Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bacau Comanesti

Categorii

Judete

Localitati

Pret
 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Fabrica de incaltaminte RISCOSSA PRODUCT cu sediu in Comanesti, str. Crinului, nr. 15, angajeaza persoana disponibila de a face deplasari, care sa cunoasca foarte bine limba engleza si italiana. Cerem seriozitate. Relatii la nr de tel

 • Angajam sofer categoria B sau B si C. Preferam din zona Comanesti-Moinesti. Relatii la tel 0744238266 sau 0735771711

 • Firma de transport international angajeaza soferi profesionisti CU/FARA EXPERIENTA pe camioane cu prelata Volvo si Mercedes Euro 6; Se lucreaza atat in echipaj cat si singuri pe cabina; Salariul 1800-2000 Euro(in conditii contractuale) cu prime km extra. NR TELEFON:0727 547 722 COMUNITATE !

 • Angajam sofer din zona Comanesti,Moinesti ,Darmanesti categoria B ,disponibil pentru drumuri prin tara si Bucuresti. Relatii la telefon 0744238266 sau lasati mesaj.

 • persoana cu experienta in domeniul transport persoane , transport marfa cat si in turism.

 • Salariu până la 6000 de lei pe lună.Mai multe detalii la numerele de telefon:0752660180 și 0752847694.

 • Angajam tâmplar cu cunostinte medii, cu sau fara experienta în domeniu sau muncitori dispuși să dobândească la locul de munca abilități de lucru pe masini clasice de prelucrarea lemnului sau montaj si finisaj repere. Acordam salariu motivant functie de cunostintele in domeniu pe care le are sau le dobândește după o luna de proba si instruire.

 • Vrei un job part time unde sa iti faci ti singur salariul? Vrei un job unde sa iti faci singur programul de munca? Daca locuiesti in Comanesti, Moinesti, Asau ,suntem o echipa dinamica si dornica sa te avem in echipa. Ai sau nu experienta in vanzari noi te asteptam sa ni te alaturi in echipa. Suntem disponibili sa va programam o intalnire in intervalul orar 10h -19h. Pentru detalii ne puteti contacta la număr de telefon

 • Astept persoane serioase pentru inscriere ca si consultant Oriflame.  Alege să vinzi produse din catalog pentru un venit suplimentar.  Procent din vânzări de 23-40 %. Produse reduse si cu 90 % în fiecare campanie. Posibilitatea de a dezvolta propria afacere. Formularul de înscriere și toate detaliile le trimit pe mail.  Va rog lasati un mesaj cu textul: vreau detalii inscriere Oriflame, la adresa de mail simona03tusluc@gmail.com pentru a primi mai multe detalii și formularul de înscriere.

 • Sofer cu experiența extern aproape 5 ani ,posesor B si C fara atestat caut de lucru in distributie sau extern

 • SC RISCOSSA PRODUCT SRL, CU PUNCT DE LUCRU IN COMANESTI, STR. CRINULUI, NR. 15, PRODUCATOARE DE INCALTAMINTE, ANGAJEAZA: - ELECTRICIAN; (TINERI ABSOLVENTI) - MECANIC - MECANICA FINA; (TINERI ABSOLVENTI) - MUNCITORI NECALIFICATI; - SEF BANDA TALPUIT

 • Business Division Group SRL angajează agenți vânzări D2D servicii Orange în orașele Bacău, Comănești, Moinești, Onești. Oferim contract de muncă full-time, asigurăm training constant, transport, salariu fix și bonusuri din vânzări. Tu vei promova și vinde produsele ORANGE TV, INTERNET 4G, TELEFONIE MOBILA în orașele menționate. Activitatea se desfașoară pe teren în zona rurală "din poartă în poartă", cu întoarcere în orașul de reședință după terminarea programului. E suficient să ai studii medii, permis conducere categoria B, dorința de a lucra într-o echipă tânără, bune abilități de comunicare și negociere. Informații suplimentare poți obține de la: Mărioara Palade.

 • Caut loc de munca in domeniul transporturilor Detin :atestat manager transport marfapermis categ B C+E atesat trasnport marfa+card tahograf

 • Societate multinationala cu o flota de 500 camioane angajeaza conducatori profesionisti cu contract de munca pe Spania in urmatoarele conditii: - salariu fix lunar 1800-2200 euro net; - bonusuri pentru vechimea in cadrul firmei; - binusuri la km extra (0,12 euro/km); - decontarea transportului (in conditiile contractuale); - asigurare medicala si plata contributiilor sociale; Se cere: - permis categoria C+E; - atestat marfa; - cartela tahograf; NU NECESITA EXPERIENTA !!!

 • Salveaza cautarea