ( 45 euro/ izolare 10 zile/ persoană). SE CERE: - vorbirea limbii engleze. - dexteritate deosebită. - o bună condiție fizică, posibilitatea de a munci zilnic în picioare. - permisul de conducere reprezintă un avantaj. SE OFERĂ: - Loc de munca într-un colectiv plăcut. - Salarizare atractivă conform unei convenții colective, la 10,36 euro brut/ oră, aproximativ 9 euro net. - Cazare în case renovate, camere de 2 persoane, cu toate utilitățile incluse (electricitate, internet, apă curenta, televiziune) - între 80 și 90 euro/ săptămână/ persoană. - Asigurare de sănătate. - Transport gratuit de la locul de muncă la cazare cu mașinile firmei. - Identitate olandeză, cont bancar olandez. - Contract de muncă, se asigură 40 ore pe săptămână, cu posibilitatea de a face ore suplimentare. - Salarizare săptămânală. - FĂRĂ TAXE SAU COMISIOANE! Dacă sunteți interesați de ofertă ȘI VORBIȚI LIMBA ENGLEZĂ, vă rog să mă contactați TELEFONIC.

 • 7

  Procesare carne Germania Plecare urgenta se cauta personal calificat si necalificat pentru carne Germania porc si vita. NU SE CERE LIMBA GERMANA SAU ENGLEZA! SALAR 1500-2000 EURO NET/LUNA SE OFERA: - fasonatori -12-14.50 euro brut /ora -ciontolitori-14.50-17.50 euro brut /ora -necalificati-11-12 euro brut /ora pus in caserole etichetat cantarit - Cazare 150 euro pe luna 2, maxim 3 persoane in camera. -Transport gratuit intre locul de munca si cazare -Asigurare medicala, -Bani pentru mancare dupa prima saptamana - Echipament pentru munca oferit gratuit - Concediu de odihna platit intergral NU SE ASIGURA LENJERIE DE PAT VESELA SI INTERNET! Se lucreaza in doua schimburi de luni pana vineri Se pleaca grup organizat din tara miercuri. Nu se percep taxe comisioane dosare !

 • Plecari la agricultura pentru muncitori sezonieri dumineca 9 .05.2021 orele 08.00,de la sediul firmei din Targu Jiu in Germania,pentru 3 (trei) barbati la smuls buruiana din platantatii de plante medicinale aromatice Durata contractului este de 2-3 luni inceperea muncii fiind de la data 10.05.2021 si se termina la incheierea sezonului fara a fi nevoie de revizuire. Se plateste 9,50 /ora/brut/ora/lucrată-din care se scad 3,95 euro/zi pentru cazare si 5,3 % taxe si impozite conform legislatiei germane . -Orarul de lucru: luni-sambata incepand cu orele 06:00 se ajunge la 8-10 ore/lucrate /zi .Dumineca si zilele de sarbatoare(conform legii germane) sunt libere. Limba germana nu e obligatorie. Cazarea va fi asigurata de angajator in camera mobilate complet ,bucatarie ,baie comuna Asternut,plapume,perne ,sunt puse la dispozitie de catre angajator,prosoape trebuie aduse de muncitor.Intrucat se lucreaza afara, hainele de lucru pelerine de ploaie , cisme,si incaltaminte trebuie aduse de angajat .Angajatorul pune la dispozitie angajatului un transport o data pe saptamana pentru a face cumparaturile saptamanale.Daca muncitorul pleaca inainte de data terminarii contractului pentru fiecare zi ramasa pentru cazare I se scad 3,95 euro/ zi din salariu. -Plata se face cash sau prin depozit bancar la terminarea contractului cand muncitorul pleaca acasa.Pentru a efectua plata prin banca,muncitorul roman are nevoie de cont bancar deschis in euro. -Asigurare medicala conform contractului de munca german ,asigurata de angajator,dar i se retine muncitorului sezonier 0,53 euro/zi la sfarsitul contractului . -Protectia muncii asigurata de angajator,conform legislatiei germane . -Transportul de la locul de cazare la locul munca si retur ,revine in sarcina angajatorului Transportul pe distanta Romania- Germania si reur revine in sarcina muncitorului sezonier,costurile unui drum fiind eventual preluate de angajator pe baza biletului de transport si platit la sfarsitul contractului ,aceasta ne fiind o obligatie,angajatorul poate decide la sfarsitul contractului . Informatii suplimentare de luni-vineri intre orele 10-16 la Tel/Fax: Tel/mob: e-mail sau la sediul firmei din Tg-jiu,Str. Nicolae Titulescu ,Tronson A,Bloc 5,Spatiu comercial 2,judetul Gorj.

 • Plecari urgente la agricultura pentru muncitori sezonieri de la sediul firmei din Targu Jiu in Germania,pentru 2(doi) barbati la recoltat sparanghel ,conditiile fiind urmatoarele -se plateste 9,50 euro/brut /ora/lucrata,Orarul de lucru: luni-sambata incepand cu orele 06:00 se lucreaza 8-10 ore /zi ,se poate lucra si dumineca,daca muncitorul vrea ca sa nu lucreze dumineca anunta din timp angajatorul . Limba germana nu e obligatorie. - Cazarea va fi asigurata de angajator in camera mobilate complet ,bucatarie ,baie comuna Asternut,plapume,perne ,prosoape sunt puse la dispozitie de catre angajator .Intrucat se lucreaza afara, hainele de lucru pelerine de ploaie , cisme,si incaltaminte trebuie aduse de angajat . -Angajatorul pune la dispozitie alimentele ,angajatul nu are nevoie sa cumpere nimic. -Muncitorul ramane cu 7 euro/ora/net in mana,dupa ce se scade impozitul pe salariu ,hrana,si cazarea . , -Plata se face cash la terminarea contractului cand muncitorul pleaca acasa. -Asigurare medicala conform contractului de munca german ,asigurata de angajator -Protectia muncii asigurata de angajator. -Transportul de la locul de cazare la locul munca si retur ,revine in sarcina angajatorului Transportul pe distanta Romania - Wilhelmstr.8,55288 Udenheim Germania revine in sarcina muncitorului dar va fi platit de angajator la terminarea contractului de munca pe baza biletului de transport,iar returul Germania -Romania revine in sarcina muncitorului . Informatii suplimentare de luni-vineri intre orele 10-16 la Tel/Fax: .Tel/mob: e-mail ,, sau la sediul firmei din Tg-jiu,Str. Nicolae Titulescu ,Tronson A,Bloc 5,Spatiu comercial 2,judetul Gorj.

 • 2

  Angajam personal femeii si barbatii acceptam si cuplurii pentru munca in agricultura zona Zaragoza la cules de cirese nectarine piersicii . Se plateste la ora 5 euro se lucreaza 10-12 ore de Luni pana Sambata. Se ofera cazare 100 euro pe luna se face contract de munca pentru cei care nu au NIE se face aici toate demersurile si se opreste la salariu costul actelor. Pentru mai multe informatii ma putetii contacta la numarul de telefon zero.zero.sase.patru.unu.noua.opt.sapte.cinci.cinci.noua. Am scris asa din cauza aplicatiei numaru persoana de contact Eugen

 • 3

  Angajez îngrijitor la o fermă de vaci.Doresc o persoană serioasă și înțelegătoare pt ingrijirea a 13 vaci exclus bețivani si mincinoși. Grajdul este spațios si luminos dotat cu adapatori apa . Se oferă cazare si mâncare. Pentru mai multe detalii sunați la nr. de telefon

 • Salveaza cautarea