Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad Nadab

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Pentru clientul nostru, companie multinationala specializata in producerea furtunurilor din silicon cu diverse utilizari in domeniul automotivelor si nu numai, cautam Operatori Prelucrare Cauciuc in Nadab si localitatile invecinate, judetul Arad. Oferta: Salariu incadrare 2163 lei Bonus de prezenta 480 lei Bonus de 4 schimburi 430 lei Venit cumulat pe 3 schimburilei brut - 1576 lei in mana Venit cumulat pe 4 schimburilei brut - 1812 lei in mana Tichete de masa de 15 lei/ zi lucrata Transport asigurat Cerinte: Minim 6 clase Disponibilitate pentru lucrul in schimburi Conditie fizica buna Pentru informatii suplimentare ne puteti contacta lasau ne puteti trimite CV- ul la

  • Angajam operatori linie productie pentru Fabrica de automotive din Nadab, jud Arad Oferim: - Pachet salarial atractiv - Venituri salariale incepand cu 2650 lei brut lunar - Tichete de masa in valoare de 15 lei / zi - Transport gratuit pe diferite rute din judetul Arad - Al 13 – lea salariu - Ore suplimentare platite dublu - Bonus pentru zilele de weekend lucrate consecutiv - 50 lei brut Program de lucru 8 h/zi in 3 si 4 schimburi.

  • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii meseriasi pe izolari termice placat cu polistiren adeziv decorativa. Se cere seriozitate si proba de lucru Se ofera Angajati cu carte de munca Plata la zi 160-200 lei in functie de pricepere,bani la saptamana sau la doua saptamani.Bucuresti. Oferim cazare.

  • Salveaza cautarea