Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bistrita-nasaud Beclean

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Caut de munca sofer detin toate categoriile doar curse fixe

 • 1

  Angajez persoana serioasa incepand cu luna aprilie pentru ingrijire vaci in pasune.Se solicita mimima experienta in domeniu.fara persoane consumatoare de alcool.salar 2000 plus cazare.

 • Reprezentant vanzari - Magazin TELEKOM Beclean Candidatul ideal / Cerinte - domiciliul stabil in localitatea Beclean sau localitatile limitrofe; - studii medii sau superioare; - experienta anterioara in vanzari in domeniul telefoniei mobile constituie un avantaj; - orientare spre rezultate; - operare PC - MS Office, Internet; - cunostinte de contabilitate primara; - cunostinte de limba engleza; - cunostinte solide in domeniul telefoniei mobile; - capabil de a acumula rapid cunostinte noi; - abilitati de prezentare si convingere. Responsabilitati - vanzarea directa (in magazin) de telefoane mobile, servicii si accesorii pentru telefonie mobila; - promovarea produselor si serviciilor in concordanta cu strategia comerciala a companiei; - urmarirea si atingerea obiectivelor de vanzari stabilite de catre management; - consilierea clientilor, identificarea cerintelor acestora si oferirea celor mai bune solutii; - oferirea de informatii asupra caracteristicilor tehnice si functionale ale produselor; - demonstratii de utilizare a produselor si serviciilor la cererea potentialilor clienti; Beneficii - un pachet salarial atractiv (se va negocia in momentul angajarii); - bonusuri corelate cu performanta; - telefon mobil cu numar nelimitat de minute; - posibilitatea unei cariere in cadrul unei companii dinamice; Prezentare companie Retea de magazine care activeaza in domeniul distributiei si comercializarii de produse si servicii pentru telefonie mobila.

 • 1

  firma cu sediul in Spania angajam sofer cat C+E pentru curse Spania-Italia -se lucreaza la prelata nu se schimba camioanele doar remorcile uneori -camioane Volvo si Renault E6 -pauzele de 45h la baza in spana cu toate conditiile (dusuri,bucatarie,sala de sport,masina de spalat) -salar plus diurna incepand de la 2400 euro -mai multe detalii la nr de telefon:

 • 1

  Partener E-ON GAZ - cautam agenti de vanzari (experienta reprezinta un avantaj), in vederea vanzarii serviciilor de energie electrica si gaze naturale pentru firma E-ON GAZ 2 posturi disponibile: - Prelungirea contractelor existente si resemnarea lor -Identificare potentiali clienti(persoane fizice sau juridice) Ti se potriveste daca: Comunici ușor cu cei din jur Iți place munca de teren. Vrei un program de lucru flexibil, adaptat nevoilor tale Oferim: Dotare tehnica conform cerintelor postului. Posibilitatea de a promova dacă demonstrezi calitați de leader și ești orientat spre rezultate Comisioane si bonusuri substantiale la atingerea obiectivelor. Realizarea planului de vanzari este determinant pentru nivelul de castig. Mediu de lucru dinamic si antrenant. Prin urmare, dacă vrei sa vezi despre ce este vorba in detaliu, trimite un CV la adresa de mail sau sună la numărul:

 • Salveaza cautarea