Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bistrita-nasaud Disponibil din: Nan-nan-nan

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Caut personal pt Restaurant italian din Germania Se oferă cazare și mâncare contract de munca salar atractiv posturi spălat vase vândut înghețată

 • Angajam Zidari pentru Belgia. Permisul de conducere constituie avantaj. Pentru detalii lasati un mesaj cu nr. dvs. de tel.

 • 1

  Angajăm șoferi profesioniști cu și fără experiență pentru comunitate sau echipaj gata format Se muncește în echipaj ,pe frigorific Camioane DAF euro 6 Se muncește 3 luni cu 3 săptămâni ,asigurăm transport dus-întors Curse: Spania-Belgia-Olanda-Germania-Anglia Oferim salar atractiv Mai multe informații la numărul de telefon

 • 1

  Angajăm șoferi profesioniști cu și fără experiență pentru comunitate sau echipaj gata format Se muncește în echipaj ,pe frigorific Camioane DAF euro 6 Se muncește 3 luni cu 3 săptămâni ,asigurăm transport dus-întors Curse: Spania-Belgia-Olanda-Germania-Anglia Oferim salar atractiv Mai multe informații la numărul de telefon

 • Cea mai nouă Stație ITP cu echipamente noi.

 • Caut contabil /a urgent din județul Bistrița-Năsăud pentru mai multe detalii

 • Firma autorizata Executăm următoarele : Acoperișuri și Mansardari sistem complet -dulgherie,mansardari, astereala -montaj acoperis tigla metalica Montaj invelitori țiglă metalică -reparatii acoperis tigla ceramica -montaj alte tipuri de invelitori acoperisuri -remedieri infiltratii acoperis -vopsitorie acoperis - sisteme pluviale - jgheaburi și Burlane -parazapezi si alte accesorii -izolații -hidroizolații -montam ferestre VELUX -executam și reparam coșuri de fum -executam si terase, foișoare de lemn Avem experienta necesara pentru a crea si repara orice tip de acoperis Oferim garanție și toate documentele aferente Nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon din anunt pentru orice detaliu.

 • 5

  Ne marim echipa de vanzari, cautam persoane care vor sa inceapa sau sa continue o cariera in domeniul vanzarilor. Part-time / Full-time Studii: Diploma de bacalaureat. Pachetul Dvs. de beneficii: Sistem de bonusare + Sistem de beneficii foarte motivante, obiective tangibile. Venituri incepand de la 2.000 lei / luna Informatii la numarul de telefon de mai sus

 • Îngrijire la domiciliu: spalat, îmbrăcat, transfer. event. gătit PREȚUL ESTE ÎN FUNCȚIE DE GRAVITATEA BOLII ȘI DE DISTANTA DE SEDIU Serviciile de asistenta medicala la domiciliu. recoltare analize medicale tratament injectabil ingrijire escare, pansamente, etc monitorizare parametri fiziologici : temperatura, respiratie, puls, tensiune arteriala, saturație, glicemie. administrarea medicamentelor clisme Ingrijirea plagilor simple Ingrijirea plagilor suprainfectate Ingrijirea escarelor etc. .PREȚUL ESTE ÎN FUNCȚIE DE MANEVRA MEDICALA 30-70 RON.

 • Firmă caut meseriaș pt finisaje interioare și exterioare, important să știe si gresie si faianță. lucrări predominant în Bistrița. pt detalii sunați la tel .

 • 1

  Angajam personal cu calificare la locul de muncă disponibil deplasare în tara și străinătate preferabil a ști utiliza (circular ,flex mașina de găurit ,autofiletanta etc.) Carnet cat B

 • 3

  SC GOLD HAUS SRL BISTRITA ANGAJEAZA MUNCITOR IN CONSTRUCȚII CIVILE SI INDUSTRIALE. INFORMATII LA TEL.

 • ingrijire bătrână bolnavă de Alzheimer in sudul Spaniei chiar pe plajă in Benalmadena.Se va primi ajutor permanent de la fica acesteia.Salariul este de la 800 lunar in funcție de experiență .in rest totul gratuit inclusiv transport!

 • Caut loc de munca in Bistrita ca si curier de preferat, am 21 de ani, detin permis de conducere de aproximativ 3 ani, de 2 ani am fost distribuitor pentru Run-x firma colaboratoare cu Amaxon DMU1 in Munchen, niciun eveniment neplacut nici in tara nici in afara acestuia, cazier curat. Telefon Va rog frumos sa ma sunati pentru oferte.

 • Firmă caut un meseriaș sau chiar doi pt finisaje interioare și exterioare, condiția de baza să știe si gresie si faianță. De preferat din Bistrița sau din împrejurimi. Pt detalii la telefon

 • Șofer cat . BE doresc angajare cu sau fără contract pe România. Experienta, vigilența. cu vechime 35 ani fără evenimente Ofer și doresc seriozitate(nonalcoolic dispus24/24si7/7)

 • Sofer cat b, e caut de lucru la negru doar pe România experienta multă ofer și doresc seriozitate(disponibil24/24cu7/7)tel. .

 • reparati auto diagnoza toate la domiciliu. (tractoare utilaje )

 • 1

  Cautam o persoana care sa stea în permanenta cu o bătrânică. Bătrânică nu este imobilizata la pat, se ridica singura, nu e nevoie de schimbat/spălat. Tot ce trebuie făcut e sa fie cu ea în casa, sa ii dea medicamentele și mâncare. Pentru mai multe detalii sunați la (Roza).

 • 1

  ** Formăm cea mai bună echipă, devino parte din ea ... pt ca BGS BISTRITA recrutează 3 AGENT DE INTERVENTIE ** **SE OFERA: - Contract pe perioada nedeterminata; - Salariu motivant si platit la timp; - ținută și echipament; - program in ture de 12 ore de zi și de noapte, - concediu de odihna; - sărbători legale plătite dublu; - posibilitate de avansare; ** CERINTE: - cazier judiciar; - permis de conducere cat B obligatoriu, - aspect fizic impunător, practica unui sport constituie avantaj; - atestat profesional sau în curs de atestare constituie avantaj ; - disponibilitate pentru lucru in echipa; - persoana responsabila, serioasa, punctuala, disciplinata; - vigilenta, spirit de observatie, agilitate. *INTERVIU : La sediul BGS str Ursului nr 12/14 etajul 2 in zona piata Decebal. ** CEREM SERIOZITATE PT CA OFERIM SERIOZITATE ** Tel.:

 • Salveaza cautarea