Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad Disponibil din: Nan-nan-nan

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Dețin certificat de competentă profesională a managerului de transport in regim de închiriere și taxi, eliberat de către ARR TIMIS. Caut colaborare , ofer seriozitate .

 • Angajăm vînzătoare la magazin alimentar,în orașul Pecica.Prezintă avantaj o minimă experiență în domeniu.Informații la telefon.

 • Angajez șofer taxi pe chirie, la Verbita, alte detalii la telefon

 • Am nevoie de 1 coducator pentru desfasurarea curselor in regim de comunitate intre tarile Italia si Sapania Dispecerat in limba Romana si Italiana. Se cere seriozitate si experienta. Salar lunar de 2400 cu avans cursa

 • 21

  Firmă de transport din Arad Angajam soferi categoria C+E Singuri sau in echipaj format Necesar : -Analize -Atestat -ADR Curse tur-retur si circuit in Austria, Germania,Belgia. In weekend se vine acasa cu camionul sau cu microbusul firmei . se poate lucra și în regim de conunitate cu perioade la înțelegere Se ofera : - salar de baza sofer - diurna 70 eur /zi - se acordă bonusuri în funcție de performanta și vechime Se lucreaza la program. Pentru mai multe detalii va rog sunati la nr de telefon Lia , Octavian de luni pana vineri intre 10-17 firma este din Arad.

 • 3

  Firmă de transport marfa angajăm șoferi categorie C+E Salar pe țară Diurnă de 70 eur / zi Circuit Belgia, Germania, Austria, Ungaria, Cehia

 • 3

  Deratizare.Dezinsectie.Dezinfectie impotriva insectelor si rozatoarelor cu efect si rezultate bune :Plosnite de pat.Gandaci de bucatarie.Furnici.Tintari.Paianjeni.Capuse.Purici de orice fel.etc si a rozatoarelor soareci.sobolani.etc.Oferim promtitudine si seriozitate!Ofer chitanta si factura.

 • 13

  Angajam curieri pentru Tazz by eMag , îți oferim contract, program flexibil Part time/ full time ( orele sunt alese de tine). Plata se face pe Km.Banii se virează in cont bancar. Tot ce trebuie sa deții este un scuter sau o masina , și bineînțeles un telefon cu android. Dacă ti-am stârnit interesul conteacteaza-ma sau lasă mesaj și te contactez eu. Te așteptam in echipa noastră!

 • 2

  Naiya recrutează Operatori Masinisti in Arad! Cerințe: - executa activități de producție; - manipulare componente; - activități de întreținere a utilajelor; - măsurători; - disponibilitate de a lucra in 3 schimburi; - acuitate vizuala; Se ofera: - salariu de încadrare 3000 lei brut; - tichete de masa 20 lei; - ore suplimentare 200%; - bonus de acomodare; - bonus de productivitate; - contract de munca pentru perioada nedeterminata; - transport asigurat gratuit in Arad; Pentru mai multe informatii candidați interesati pot suna la numărul de telefon.

 • 10

  Naiya recruteaza Muncitori Necalificati in Arad ! Ce trebuie sa faci? sa monteze componentele; sa ambaleze articole cu folie, carton, airball, etc; sa verifice etichetele cu model si comanda; alte activitati care se impun; indeplineste si alte sarcini de serviciu, trasate de superiorul ierarhic, ori de cate ori este necesar; se lucreaza in doua schimburi; Se ofera : salariu motivant; bonusuri in functie de performante; ore suplimentare platite cu 200 %; tichete de masa 20 ron; bonusuri de sarbatori; contract pe perioada nedeterminata; Pentru mai multe informații candidați interesati pot suna la numărul de telefon.

 • 4

  Naiya recruteaza Operator Productie in Arad ! Ce trebuie sa faci? - operare mașina de producție; - alimentare mașina de producție cu materiale; - activități de întreținere a utilajelor; - măsurători; - manipulare marfa; Cerințe : - abilități tehnice; - disponibilitatea de a lucra în 3 schimburi; - stare de sănătate buna; - acuitate vizuala; - seriozitate; Se ofera : salariu atractiv bonusuri in functie de performante; prima de performanta; ore suplimentare platite cu 175 % / 200%; tichete de masa in valoare de 20 de ron; posibilitati de promovare; Pentru mai multe informații candidați interesati pot suna la numărul de telefon.

 • 1

  Angajam livratori TAZZ by eMAG pentru Arad FULL-TIME/PART-TIME Nr. Tel: Nu este necesara experienta si nici CV. Job-ul consta in ridicarea comenzilor de la restaurante/magazine si livrarea acestora la clienti. De ce ai nevoie pentru acest job: -vehicul personal ( auto/moto/bike ) -telefon smartphone Android sau IOS Avem nevoie de persoane responsabile, serioase, dinamice si dornice de munca. Ce oferim: - BONUSURI pentru livrarea mai multor comenzi - BONUS de recomandare - plata la 2 saptamani - instruire in folosirea aplicatiei - suport tehnic 24/24 - program de munca flexibil. - contract de munca legal. *Oferta Tazz by eMAG: -Plata se face bilunar astfel: Tarif ridicare + Tarif per KM (restaurant-client) + Tarif predare 3 RON + 1.5 RON* nr. de KM + 2 RON ** Formulă finală: Formula de bază * multiplicator orar (vizibil in programator) Exemplu: [3 RON + 1.5 RON * 5 KM + 2 RON]*1.5 = 18,75 RON Venitul este in functie de volumul de munca pe care il prestezi Avantaje: -Posibilitatea de a livra mai multe comenzi odata -Posibilitatea de a va rotunji veniturile provenite din TIPSUL de la clienti Nr. Tel:

 • Dezvoltator imobiliar angajează constructori cu sau fără experiența, avantaj permis categoria B, asiguram condiții de lucru foarte bune și cazare dacă este nevoie!

 • 7

  Angajez Sofer Cat C+E Atestat si card curse interne la prelata .24 si 45 ACAS. salar atractiv 5000ron rog seriozitare

 • 1

  Societate comerciala angajăm personal calificat în domeniul instalațiilor de gaz cu deținere de permis categoria B.

 • Angajam soferi categoria C+E Singuri pe cabina sau echipaj format Camionul nu se schimba. Necesar : -Analize -Atestat -ADR colete-se poate face ulterior Curse tur-retur si circuit in Austria, Germania,Belgia. In weekend se vine acasa cu camionul sau cu microbusul firmei . Se poate lucra si in regim de comunitate cu perioade discutabile. Camioanele Mercedes Actros Euro 6. Se ofera : - salar minim pe Romania. - diurna 70 /zi -weekend-ul ramas afara se plateste 65zi. -cand se vine cu microbusul acasa se primeste 25 /sens Se lucreaza la program. Pentru mai multe detalii va rog sunati la nr de telefon , ctavian de luni pana vineri intre 10-17

 • 6

  Angajam șoferii pentru transport marfa international cu experiență , Salariu atractiv și motivant . POSTURI LIBERE PENTRU - TIR 24 T

 • 5

  Fan Courier Arad angajeaza operator receptie clienti pt biroul din Arad. Mai multe detalii la telefon de luni pana vineri intre orele 11-17.

 • 6

  Fan Courier Arad angajeaza manipulant pt depozitul din Arad. Mai multe detalii la telefon de luni pana vineri intre orele 11-17.

 • 26

  Caut fata, part timea, pe post de vanzatoare, la Fornetti

 • Salveaza cautarea