Vrei sa primesti notificari de la Romjob?
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bistrita-nasaud Saratel

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Cu o istorie de peste 120 de ani și capital românesc, TERAPLAST este cel mai mare procesator de PVC din România și unul dintre principalii producători de materiale pentru piața instalațiilor și a construcțiilor. Candidatul ideal:  - Studii medii/școala profesională/calificare (mecanic, lăcatuș mecanic); - Experiența în domeniu mecanic/ producție - Cunoștințe în domeniul tehnic (mentenanță preventivă); - Inițiativă, implicare activă și rezolvare de probleme; - Disponibilitate de a lucra în 3 schimburi. Responsabilități principale: - Efectuarea reparațiilor și lucrărilor de mentenanță pentru echipamentele și componentele mecanice; - Efectuarea reviziilor dispozitivelor și echipamentelor de productie; - Participarea activă la acțiuni de îmbunătățire continuă în domeniul echipamentelor și accesoriilor tehnice pentru mașini; - Realizarea dispozitivelor și accesoriilor pentru mașini, conform specificațiilor/ cerințelor tehnice; - Participarea la procesul de instalare a utilajelor și echipamentelor noi, conform standardelor companiei. Beneficii: - Salariu motivant; - Tichete de masă; - Bonusuri, prime, sporuri; - Asigurarea viata /risc si accidente; - Transport asigurat/decontat. - Stabilitate și oportunități reale de dezvoltare. Contactează-ne și devino parte din echipa noastră!

  • Candidatul ideal -Studii superioare tehnice finalizate; -Cunoștințe bune de operare PC; -Minim 1 an experiență în activitatea de producție; -Disponibilitate pentu un program de lucru în schimburi; -Abilităţi de planificare, organizare şi coordonare; -Capacitatea de a lua decizii pe soluții tehnice; -Orientare spre îndeplinirea obiectivelor/sarcinilor. Descrierea jobului -Valorificarea resurselor umane și a echipamentelor pentru îndeplinirea planului de producție; -Coordonarea activității angajaților din zona de producție alocată; -Utilizarea corectă și economică a mijloacelor de producție și a altor materiale în vederea minimizării costurilor; -Participarea la proiectele de dezvoltare a proceselor de fabricație; -Întocmirea si prezentarea rapoartelor periodice; -Respectarea prevederilor sistemului de management al calităţii şi siguranţei produsului; -Răspunde de impactul şi importanţa activităţilor sale asupra bunei desfășurări a procesului tehnologic; -Răspunde de impactul şi importanţa activităţilor sale asupra calităţii produsului. Beneficii : -Salariu competitiv; -Tichete de masă; -Bonus de fidelitate; -Bonus de performanță; -Prime de sărbători și evenimente speciale; -Stabilitate într-o companie românească; -Oportunități reale de dezvoltare și promovare; -Alte avantaje conform Contractului Colectiv de Muncă. Descrierea companiei Cu o istorie de peste 12 decenii, TeraPlast SA este astăzi unul dintre cei mai mari procesatori de PVC din România și unul dintre cei mai importanți producători români de materiale pentru piața construcțiilor. Aceste realizări sunt rezultatul firesc a mai bine de un secol de dezvoltare și inovare continuă, totul făcut cu un singur scop în minte: furnizarea soluțiilor eficiente pentru oameni și mediu.

  • Responsabilități: Gestionarea materialelor și a produselor finite din depozit; Realizarea recepțiilor conform normelor în vigoare, pe baza actelor însoțitoare; Depozitarea materialelor pe loturi de calitate și pe sortimente; Eliberarea produselor finite din gestiune pe baza comenzilor și a contractelor aprobate. Cerințele postului: Studii medii (avantaj profil economic); Utilizare PC nivel mediu; Experiență pe un post similar sau/și în utilizarea programelor de gestiune a stocurilor-constituie avantaj; Abilități de organizare și planificare; Responsabilitate și seriozitate. Atestat de Stivuitorist - constituie avantaj; Beneficii Salariu atractiv; Tichete de masă; Bonusuri și prime; Transport asigurat sau decont combustibil; Asigurarea viață /risc și accidente; TERAPLAST SA are o istorie de peste 120 de ani și este unul dintre cei mai mari procesatori de PVC din România și unul dintre cei mai importanți producători români de materialeentru piața construcțiilor. Portofoliul de produse al TERAPLATST SA este structurat pe trei linii de business: Instalații & Amenajări, profile de Tâmplărie PVC și granule plastifiate. TERAPLAST SA este compania-mamă a Grupului TeraPlast, grup care include companiile TeraSteel, TeraGlass, Depaco Wetterbest, TeraPlast Ungaria și TeraSteel Serbia.

  • Salveaza cautarea