Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arges Noaptes

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Se cauta muncitori pentru Anglia, la sortat mere la banda. Cerinte: -persoane clinic sanatoase -varsta cuprinsa intre 18-58 ani -disponibile pentru program prelungit Salariul este de 1800 lire net/luna+bonus la fiecare sfarsit de saptamana.Fiecare muncitor va avea un efectiv de lucru de 8 ore/zi, 6 zile/saptamana.Cazarea si masa este asigurata in mod gratuit de angajator.La sosire se ofera avans 200 lire pentru a va descurca pana la primul salariu.Nu este obligatorie limba straina.Informatii suplimentare de L-S intre orele 9-20 la nr. de tel. 0759850322.

  • Sunteti iubitor de animale si va doriti un loc de munca la o ferma ? Se cauta personal la fermele de animale (cai , pui,vita si porci) din Norvegia .Se lucreaza in ferme la curatenie, hrana si ingrijirea animalelor. Beneficiati de cazare gratuita, se ofera transport de catre angajator si o masa/zi, cu un salariu de 2300 euro + posibilitatea de a face ore suplimentare. Se poate pleca in cuplu sau individual. Nu este obligatorie limba.Pentru mai multe detalii sunati la nr. 0759850322 de tel. de L-S intre orele 9-20.

  • Fabrica de sortare ambalare etichetare legume fructe din Austria angajeaza muncitori calificati si necalificati pentru procesul de productie, ambalare, etichetare, depozitare si prelucrare legume fructe. Se lucreaza la banda, se cauta: -operatori banda-1800 euro -soferi cat. B distributie-1900 euro -electrician intretinere utilaje/1800 euro Cautam muncitori seriosi, responsabili de preferat cupluri sau grupuri de cate 4 -5 persoane Plecare imediata! Candidatii ideali trebuie sa fie clinic sanatosi, muncitori si sa fie dispusi sa lucreze ore suplimentare care se platesc separat. Acceptam personal in limita locurilor disponibile!!!Informatii la tel. 0751708901.

  • Salveaza cautarea