Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau Comanesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 9

  Descriere companie de transport international angajeaza soferi c+e incepatori/cu experienta in conditii avantajoase. transport dus-intors asigurat de catre firma. cerinte: - permis de conducere c+e; - atestat marfa - card tahograf - aviz medical/ psihologic - cazier judiciar/ auto - adeverinta medicala(apt de munca) oferim: - salariu de start pentru soferi cu experienta pe comunitate, 65 - 70 euro / zi, plus salariul pe tara - ACT ADITIONAL pentru diurna - se lucreaza 6 saptamani pe comunitate cu 2 saptamani acasa, platite conform legii - la fiecare plecare in cursa se acorda un avans din diurna, de asemenea si in perioada deplasarii se acorda un avans saptamanal pentru mai multe detalii va rog sa ne contactati !Ionut -Ionut

 • Am terminat Facultatea de Silvicultura Suceava. Caut de munca in domeniu silvic dar si ca agent vanzari sau consultant vanzari in domeniul materialelor de constructii!

 • 3

  Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Companie spaniola angajeaza soferi profesionisti incepatori si cu experienta in urmatoarele conditii: - contract de munca pe Spania; - salariul net lunar 2000 - 2400 euro (2000 euro-incepator, 2300 euro - intre 6 luni si 2 ani experienta, 2400 euro - peste 2 ani experienta); - contract de munca pe perioada nedeterminata; - bonusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului dus-intors; - prima ADR colete; - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis conducere C+E; - ADR colete, reprezinta avantaj; - atestat marfa; - cartela tahograf; - disponibilitate de lucru in echipaj, prelata; - pentru cei cu experienta documente doveditoare ale vechimii; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • 5

  Pentru departamentul proiectare angajăm : arhitecti, ingineri structuristi, ingineri proiectanti instalatii si desenatori tehnici in specialitatea instalatii pentru construcții (HVAC /Electrice/ Sanitare/Termice) - clădiri civile și industriale . Cunoștințe minime privind proiectarea în AUTOCAD. Pentru departamentul tehnic angajam devizieri. Oferim salariu atractiv. Mediu de lucru placut in colectiv prietenos:) Relatii la numerele de telefon:

 • 1

  Societate comerciala cu sediul in Comanesti angajeaza muncitori calificati si necalificati in prelucrarea lemnului.

 • 1

  Angajam ajutor bucatar ptr pizzerie Oferim salariu motivant si cazare daca este nevoie Nu este nevoie de experienta.

 • Daca esti in cautarea unui loc de munca, te asteptam in echipa noastra! Fabrica de incaltaminte ''Riscossa Product'' din Comanesti, str.Crinului, nr.15, angajeaza tineri absolventi. Se cere seriozitate si implicare; Se ofera: - salariu atractiv in functie de capacitatea fiecaruia; - tichete de masa. Relatii la sediul firmei sau la numarul de telefon:

 • 1

  Pretul este la metru cub(40 de lei metrul)

 • FABRICA DE INCALTAMINTE "RISCOSSA PRODUCT" DIN COMANESTI, STR. CRINULUI, NR. 15, ANGAJEAZA: MECANIC - MASINI FINE DE CUSUT CU EXPERIENTA SI CUNOSTINTE IN DOMENIUL ELECTRONICII SE OFERA : - SALALARIU ATRACTIV IN FUNCTIE DE CAPACITATEA SI EXPERIENTA PERSOANEI; - TICHETE DE MASA; - CAZARE. CUSATORI; TALPUITORI; PERSOANA PENTRU AMBALAT; PERSOANA PENTRU CONTROL CALITATE; SE OFERA: - SALALARIU ATRACTIV IN FUNCTIE DE CAPACITATEA SI EXPERIENTA PERSOANEI; - TICHETE DE MASA RELATII LA SEDIUL SOCIETATII SAU LA NUMARUL DE TELEFON:

 • 2

  Firma partenera Amazon(firma este germana) ,cu o flota de peste 300 de masini pe teritoriul Germaniei,cautam soferi, categoria B, pentru livrari colete. Se ofera contract de munca, norma intreaga,conform legislatiei germane in vigoare, cazare contra cost, in locatii decente. Limba germana nu este obligatorie. Firma nu asigura transport din tara. Persoanele interesate trebuie sa aiba test PCR negativ,nu mai vechi de 72 ore. Nu sunt acceptate persoane cu antecedente penale!!!Numar de contact (watssupp) / !

 • 3

  Angajez sofer camion cu experienta pe comunitate 70 /zi+salar de bază. Se pleacă și se vine acasă cu camionul. Mai multe detalii la telefon:

 • 3

  Sc.angajam muncitori calificați și necalificati în constructii salari motivante

 • 2

  FABRICA DE INCALTAMINTE "RISCOSSA PRODUCT" DIN COMANESTI, STR. CRINULUI, NR. 15, ANGAJEAZA: MECANIC - MASINI FINE DE CUSUT CU EXPERIENTA SI CUNOSTINTE IN DOMENIUL ELECTRONICII SE OFERA : - SALALARIU ATRACTIV IN FUNCTIE DE CAPACITATEA SI EXPERIENTA PERSOANEI; - TICHETE DE MASA; - CAZARE. CUSATORI; TALPUITORI; PERSOANA PENTRU AMBALAT; PERSOANA PENTRU CONTROL CALITATE; SE OFERA: - SALALARIU ATRACTIV IN FUNCTIE DE CAPACITATEA SI EXPERIENTA PERSOANEI; - TICHETE DE MASA RELATII LA SEDIUL SOCIETATII SAU LA NUMARUL DE TELEFON:

 • 1

  Angajam operator CNC si tamplar mobila, cu experienta in domeniu pentru realizarea de mobilier din PAL si MDF . Cerinte -Disponibilietate pentru lucru in echipa -Disponibilitate si deschidere in a invata lucruri noi -Cunostinte in operarea utilajelor CNC -Scoaterea cotelor pentru debitare -Asamblarea mobilierului -Pregatirea mobilierului pentru livrare

 • 1

  FABRICA DE INCALTAMINTE, SC RISCOSSA PRODUCT SRL, CU PUNCT DE LUCRU IN COMANESTI, STR. CRINULUI, NR. 15, ANGAJEAZA: TALPUITOR; SE CERE SERIOZITATE SI CORECTITUDINE SALARIU MOTIVANT IN FUNCTIE DE CAPACITATEA PERSOANEI SI TICHETE DE MASA RELATII LA SEDIUL SOCIETATII SAU LA NR. DE TEL.

 • Ne marim echipa .Cautam personal cu experienta in domeniul constructiilor,seriosi ,responsabili,dispusi sa lucreze in echipa.

 • 1

  Angajam vinzatoare cafe-bar in comanesti str.republicii 89. Salariu net.1600lei+bonus,contract de munca perioada nedeterminata, mai multe relatii la tel.

 • 1

  FABRICA DE INCALTAMINTE, SC RISCOSSA PRODUCT SRL, CU PUNCT DE LUCRU IN COMANESTI, STR. CRINULUI, NR. 15, ANGAJEAZA: TALPUITOR; SE CERE SERIOZITATE SI CORECTITUDINE SALARIU MOTIVANT IN FUNCTIE DE CAPACITATEA PERSOANEI SI TICHETE DE MASA RELATII LA SEDIUL SOCIETATII SAU LA NR. DE TEL.

 • Mai mult detalii la telefon .

 • Salveaza cautarea