Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Arges Stefanesti

Categorii

Judete

Localitati

Pret
  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Salut! Sunt un baiat simplu, calm si foarte rabdator...Imi place la nebunie sa lucrez pe stivuitor....Face parte din viata mea...Caut un loc de munca bne platit in strainatate...Tin sa mentionez am Atestat(ISCIR) vizat la zi...Va multumesc, o zi frumoasa

  • Îți dorești să îți suplimentezi veniturile, să îți achizitionezi produsele preferate la preturi reduse? Atunci te astept in echipa mea Oriflame.  Pentru inscriere trebuie să ai minim 16 ani.  Persoanele interesate îmi pot lăsa un mesaj cu adresa de mail pentru a trimite detalii și formularul de înscriere.  Te astept in echipa mea!

  • Fabrica de mobila NEO HOME cu sediul in Stefanesti (in apropierea Vivo Mall) angajeaza pentru urmatoarele posturiProiectant mobilia Cerinte si AtribuitiiPermis conducere Categoria B (obligatoriuCunostinte Desen TehnicCunostinte VASTE despre productia de mobilier Cunostinte minime de operare calculator (optimizarile se fac pe calculator ) Descrierea Postului:Proiectantul se va deplasa la clienti pentru schitarea mobilierului si stabilirea detaliilor ,ulterior urmand pe baza masuratorii sa compuna un dosar de executie (cote pentru fiecare piesa componenta a mobilei , lista cu accesoriile necesare executarii mobilieruluiProgramul este de L-V de la 8:00 laDeplasarile se vor face cu masina de serviciuTelefon de serviciu inclusTamplar pal melaminat Cerinte si AtribuitiiExperienta in productia de mobilier din PAL melaminat si MDF (obligatoriuCapacitatea de a lucra cu Greutati (manipularea mobilierului si materiei primeCapacitatea de a lucra in colectiv (nu se accepta limbajul ne-adecvat) Descrierea Postului:Tamplarul va primi un proiect de executie care contine schita detaliata si cote pentru fiecare piesa in parte, materialul deja debitat si cantuit, va trebuii sa asambleze si sa livreze mobilierul ,Va fi integrat in echipa formata din 2 persoane (Tamplarul + 1 coleg existent cu experientaManipularea materiei prime (cand vine material pentru debitat isi va ajuta colegii sa descarce materialulProgramul este de L-V de la 8:00 la 17:00Mediul de lucru este moder si curat dotat cu sistem profesional de incalzire. Mai multe detalii la telefon:

  • Vulcanizator autoturisme ,4x4,autoutilitare

  • Firma de mase plastice din Stefanesti , Arges, angajeaza pe perioada nedeterminata extruderist cu sau fara experienta. Se ofera salariu motivant si tichete de masa.

  • Angajam personal calificat pentru depozit articole copii. Atributii receptie marfa, pregatire comenzi, ambalare, etichetare, etc. Program de lucru 8 ore, 9-17:30, sambata si duminca liber. Se ofera salariu atractiv si bonuri de masa. Locatia se afla in Stefanesti, Arges, incinta IATSA. Greutatea maxima manipulata 20 kg. Pentru mai multe detalii, sunati la 0248210235.

  • Salveaza cautarea