Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca in Agricultura, Silvicultura, Zootehnie Mures - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • 29

  Primim un tînăr serios iubitor de cai.

  angajăm un tînar călareț iubitor de cai la Domeniul Dracula Daneș cu cazare și masă un om care își dorește să ajungă la pensie -deci va avea carte de muncă - cu plata tuturor taxelor inclusiv pentru sănătate . Am prefera să posede carnet de conducere sau să fi lucrat cu tractor in agricultură , să nu fie ALCOOLIST sau băutor fruntaș , serviciul va fi pe lungă durată pentru informați puteți suna la tel .

 • 83

  Agricultura-Germania 2024

  Plecari saptamanale in limita locurilor disponibile sezon 2024 Lunar 150 de locuri disponibile Cautam femei si barbati pentru munca in agricultura sezon 2024-2025 in Germania pentru cules legume - fructe de sezon. Contract de munca pe termen de 2 luni cu prelungire, cazare asigurat din partea firmei contra cost. Transport organizat costul de transport se poate achita din primul salariu Salarizare de-9,50 euro net ora, program de munca 9-12 ore zi optional. Se lucreaza 6 zile din 7. Limita de varsta 18-55 de ani. Pentru depunere dosar se vine personal la sediul societatii noastre in Targu Mures. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr de telefon , intr-e orele 09:00-18:00, de luni- sambata

 • 13

  Angajez muncitori in ferma de vaci

  Caut muncitori in ferma de vaci. Asigur cazare si 3 mese pe zi. Salariu de 2500 lei sau 3000 pentru cei care stau o perioada mai lunga (12 luni).

 • 2

  Angajam muncitori necalificati in agricultura, cod cod 921302

  SC ELPHIN NATURA SRL, cu sediul in Jud. Mures, Sat Grebenisu de Campie, nr. 329, angajeaza muncitori necalificati in agricultura, cod cod 921302, disponibilitate 2 posturi.

 • 35

  Angajăm om serios care a lucrat cu cai -cai la Domeniul Dracula Daneș

  Angajăm un om bun care a lucrat cu cai la Domeniul Dracula Daneș cu cazare și masă un om care își dorește să ajungă la pensie -deci va avea carte de muncă - cu plata taxelor , serviciul va fi pe lungă durată sau pe sezon informați puteți suna la tel .

 • caut ajutor la animale

  caut ajutor la animale vaci mai multe detalii la telefon salar in functie de ce știe face omul

 • Puiul de Craiesti angajeaza:MECANIC UTILAJ la fermele de pui din LOC. SOLOVASTRU- zona Reghin-Mures

  Profilul candidatului: Absolvent de liceu scoala profesionala in profil MECANIC; Competente si abilitati: Deprinderi de analiza si atentie la detalii, capacitatea de a sesiza defectele. Principalele responsabilitati: Raspunde pentru functionarea in conditii de siguranta a tuturor instalatiilor si utilajelor, Asigura remedierea defectiunilor in timp scurt pentru realizarea sarcinilor de munca, Colaboreaza cu personalul de pe tura pentru continuitatea procesului de productie, Executa revizia zilnica a utilajelor din flux, intretine si repara utilajele liniei din halele de pui; Greseaza de cate ori este nevoie utilajele din flux; Asigura functionarea in conditii de siguranta a utilajelor, Verifica functionarea corecta a utilajelor dupa reparatie si curatire. Respecta normele de siguranta. Urmareste permanent respectarea parametrilor de calitate impusi prin procedurile specifice de lucru sau prin instructiunile tehnologice. Efectueaza intretinerea curenta pentru a mentine dispozitivele si aparatele in stare de functionare corecta in conformitate cu procedurile sau reglementarile in vigoare Efectueaza intretinerea curenta pentru a mentine dispozitivele si aparatele in stare de functionare corecta in conformitate cu procedurile sau reglementarile in vigoare. Pachet salarial: - Salariu motivant si bonusuri de performanta, - Tichete de masa de 30 lei zi lucratoare; - Asigurare de accidente 24h 24h; - Spor de vechime in unitate; - Program de lucru, in trei schimburi; - Siguranta unui loc de munca stabil. Asteptam CV-urile dvs. la adresa de email: sau la nr. de tele.: pe WhatsApp. VĂ MULȚUMIM ȘI AȘTEPTĂM SĂ VĂ PRIMIM ÎN ECHIPĂ!

 • 4

  Angajări la Ferma Zootehnică Ambisco!

  Căutam oameni talentați și dedicați pentru a se alătura echipei noastre în creștere! Posturi disponibile: Abator: Operator abator (mecelar) Carmangier Ferma Zootehnică: Sef fermă zootehnică Medic veterinar Mecanizator Podotehnist Oferim: Salariu competitiv Bonusuri de performanță Contract de muncă pe termen lung Posibilitatea de dezvoltare profesională Un mediu de lucru modern și sigur Cazare și masă (pentru anumite posturi) Cerințe: Experiență relevantă în domeniul specific Seriozitate și responsabilitate Atitudine pozitivă și dorință de a învăța Permis de conducere (pentru anumite posturi) Pentru a aplica: Trimiteți CV-ul dumneavoastră la adresa de email sau depuneți-l personal la sediul fermei Petelea 780 (Ferma Mociar). Vă așteptăm cu drag în echipa noastră! Despre Ferma Zootehnică Ambisco: Suntem o fermă zootehnică modernă cu 1000 de capete și lucrăm 700 de hectare de pământ. Ne extindem operațiunile și deschidem un abator nou, dotat cu echipamente moderne și respectând toate standardele de siguranță și igienă. Misiunea noastră este să oferim produse alimentare de cea mai înaltă calitate, respectând standardele de siguranță alimentară și bunăstarea animalelor. Persoana de contact: Andreea la numărul de telfon afisat

 • 5

  Angajam culegatori de afine pentru sezonul 2024

  Ferma de Afine din Oloşag, județul Timiş. Se asigură CAZARE GRATUITA, cu toate facilităţile incluse, pentru cei care locuiesc la distanţă. BENEFICII SI CONDITII DE MUNCA: Plata 4,25 lei kg, un venit mediu lunar 750 euro lună; Decontarea transportului dus-întors persoanelor care rămân pe întreaga campanie, pe baza bonului de carburant, bilet tren autobuz; Prânz gratuit pentru persoanele cazate - felul unu şi doi; Se oferă gratuit apă în plantație; 10% bonus celor care culeg 1500 kg în perioada de campanie; Plata se va face pe card, săptămânal, în ziua de vineri; Acte necesare: carte de identitate buletin + extras de cont Program de lucru: 8 ore zi; Pentru mai multe detalii şi pentru angajare vă rugăm să ne contactaţi la unul dintre numerele de telefon de mai jos: 0735 317 421; 0723 606 593.

 • 36

  Angajăm un om în curtea unei Pensiuni la care îi plac oile, caprele , vacile

  Angajăm un om iubitor de animale care a lucrat într-o stînă asiguram cazate , trebuie întrețină o curte are de îngrijit 4-5 capre 4-5 oi și eventual o vacă într-o Pensiune Informați la tel , .Atenție să nu fie băutor fruntaș.

 • 3

  Locuri de muncă Germania Partner

  ATENȚIE LA ACEȘTI ȚEPARI! https: www.publi24.ro anunturi locuri-de-munca agricultura-silvicultura-zootehnie anunt agricultura-germania f25f56e690767i7ed20eg35799i7g7g1.html Descriere: Plecari saptamanale incepand din data de 16.01.2023 150 de locuri disponibile. Cautam femei si barbati pentru munca in agricultura sezon 2022-2023 in Germania pentru cules legume - fructe de sezon. Contract de munca pe termen de 2 luni cu prelungire, cazare asigurat din partea firmei contra cost. Transport organizat costul de transport se poate achita din primul salariu Salarizare de-9,50 euro net ora, program de munca 9-12 ore zi optional. Se lucreaza 6 zile din 7. Limita de varsta 18-55 de ani. Pentru depunere dosar se vine personal la sediul societatii noastre in Targu Mures. Pentru mai multe detalii va rog sa sunati la nr de telefon , intr-e orele 09:00-18:00, de luni- sambata Publi24_1582627951Vezi detalii pe www.romjob.ro

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Mures
Salvează căutarea