Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Braila Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Societate comerciala agajaza sofer TIR intenational (tur-retur). Se vine in weekend acasa (Braila) Se solicita experienta si cunostinte mecanice de baza. Relatii la telefon:

 • 2

  Cerinte : - card tahograf - atestat de transport marfa - experinta pe bascula ( cap + bena ) Oferim: - salariu competitiv - seriozitate si calitate - loc de munca stabil pe toata perioada anului Detalii la nr de tel :

 • 17

  Cautam colegi pentru postul de operator masina de biscuiti/covrigi. Cunoștințe de mecanica sau de brutar. Experienta de lucru pe echipamente de productie panificatie reprezinta un plus. Program de lucru in 3 schimburi. Salariu motivant, bonuri de masa.

 • 3

  Angajez muncitori calificai in comstructii: finisori, montatori gips carton, zidari. Ofer corectitudine si astept seriozitate. 3 000 - 3 500 lei

 • Compania Life is Hard - Work Soft isi mareste echipa de consultanti vanzari! Ești o persoană dornică să crească într-un mediu inovator, care încurajează dezvoltarea? Îți place să construiești relații de durata cu colegii și clienții? Dacă da, acest post poate fi unul potrivit pentru tine. Te vrem alături de noi, dacă ai: - Abilități foarte bune de comunicare și vânzare; - Atitudine orientată către client; - Capacitatea de a dezvolta relații relevante cu colegii și clienții noștri; - Capacitate de a lucra simultan cu mai multe grupuri de interes (clienți, colegi, management) și de a prioritiza sub presiune; - Un mod de lucru organizat, proactiv, orientat spre do IT better . Ce va trebui să faci: - Să identifici și să contactezi persoanele juridice pentru a le oferi cele mai bune soluții de telecomunicații; - Să negociezi și să vinzi serviciile și produsele Telekom, prin interacțiuni directe; - Să dezvolți și să menții relații de încredere cu clienții Telekom; - Să cauți noi oportunități de business pentru a crește portofoliul de clienți; - Să oferi și să ceri feedback de la toate grupurile de interes (colegi/clienți/parteneri, management) și să te dezvolți continuu; - Să păstrezi actualizate la zi toate sisteme pe care le folosim intern în procesul de ofertare și vanzare. Ce oferim la schimb: - Un mediu de lucru prietenos și constructiv; - Venit direct proporțional cu efortul depus, format din salariu fix motivant + comisioane + bonusuri; - Automobil + combustibil, laptop, telefon mobil, licențe; - Acces la beneficii în platforma Benefit Online; - Participare la programe de teambuilding și evenimente organizate pentru angajații companiei; - Participare la cursuri și traininguri de dezvoltate în concordanță cu planul de carieră stabilit; - Zile suplimentare de concediu de odihnă pentru fiecare an petrecut în companie; - Asigurare medicala privată, la rețeaua de sănătate Regina Maria. Așteptăm să te cunoaștem! LIFE IS HARD|Work Soft Reliable partner for Integrated Digital Transformation. Suntem o companie de tehnologie listata la Bursa de Valori Bucuresti si specializata in transformarea digitala a afacerilor si comunitatilor. Integram competentele necesare pentru a oferi acces la economia digitala, iar agilitatea echipei si solutiile human friendly sunt ingredientele prin care transformam complexitatea ITC in simplitate pentru partenerii nostri.

 • 2

  caut loc de munca varsta 26 de ani detin permis cad.B

 • caut loc de munca varsta 26 de ani detin si permis cad.B

 • Caut loc de muncă în constructii

 • Angajam sofer TIR cu experienta pentru comunitate, containere si prelata. Pentru containere cunoasterea limbii engleze sau germane, nivel mediu, este obligatorie. Prelate telefon: Containere telefon: Salariu intre 2400 si 2600 euro

 • Firma Peopleworkservice din Olanda cauta cu incepere imediata 2 sudori Mig\Mag .Cerinte : Certificate de sudura 135 136 actualizate , sa poata lucra dupa un desen technic , si cunostinte bune de limba Engleza . Deasemenea cautam tot cu incepere imediata un vopsitor industrial PVC . Cerinte : Cunostinte ff bune de limba Engleza C1 in legatura cu complexitatea locului de munca . Compania ofera contract de munca legal in Olanda , cazare contra cost, asigurare medicala , transport de la locuinta la locul de munca si inapoi in masinile firmei, daca folositi propriul mijloc de transport firma plateste 0.19 \km . Salariile in conformitate cu normele CAO din Olanda , si vor fi discutate doar telefonic cu canditatii acestea fiind confidentiale intrind sub legea ocrotirii persoanelor in privat . Candidaturile vor luate in considerare doar insotite de un CV detaliat Informatii suplimentare intrebari despre salariu , la numarul de telefon sau . CV-ul il puteti trimite pe adresa de mail :

 • Iau lucrări în interior si exterior daca necesita deplasare ne si deplasăm inafara brăilei

 • 1

  Cautam un coleg pe postul de agent de vanzari , zona Braila - Galati , firma noastra (TIMO-SERV) comercializeaza snaks-uri/dulciuri (covrigei, fursecuri) si ofera seriozitate plus sistem bonusare corect pentru atingerea obiectivelor. Candidatul ideal Cerinte: - Minim 1 an experienta ca agent vanzari (preferabil FMCG, retail); - Cunoasterea pietei en gros si en detail - Bune abilitati de negociere si comunicare - Permis de conducere categoria B - Disponibilitate pentru un post cu activitate preponderent in teren; - Studii medii (studiile superioare constituie un avantaj); - Orientare spre indeplinirea obiectivelor si respectarea termenelor limita; - Capacitate de adaptare si asimilare rapida; - Abilitati de vanzare, negociere si relationare; - Bune abilitati de planificare; Descrierea jobului Responsabilitati post: - Promovarea imaginii companiei si a produselor din portofoliu; - Mentinerea unei bune relatii cu clientii din portofoliu si cu distribuitorii; - Realizarea planului de vanzari (cantitativ si calitativ); - Negocierea spatiilor pentru merchandising si realizarea merchandising-ului in punctele de vanzare; - Raportarea activitatii catre superiorul direct; - Stabilirea parteneriatelor comerciale B2B - Prospectarea pietei si identificarea oportunitatilor de dezvoltare a companiei - Monitorizarea concurentei. Beneficii: - Pachet salarial atractiv, bonusuri in functie de realizari; - Posibilitate de dezvoltare personala si profesionala - Mediu de lucru bazat pe comunicare deschisa Pentru a aplica, va rugam sa trimiteti CV-ul dvs la timoserv[at]gmail . com

 • 2

  Buna ziua,daca aveti permis categoria b si aveti nevoie de un loc de munca , sunati la nr . Locul de munca se afla in Germania!

 • Caut loc de munca sofer cat B doar în tara sau tur retur exclus comunitate, manipulant, dețin și atestat excavator și buldoexcavator.

 • caut post de paznic full-time experiență de trei ani rog seriozitate la nr.tel. !!(casă de vacanță, vilă sau pensiune)am și alte abilități !!

 • 4

  CORBUCLIMA.SRL angajează instalatori si muncitori necalificați in domeniul instalațiilor sanitare și hvac si ventilații cu sau fără experienta cu salariu începând cu 3000.Jobul necesita deplasări în diferite zone ale tarii se oferă cazare diurna si transport.Pt mai multe detalii sunați la nr de tel:0741636250 si 0741595445.Persoana de contact Grigore Gigel Rog seriozitate.

 • 2

  Angajam muncitori in constructii civile si industriale.Lucrari de exterior si interior.Cautam personal cu si fara experienta

 • Angajez mecanic auto serios si responsabil! Re lizar în bune condiții a lucrărilor d constatar mecanic g ner l , într țin r și repar ții utov hicul lor. Asigurarea satisfacției, loialității și a dorinței de recomandare a clienților; Organizarea propriilor resurse și activități; Cooperarea și lucrul împreună cu colegii din cadrul companiei; Respectarea normelor de securitate a muncii și PSI.

 • efectuez curățenie apartament , case , birouri . rog si ofer seriozitate, sunați doar strict de menaj

 • Salutari..! Șofer profesionist cu experiența BE,CE,DE ofer colaborare (caut jobs) dețin permis și atestate persoane și marfa+ADR unde este cazul.. M-a interesează mai exact transport persoane și colete naționale & internationale Atenție prefer colaborare doar cu companii serioase, rog cei neserioși să se aptina. Zona Brăila-Galați-București si internațional.. Mulțumesc!.

 • Salveaza cautarea