Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bihor Bors

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 50 / 20

 • Angajam soferi profesionisti cu minim 3 ani experienta internationala in echipaj pe camioane frigo tur retur romania -olanda. Soferi obligatoriu domiciliul in oradea. Exclus din alte judete.

 • firma de transport angajeaza soferi profesionisti c+e cu minim 3 ani experienta pe camioane frigo pe curse tur retur nu cominitate. obligatoriu din judetul bihor domiciliu. nu angajam din alte judete. atentie doar in echipaj se conduce!!!

 • Fabrica de mobila din oradea angajeaza soferi profesionisti C+E cu minim 3 ani de experienta pe curse Ro-Eu-Ro tur retur. Atentie!!! NU ESTE COMUNITATE!!! SOFERI OBLIGATORIU CU DOMICILIUL DIN ORADEA. EXCUS ALTE JUDETE. SE LUCREAZA DOAR IN ECHIPAJ PE CAMIOANE 40TONE . ORADEA STR.MATEI CORVIN NR402 FABRICA DE MOBILA SC.MARALEMN PROD.SRL

 • firma de transport angajeaza soferi profesionisti c+e cu minim 3 ani experienta pe camioane frigo pe curse tur retur nu cominitate. obligatoriu din judetul bihor domiciliu. Obligatoriu atestat si card tahograf nu angajam din alte judete. atentie doar in echipaj se conduce!! Nu deranjati inutil daca sunteti din alte judete sau daca sunteti incepatori.

 • Firma de transport angajeaza soferi profesionisti C+E cu minim 3 ani experienta pe camioane frigo pe curse tur retur NU COMINITATE. Obligatoriu din judetul bihor domiciliu. NU ANGAJAM DIN ALTE JUDETE. ATENTIE DOAR IN ECHIPAJ SE CONDUCE!!!

 • Fabrica de mobila angajeaza sofer profesionist cu domiciliu din oradea pentru curse nationale pe camion de 40 tone. experienta minima 5 ani pe camion cu Frig de 40 tone. exclus soferi cu domiciliu in alt judet

 • fabrica de mobila angajeaza sofer profesionist cu domiciliu din oradea pentru curse locale pe camion de 40 toneprelata mega. experienta minima 5 ani pe camion de 40 tone. exclus soferi cu domiciliu in alt judet Curse fixe zilnice

 • Fabrica de mobila angajeaza sofer profesionist cu minim 5 ani experienta pe camion 40 tone. Curse locale. Este camion Volvo automat cu prelata mega 40 tone. Curse fixe 4 zilnic. Program de lucru 9 ore zilnic. Se angajeaza sofer doar din oradea.

 • SC Transilvania General Import-Export,distribuitor national al produselor European Drinks,European Food si Scandic Distilleries , angajeaza pentru Supermarket Bors ( unitate cu program Non Stop) VANZATOR/ VANZATOARE Cerinte: - studii medii - persoana harnica, serioasa, dispusa sa lucreze in ture - domiciliul in Bors, Oradea sau zonele limitrofe Beneficii: - loc de munca stabil,cu respectarea tuturor formalitatilor legale - asigurarea transportului - salariu atractiv plus bonusuri lunare in functie de vanzari CV- urile se pot trimite la adresa de mail din anunt folosind butonul Mesaj sau la adresa hrdep@europeandrinks.ro . Pentru informatii suplimentare va rugam sa sunati la numarul de telefon 0723 356045 .

 • Cautam agent de schimb valutar in Bors. Fara experienta doar sa vorbiti si limba maghiara! Program de lucru 12-24-12-48.

 • ANGAJAM, -SOFERI TIR,2-3 CURSE PE SAPTAMANA INTERN-EXTERN-SALAR MINIM 1500 EURO PE LUNA, -DIN TURDA SE MERGE GOL(CU BOXPALETI GOI) SI SE ADUCE BOXPALETI CU MERE, -INFORMATII LA TELEFON, -0751193820, -0728242666, -0751193827, -0756139810, -0751193844

 • Responsabilitati : - Verificarea conformitatii produselor si ambalarea lor urmarind instructiunile de lucru - Izolarea si contabilizarea rebuturilor - Intocmirea raportului zilnic Competente : - Autocontrol. - Capacitatea de analiza si luarea de decizii - Dexteritate si rapiditate in executie - Minutiozitate si rigurozitate Beneficii - salariul se va negocia la interviu - bonuri de masa, - bonus de prezenta - transport asigurat - posibilitatea evolutiei profesionale in functie de implicare si motivatie Conditii de lucru : 3 schimburi Descrierea companiei : SC PHNR SRL este o companie care are ca si activitate principala injectia de componente din mase plastice, alaturi de asamblare, tampografiere . Suntem un furnizor pentru industria electrica, automotive, electronica, aparatura medicala, semnalizare .

 • Salveaza cautarea