Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arad Nadab

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Depozit de legume fructe cu sediul in Norvegia angajeaza personal: operatori depozit, manipulanti marfa, stivuitoristi.Salariul este de 2300 euro net,se ofera cazare si o masa/zi..Se pleaca cu contract de munca legal pe perioada nedeterminata. Cerinte: – persoana flexibila, adaptabila, rezistenta la stres – seriozitate, responsabilitate, proactivitate, orientare spre client – persoana dinamica, cu spirit de initiativa – disciplina, responsabilitate, respect – adaptabilitate, bun ascultator, perseverent Descriere: -sorteaza, si ambaleaza legume fructe la banda – opereaza si urmareste fluxurile de marfa – identificarea permanenta a potentialelor imbunatatiri – intocmeste si transmite ulterior documentele specific Angajatorii din Norvegia cauta muncitori dornici sa lucreze organizat, dispusi la specializare, perfectionare, eficienta si performanta.Se asigura transport, cazare si masa, plecarea este rapida!Nu se cere limba straina! Informatii de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0731461671.

  • Pentru clientul nostru, companie multinationala specializata in producerea furtunurilor din silicon cu diverse utilizari in domeniul automotivelor si nu numai, cautam Operatori Prelucrare Cauciuc in Nadab si localitatile invecinate, judetul Arad. Pachet salarial: Salariu 2100 Ron brut; Tichete de masa in valoare de 15 Ron pentru fiecare zi lucrata; Sporuri conform legii; Bonusuri pana la 700 Ron/ luna; Transport asigurat; Analize gratuite. Responsabilitati: Respectarea programului de lucru si a normelor de siguranta a muncii; Producerea si asamblarea furtunelor din cauciuc pentru diferite componente; Asigurarea cantitatilor de produse finite in conformitate cu obiectivele stabilite; Respectarea standardelor de calitate impuse de companie; Intretinerea echipamentelor de lucru. Cerinte: Minim 6 clase; Vedere buna; Disponibilitate de lucru in trei schimburi; Rezistenta la activitati repetitive.

  • Angajez muncitori calificati si necalificati in constructii meseriasi pe izolari termice placat cu polistiren adeziv decorativa. Se cere seriozitate si proba de lucru Se ofera Angajati cu carte de munca Plata la zi 160-200 lei in functie de pricepere,bani la saptamana sau la doua saptamani.Bucuresti. Oferim cazare.

  • Salveaza cautarea