Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arges Capatanenii-pamanteni

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • angajam ospatar si cameriste in complex turistic in arges asiguram cazare si masa tel 0745473381

  • Angajam camerista Complex Dracula situat pe Transfagarasan la 20 km de Curtea de Arges angajeaza camerista. Se ofera cazare, masa, salariu motivant. Se cere seriozitate, spirit de observatie, atentie la detalii, colaborare pentru minim un an, persoana energica, dinamica, comunicativa, responsabila, preferabil din zona. Posibilitate de promovare. . Relatii suplimentare la telefon: 0745473381.

  • Angajam picol: Complex Dracula situat pe Transfagarasan la 20 km de Curtea de Arges angajeaza picoli. Se ofera cazare, masa, salariu motivant. Se cere seriozitate, program de lucru flexibil, colaborare pentru minim un an, persoana energica, comunicativa, preferabil tanara si din zona. Posibilitate de promovare. CV-uri-le se depun pe adresa pensiunea_dracula@yahoo.com pana la 1 Decembrie 2017. Relatii suplimentare la telefon: 0745473381.

  • Angajam bucatar: Complex Dracula situat pe Transfagarasan la 20 km de Curtea de Arges angajeaza bucatar. Se ofera cazare, masa, salariu motivant. Se cere seriozitate, bun organizator, coordonator, colaborare pentru minim un an, persoana energica, comunicativa, dinamica, responsabila, preferabil din zona. Posibilitate de promovare. CV-uri-le se depun pe adresa pensiunea_dracula@yahoo.com pana la 1 martie 2018 Relatii suplimentare la telefon: 0745473381.

  • Salveaza cautarea