Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Muncitori productie - depozit - logistica Arad Disponibil din: Nan-nan-nan

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Fan Courier Arad angajeaza manipulant pt depozitul din Arad. Mai multe detalii la telefon de luni pana vineri intre orele 12-15.

 • Caut de lucru ca si stivuitorist... Recent am terminat cursul de stivuitorist Puteti sa ma sunați oricand pentru detalii Nr tel:

 • 9

  Căutăm personal necalificat pentru fabrica de procesat carne. Citiți tot anunțul! Nu percepem taxe sau comisioane! Nu se cere limba! Nu se cere calificare sau experiența pe domeniu! Oferim un loc de muncă stabil și sigur. Salariile încep de la 11 euro/ ora brut și pot creste semnificativ. Se oferă echipament de lucru gratuit. Se lucrează de luni până vineri, plus 2 sâmbete pe luna. Programul este de 8 ore/ zi și se lucrează în 2 schimburi. Oferim concediu platit Cazarea este 150 euro/ persoana/ lună și se achita la salariu. Sunt camere de 2 persoane, foarte bine amenajate. Oferim asigurare medicala tuturor angajaților. Va ajutăm cu obținerea alocațiilor pentru copii. Se face test covid când ajungeți în Germania. Testul este achitat de către angajator. Organizam săptămânal transport Romania - Germania. Nu achitam și nu decontăm transportul. Se cere (obligatoriu): - cazier curat - condiție fizică bună - seriozitate și punctualitate. Pentru mai multe detalii, ne puteți suna la numărul din anunț.

 • 2

  preturi foarte atractive

 • 10

  Pentru proiectul de Firewall (verificare produse finite) pe care il avem in momentul de fata la unul dintre producatorii de volane din Arad cautam colegi din Arad (municipiu) cu experienta relevanta in controlul calitatii (fabrica sau firme de sortare). Numarul de telefon este scris mai jos cu litere. Responsabilitati - controlul pieselor din punct de vedere al calitatii (conform instructiunilor de lucru) - respingerea pieselor care nu indeplinesc standardele de calitate - informarea superiorului direct cu privire la problemele aparute pe parcursul procesului de control - intocmirea de rapoarte de lucru Oferta - salariu avantajos (3320 brut) - tichete de masa (12 RON pentru fiecare zi lucrata) - oportunitate de a efectua ore sambata si/sau duminica (ore cu spor) - transport oferit la nivel de municipiu Arad prin rutele clientului Detalii la telefon ZERO-SAPTE-TREI-TREI ZERO-ZERO UNU-UNU CINCI-UNU

 • ANGAJAM Oferim locuri de munca in industria alimentara pe teritoriul Germaniei. Dorim sa ne completam numarul de angajati in urmatoarele domenii: Ambalarea materiei prime (pui); Sortarea si depozitarea partilor din carnea de pasare; Asezarea pe paleti a marfurilor finite. Printre acestea putem sa va propunem urmatoarele conditii: Intermediere gratuita prin partenerul nostru de contract din Romania; Transport gratuit din Romania in Germania; Examinari medicale gratuite; Inregistrarea gratuita la Oficiul pentru evidenta populatiei; Plata sporurilor pentru orele suplimentare; Dreptul la concediu in valoare de 27 zile pe an; Acceptam si cupluri. Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati:

 • Salveaza cautarea