Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau Comanesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 3

  Angajări imediate în străinătate pentru șoferi profesioniști pe comunitate în echipaj (români), prelată, cu sau fără experiență. Cerințe: + Buletin + Permis conducere C+E + Atestat marfă + Cartelă tahograf + ADR colete constitue anvantaj Beneficii: + Salariu net (în mână) cuprins între 1.600 euro (fără experiență) și 2.000 euro. + Plată pentru km suplimentari. + 80 euro decontare transport până la bază. + Camioane EURO 6 - Volvo și Mercedes. + Contract de muncă pe perioadă nedeterminată. + Nu se percepe nici un comision. + Oferim consultanță permanentă. Puteți forma echipajul împreună cu o cunoștință sau cu alți români de la bază în funcție de preferință.

 • S.c. Zim prestserv srl angajează manipulant posesor permis conducere categoria B și vanzatoare magazin alimentar.

 • 2

  Angajez sofer camion cu experienta pe comunitate 60 /zi+salar de bază. Se pleacă și se vine acasă cu camionul. Mai multe detalii la telefon:

 • 1

  Angajam operator CNC si tamplar mobila, cu experienta in domeniu pentru realizarea de mobilier din PAL si MDF . Cerinte -Disponibilietate pentru lucru in echipa -Disponibilitate si deschidere in a invata lucruri noi -Cunostinte in operarea utilajelor CNC -Scoaterea cotelor pentru debitare -Asamblarea mobilierului -Pregatirea mobilierului pentru livrare -Permis categoria B (prezintă un avantaj)

 • Am terminat Facultatea de Silvicultura Suceava. Caut de munca in domeniu silvic dar si ca agent vanzari sau consultant vanzari in domeniul materialelor de constructii!

 • 13

  Magazin mixt angajeaza vanzatoare pentru magazin Centru Asau. Relatii la tel 0751435217

 • 3

  Angajam muncitori ,drjbari pentru defrisari ,eventual posesori permis conducere categoria B . Relatii la tel 0751435217

 • FABRICA DE INCALTAMINTE SC.RISCOSSA PRODUCT S.R.L. CU SEDIUL IN COMANESTI, STR. CRINULUI NR.15, ANGAJEAZA: - MECANIC - MASINI FINE DE CUSUT CU EXPERIENTA SI CUNOSTINTE IN DOMENIUL ELCTRONICII SE OFERA : - SALALARIU ATRACTIV IN FUNCTIE DE CAPACITATEA SI EXPERIENTA PERSOANEI; - TICHETE DE MASA; - CAZARE. RELATII LA SEDIUL SOCIETATII SAU LA NR.DE TELEFON:

 • 38

  Angajam sofer categoria B sau B si C. Preferam din zona Comanesti-Moinesti. Relatii la tel 0751435217 .sau 0744238266

 • 10

  Angajam cu contract de munca ,personal pentru productie conserve legume si fructe. -bucatar -operatori productie -personal necalificat. Doar din zona Comanesti,Darmanesti,Asau sau Moinesti. Telefon : 0751 435 217 sau 0744 238 266

 • FABRICA DE INCALTAMINTE SC RISCOSSA PRODUCT SRL CU PUNCT DE LUCRU IN COMANESTI, STR.CRINULUI NR.15, ANGAJEAZA: ELECTRICIAN CU EXPERIENTA MECANIC CU EXPERIENTA RELATII LA SEDIUL SOCIETATII SAU LA NR.DE TELEFON :

 • 1

  FABRICA DE INCALTAMINTE, RISCOSSA PRODUCT, DIN COMANESTI, STR. CRINULUI, NR. 15, ANGAJEAJA: - CUSATORI CU EXPERIENTA; - MECANIC,MASINI FINE DE CUSUT; - MUNCITORI NECALIFICATI. RELATII LA SEDIUL SOCIETATII SAU LA NR. DE TEL.:

 • 3

  SC TOTO INVEST SRL cu sediul în Comănești, str. Gării,Nr.81, jud. Bacau, angajează tâmplari universali. Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la nr.de telefon:

 • 2

  Partener Orange cu activitate la nivel national,extinde echipa de vanzari. Oferim bonusuri si beneficii-asigurare medicala privata. -Posibilitatea de dezvoltare profesionala; -Mediu de lucru placut; -Contract perioada NEDETERMINATA -SALARIUL FIX-TICHETE DE MASA,ASIGURARE MEDICALA PRIVATA plus comisioane in functie de valoarea si volumul vanzarilor; -CONTRACT DE MUNCA PE PERIOADA NEDETERMINATA Descrierea postului: -Prezentarea si promovarea serviciilor Orange de internet,televiziune,telefonie fixa si mobila prin fibra optica sau satelit; -Prospectarea pietei si identificarea de noi clienti; -Inchiderea de contracte cu persoane fizice la domiciliul acestora; -Activitate de teren Esti canditatul ideal daca: -Comunici excelent si ai putere de convingere; -Te intereseaza sa obtii rezultate si nu renunti pana nu-ti atingi obiectivele; -vrei sa inveti lucruri noi; -Nu-ti place sa stai intr-un birou toata ziua, dar iti place munca de teren; -Vrei sa castigi pe masura rezultatelor tale; -Permis cat B. -Masina si telefon de serviciu. Trimite-ti CV urile ca mesaj atasat la acest anunt.

 • 14

  Angajam cu contract de munca personal pentru productie conserve legume si fructe. -Bucatar -Operatori productie -personal necalificat. Telefon: 0751 435 217 sau 0744 238 266 Doar din zona Comanesti,Darmanesti,Asau sau Moinesti.

 • 4

  Angajez vinzatoare bar in comanesti, va asteptam cu cv. Salariu.1600net+ bonus

 • Salveaza cautarea