Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Experienta: Experienta 1-3 ani

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 10

  ,ANGAJAM URGENT SOFER CAT. B , SAU ORI CE CATEGORIE CU EXPERIENTA DE MINIM 10 ANI PE DUBE DIN CODLEA,HALCHIU SI SATELE APROPIATE,PENTRU DISTRIBUTIE PRODUSE LA COPI LA SCOLI SI GRADINITE DIN CODLEA SI APROPIERE, -CARTE DE MUNCA, -SE LUCREAZA 2 ZILE PE SAPTAMANA, -PENSIONARI AU PRIORITATE, -SALAR ATRACTIV, -INFORMATI LA TELEFON SAU TRIMITETI PE IMAIL Cv-ul. .

 • 4

  angajam in VOILA: LACATUSI, SUDORI, FIERARI, DULGHERI,M.NECALIFICATI .INFORMATII NITU VASILE

 • Candidatul ideal Ești o persoană dinamică, dornică d provocări și care nu acceptă NU ca răspuns? REMAX ORIZONT își mărește echipa! Căutăm persoane cu bune abilități d comunicare și negociere, cu spirit antreprenorial și dornice să se dezvolte continuu în procesul nostru d învățare. Descrierea jobului - Prosp ctar și cuno șter continuă pi ț i. - Asist r cli nților d - lungul într gului proc s d tranz cțion r imobili ră. - Promovar propri tății și găsir celui m i potrivit client. - Organiz re timpului și muncii, lucrul riguros cu un sistem d dministr re a bazei de cli nți (CRM) - Păstr rea legăturii și a relației cu portofoliul de clienți. - Dezvoltarea continuă prin educație atât cea oferită prin intermediul rețelei RE/MAX, cât și autoeducație, networking, lectură, seminarii, dar și prin experiența căpătată pe teren, cu suportul echipei noastre. - Vei încheia tranzacții și încasa comisioane consistente, proporționale cu munca depusă. Beneficiile pe care le ai în echipa noastră: - Posibilitatea de a câștiga venituri considerabile, mai mari decât un job cu salariu fix, direct proporționale cu determinarea și munca depusă. - Training-uri special create și perfecționate pentru dezvoltarea ta personală și profesională, livrate atât live, cât și în platforma online de e-learning, disponibilă în permanență pentru o educație constantă, oferite atât de traineri ai Academiei RE/MAX cât și de traineri internaționali. - O echipă mereu gata să ofere tot suportul, mentoratul, îndrumarea necesare, atât la începutul carierei, cât și pe tot parcursul ei. - Oportunitatea de a avea propriul tău business într-un mediu sigur, testat, plin de oportunități și instrumentele necesare ascensiunii tale. - Rețea veți face parte dintr-o rețea care lucrează împreună, local și internațional. - Posibilitatea de a participa la evenimentele organizate în cadrul rețelei, la nivel național, european și internațional. - Recunoașterea profesională cu cât devii mai recunoscut, apreciat și recomandat pentru munca pe care o depui, cu atât nivelul de câștiguri crește. - Suportul echipelor noastre de specialiști din diverse domenii. - Un mediu de lucru modern, plăcut, dinamic. - Lucrăm doar prin intermediul contractului de colaborare, iar remunerația constă în comisionul încasat în urma tranzacțiilor efectuate.

 • Cautam Inginer Proiectant Instalatii HVAC pentru o firma importanta din Brasov, cu vasta experienta in domeniu (peste 17 ani de activitate). Firma se ocupa atat cu montarea instalatiilor HVAC/antiincendiu/sanitare/termice si pluviale cat si cu producerea tubulaturii necesare pentru acestea. Cerinte: - experienta: minim 2 ani in posturi similare (domeniul instalatiilor) - seriozitate, implicare, stabilitate si responsabilitate Care sunt task-urile tale zilnice? Studierea, intelegerea si proiectarea de instalatii HVAC, termice si sanitare. Discutii tehnice cu clientii, furnizorii si colaboratorii. Gandirea si sustinerea de solutii tehnice optime pentru clienti. Operarea cu succes a programului AutoCAD. prietenie strânsă cu Microsoft Excel. Deplasarea pe santier. (carnet categoria B) Cunoașterea produselor, serviciilor, prețurilor și a competiției. Realizarea ofertelor. Ce vei invăța dacă nu știi deja: Programul de proiectare HVAC CamDuct (foarte similar cu AutoCAD) Programul de ofertare Devize360. Prezentarea companiei Stadtmeister Instal (stadtmeister.ro) este compania care se ocupa de instalatii HVAC, antiincendiu, termice, sanitare si pluviale. Misiunea principală a firmei este de a produce si monta cele mai bune sisteme HVAC din Europa. Prin perseverentă, inovație și transparență aducem valoare pieței naționale de ventilații. Astfel vă mărtusim cu mândrie că in 2003 am montat prima centrală termică, iar astăzi operăm in Brașov o fabrică cu o capacitate de producție de peste 10 000mp/lună de tubulatură metalică din tablă zincată, aluminiu și inox. În fiecare zi executăm cu pricepere și pasiune acel sistem puzzle văzut de tine agățat pe tavanul mall-urilor si supermarketurilor pe care le vizitezi atât de des. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon din anunt sau ne puteti trimite CV-ul Dvs pe adresa de email carieraatstadtmeister.ro

 • Ce ne dorim de la tine - candidatul ideal? - Experienta minima 2 ani in domenii tehnice (instalatii, constructii, industrial) - Experienta pe un post similar de Reprezentant vanzari constituie un avantaj Care sunt task-urile tale zilnice? - Organizarea vizitelor la clienti. - Mentine relatia cu clientii actuali. - Raspunde la emailuri si telefoane. - Identificarea si abordarea potentialilor clienti, crearea de noi relatii cu acestia. - O prietenie strânsă cu Microsoft Excel. - Maiestria produselor, serviciilor, prețurilor și a competiției. - Aleargarea sutelor de km incolo si incoace , atunci când este nevoie. - Crearea, actualizarea si dezvoltarea strategiilor de vanzari imbatabile. - Realizarea ofertelor atunci cand este necesar. - Intocmirea rapoartelor de vanzari cu cifre mari de care toata lumea se indragosteste. Prezentarea companiei Compania Stadtmeister Instal (stadtmeister.ro) se ocupa de instalatii HVAC, antiincendiu, termice, sanitare si pluviale. Misiunea principală a firmei este de a produce si monta cele mai bune sisteme HVAC din Europa. Prin perseverentă, inovație și transparență aducem valoare pieței naționale de ventilații. Astfel vă mărtusim cu mândrie că in 2003 am montat prima centrală termică, iar astăzi operăm in Brașov o fabrică cu o capacitate de producție de peste 10 000 mp/lună de tubulatură metalică din tablă zincată, aluminiu și inox. În fiecare zi executăm cu pricepere și pasiune acel sistem puzzle văzut de tine agățat pe tavanul mall-urilor si supermarketurilor pe care le vizitezi atât de des. Asteptam CV-urile Dvs pe adresa de email carieraatstadtmeister.ro iar pentru mai multe detalii si informatii ne puteti contacta la nr de telefon din anunt.

 • 1

  Cautam pentru service auto multi marca din Brasov Consilier clienti si Identificare Piese. Ce asteptari avem? - experienta minim 2 ani pe un post similar - cunoasterea platformelor furnizorllor de piese auto din Romania, precum si programul PartsLink - seriozitate, implicare, stabilitate si responsabilitate Descrierea jobului Care sunt task-urile tale zilnice? - Identificarea cu exactitate a pieselor auto in programe precum PartsLink. - Utilizarea cu exactitate a platformelor furnizorilor de piese auto din Romania. - Realizarea ofertelor de pret. Atractive! - Respectarea cu exactitate a fluxului de lucru programat de catre seful de service. - Mentine relatia cu furnizorii si partnerii actuali. - O prietenie strânsă cu Microsoft Excel. - Preluarea masinilor, consilierea clientilor despre reparatii si procesul de vanzare, atunci cand consilierul de reparatii este in concediu sau lipseste. Descrierea companiei Auto Vrom ( vrom.ro) - Compania activeaza in domeniul reparațiilor auto si comerț cu piese auto. Viziunea cea mai importanta a companiei este de a-i face pe toți cei care repară și întrețin mașina în service-ul nostru să se simtă în sigurantă și confort la volanul mașinii lor. Cu entuziasm și transparență, pricepere, instruire permanentă , inovație și respect dorim să aducem valoare în viața celor care ne aleg serviciile, oferind 110% in tot ceea ce facem. Obiectivul nostru principal este de a crea o cu totul alta experienta de service decat cea cu care soferii sunt obisnuiti. Avem visuri mărețe, dorind să devenim unul dintre cele mai îndrăgite service-uri auto din România. Suntem pe piața din România din anul 2013, timp în care ne-am dezvolat echipa și portofoliu de clienți într-un ritm constant. Astăzi ne mândrim cu un service multimarcă dotat cu 7 posturi de lucru, acoperind o gamă variată de produse si servicii. În tot acest timp am reparat peste 7500 de autoturisme, acestea făcând parte dintr-o multitudine de mărci. Asteptam CV-urile Dvs pe adresa de mail carieraatvrom.ro iar pentru mai multe detalii si informatii ne puteti contacta la nr de telefon din anunt.

 • Angajam Mecanic Auto pentru service multi marca din Brasov, cu vasta experienta in domeniu. Ce asteptari avem de la candidati? - experienta minima 2 ani in domeniu - seriozitate, stabilitate, implicare si responsabilitate Care sunt sarcinile zilnice pentru acest post? - Raspunde de executarea la termen scadent in volum complet si de buna calitate a lucrarilor, conform Comenzii de lucru; - Constata si stabileste cauzele defectiunilor reclamate; - Efectueaza proba de drum cu autovehiculul clientului, in limita a 15 km si exclusiv pe traseul prestabilit. - Executa lucrarile conform instructiunilor si normelor producatorului. - Pastreaza ordinea si curatenia in atelier. Descrierea firmei Auto Vrom (vrom.ro) este o firma de reparații auto si comerț cu piese auto. Viziunea cea mai importanta a companiei este de a-i face pe toți cei care repară și întrețin mașina în service-ul nostru să se simtă în sigurantă și confort la volanul mașinii lor. Cu entuziasm și transparență, pricepere, instruire permanentă , inovație și respect dorim să aducem valoare în viața celor care ne aleg serviciile, oferind 110% in tot ceea ce facem. Obiectivul nostru principal este de a crea o cu totul alta experienta de service decat cea cu care soferii sunt obisnuiti. Avem visuri mărețe, dorind să devenim unul dintre cele mai îndrăgite service-uri auto din România. Suntem pe piața din România din anul, timp în care ne-am dezvolat echipa și portofoliu de clienți într-un ritm constant. Astăzi ne mândrim cu un service multimarcă dotat cu 7 posturi de lucru, acoperind o gamă variată de produse si servicii. În tot acest timp am reparat peste 7500 de autoturisme, acestea făcând parte dintr-o multitudine de mărci. Asteptam CV-urile Dumneavoastra la adresa de email carieraatvrom.ro iar pentru mai multe detalii si informatii ne puteti contacta la nr de telefon din anunt.

 • Jobul poate fi atat part-time cat si full time Zona de acoperit: Brasov Ce iți oferim? Flexibilitate pentru rezultate. (ai rezultate, ai si timp liber) Masina. Salariu fix / comision din vanzari. Bonusuri de performantă pe baza unor indicatori KPI Acces la cursuri de dezvoltare profesională și personală. 2 sefi înțelegători. Atmosferă bună la locul de muncă. Cărți de vizită personalizate. Multe surprize placute la care nici nu te astepți. Care sunt task-urile tale zilnice? Identificarea clientilor cu flote de masini. Abordarea lor si stabilirea conditiilor de colaborare. Posibilitatea de a participa la licitatii de achizitii reparatii flote. (contracte cu statul) Semnarea unui contract de colaborare cu acestia. Vizite regulate la clientii cu contracte in derulare. Sprijinirea clientilor sub forma asemanatoare a unui manager de flota. Incasarea comisioanelor din vanzarile realizat. Prezentarea companiei Auto Vrom () este o firma de reparații auto si comerț cu piese auto. Viziunea cea mai importanta a companiei este de a-i face pe toți cei care repară și întrețin mașina în service-ul nostru să se simtă în sigurantă și confort la volanul mașinii lor. Cu entuziasm și transparență, pricepere, instruire permanentă , inovație și respect dorim să aducem valoare în viața celor care ne aleg serviciile, oferind 110% in tot ceea ce facem. Obiectivul nostru principal este de a crea o cu totul alta experienta de service decat cea cu care soferii sunt obisnuiti. Avem visuri mărețe, dorind să devenim unul dintre cele mai îndrăgite service-uri auto din România. Suntem pe piața din România din anul, timp în care ne-am dezvolat echipa și portofoliu de clienți într-un ritm constant. Astăzi ne mândrim cu un service multimarcă dotat cu 7 posturi de lucru, acoperind o gamă variată de produse si servicii. În tot acest timp am reparat peste 7500 de autoturisme, acestea făcând parte dintr-o multitudine de mărci. De ce oferim 110% în fiecare zi? Lucrăm transparent, prin incredere toata lumea are de câștigat. Pentru că ne place ceea ce facem și suntem dedicați fiecărei acțiuni pe care o întreprindem. Performanța este importantă pentru noi, mereu ne-am propus lucruri mărețe. Pentru FAMILIA Auto Vrom sunt importante următoarele: Sinceritatea, un principiu nelipsit din compania noastră. Unitatea, ajutor reciproc intre toți membrii echipei noastre. Creativitatea, lipsa barierelor în domeniul în care activăm. Dezvoltarea personală și profesională. Mereu invățăm și ținem pasul cu noile tehnologii. De ce suntem cei mai buni? Pentru că îți oferim servicii personalizate adaptate la nevoile tale, tratând problemele mai deosebite de care alte service-uri se feresc. Pentru detalii, ne puteti contacta la numarul de telefon din anunt sau ne puteti trimite CV-ul Dvs la adresa de mail carieraatvrom.ro

 • 3

  SC Euro Image SRL cu sediul in Harman, atestata ANRE in instalatii electrice de joasa si medie tensiune angajeaza Electrician retele joasa si medie tensiune. Cerinte: - Cunostinte in domeniul electric si apt pentru lucrul la inaltime, - Experienta in instalatii electrice, - Seriozitate, punctualitate, -Abilitati de organizare si gestionare a timpului de lucru -Bune abilitati de comunicare - Disponibilate la lucru in afara localitatii - Aptitudini pentru munca in echipa si interes pentru problemele tehnice Prezinta avantaj: - Permis auto - Atestat ANRE Oferim: - Salariul este trecut pe cartea de munca. - Contract de munca pe perioada nedeterminata. - Card de sanatate - Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale. - Program de lucru de luni pana vineri de la 8-17. - Salariu poate sa creasca in functie de performante + bonusuri Asteptam C.V. pe adresa de email si pentru mai multe detalii va stau la dispozitie la telefon 0745055485.

 • 33

  Cautam coleg , distributie alimente jud .Brașov . Cerințe : permis cat.B Tel. 0734.222.719

 • 15

  A.M.D Private Transport este Operator de Transport Alternativ autorizat ARR pentru activitate Uber in Brașov. Activam șoferi din Brașov. Găzduim soferi cu mașina personală pe baza de comision. Eliberam copie conforma și ecusoane pentru efectuarea transportului alternativ in Brașov. Acte necesare pentru a deveni șofer Uber: * Permis conducere minim 2 ani vechime * Vărsta minima 21 ani * Carte identitate * Poza profil * Cazier judiciar * Cazier Auto * Atestat profesional (regim inchirere) * Certificat înmatriculare auto cu ITP valabil * RCA valabil * Poza masina * Mașina cu 4 uși dupa an fabricatie 2007 Administrator Marian Ene

 • 3

  Angajam spalator in brasov Detali la fel 0757604290

 • Manpower angajeaza Operator CNC/Operator MUSA Cerinte: ✔ Experienta in productie pe pozitii similare ✔ Calificare de Operator MUSA/CNC ✔ Cunostinte de desen tehnic ✔ Dexteritate si atentie la detalii ✔ Seriozitate si implicare Resposabilitati: ✔ Deservirea utilajelor semiautomate sau comandate numeric specifice ✔ Utilizarea corespunzatoarelor a sculelor si dispozitivelor specifice Conditii: ✔ Salariu atractiv ✔ Contract pe perioada nedeterminata ✔ Tichete de masa de 15 ron/zi ✔ Timp de lucru: 8 ore zi repartizat in 3 schimburi egale ✔ Transport asigurat Informatii suplimentare: 0729 800798

 • 7

  Manpower angajeaza Montator subansamble Cerinte: ✔ Experienta in productie ✔ Dexteritate si atentie la detalii ✔ Seriozitate si implicare Resposabilitati: ✔ Montajul cadrelor dupa desenul de montaj sau piesa model ✔ Utilizarea corespunzatoarelor a sculelor si dispozitivelor specifice Conditii: ✔ Salariu atractiv ✔ Contract pe perioada determinata ✔ Tichete de masa de 15 ron/zi ✔ Timp de lucru: 8 ore zi repartizat in 3 schimburi egale ✔ Transport asigurat Informatii suplimentare: 0729 800798

 • 1

  Manpower angajeaza Operator CNC Laser/Operator Abkant Cerinte: ✔ Studii medii/Scoala profesionala/curs calificare CNC; ✔ Experienta min. 2 ani in domeniul CNC; ✔ Cunostinte de desen tehnic; ✔ Cunostinte despre instrumente de masurare; ✔ Disponibilitatea de a lucra in 3 schimburi; ✔ Domiciliu preferabil sa fie in Brasov; Atribuții și responsabilități principale: ✔ Rulează programul CNC pe mașina cu comandă numerică, conform instrucțiunilor de operare și specificațiilor tehnice; ✔ Măsoară şi verifică reperele executate folosind instrumentele de măsură, conform cerințelor și specificațiilor tehnice; ✔ Răspunde de modul de întocmire și de corectitudinea lucrărilor executate; ✔ Răspunde de calitatea lucrărilor executate în procesul de producție; Conditii: ✔ Salariu atractiv; ✔ Timp de lucru: 8 ore zi repartizat in 3 schimburi de luni pana vineri; ✔ Perioada CIM pe durata nedeterminata, cu perioada de proba de 90 zile calendaristice; ✔ Pauza de masa de 20 minute si pauze intermediare de 10 minute; ✔ Ore suplimentare; ✔ Bonusuri de performanta; ✔ Concediu legal de 21 de zile; ✔ Prima de vacanta; ✔ Polita de sanatate de la GENERALI – dupa de 3 luni de la angajare; ✔ Echipament de protectie gratuit; . Informatii suplimentare:

 • 26

  PRO SOFT, lider in domeniul comertului si distributiei de bauturi, cautam coleg pentru a întregi echipa noastra de manipulanti la depozitul de marfa din BRASOV. Responsabilitati: - selectarea si incarcarea marfii pe baza foii de comanda; - transportarea paletilor cu ambalaj in interiorul depozitului; - aranjarea marfii in depozit; - curatenie si intretinere a ordinii in depozit; - manipuleaza transpaletul electric. Ce ne dorim de la viitorul coleg: - o capacitate buna la efort fizic; - capacitati bune de organizare; - atentie, responsabilitate; - capacitati bune de citire si de calcul matematic simplu; - disponibilitate de a lucra in schimburi; - de preferat cu domiciliul in orasul Brasov. Ce oferim: - pachet salarial atractiv (tichete, prime, bonusuri in functie de performanta); - abonament la servicii medicale private; - posibilitatea dezvoltarii profesionale/promovarii in cadrul firmei. Mai multe detalii: la numarul de telefon afisat sau prin mesaj.

 • 5

  Domeniu activitate: Producție bărci Ofertă: • salariu 11,50 - 12,50 Euro net/oră; • program de lucru full-time; • job stabil, pe perioadă nedeterminată; • angajare cu contract românesc, detașare prin A1; • cazare și mașină de serviciu asigurate; • echipament de lucru; • asistență la training VCA. Responsabilități: • laminarea manuală a bărcilor; • aplicare straturi de gel-coat, rășină epoxidică și fibră de sticlă; • laminare și prin polispray; • eliminare surplus de material și decofrare matriță; • utilizarea corectă a uneltelor de lucru și a echipamentelor; • se lucrează în atelier pentru bărci de diverse dimensiuni (6 - 25 metri); • lucru individual, cât și în echipă. Candidatul ideal: • cunoaște proprietățile rășinilor și a fibrei de sticlă; • 2+ ani experiență practică ca laminator; • interpretare plan/ desen tehnic; • limba engleză la nivel mediu (obligatoriu); • permis de conducere cat. B (obligatoriu); • persoană responsabilă, muncitoare, cu spirit de echipă; • precizie și atenție la detalii. Informații la 0722 455 583.

 • 6

  Angajam operator pentru BuldoExcavator, CAT 428F, model 2017 din BRASOV. Solicitam calificare si experienta pe un astfel de utilaj. Nu oferim cazare! Oferim salariu fix plus bonusuri.

 • 2

  JOB Reach truck driver @ Belgia Proiect de o lună, tură de noapte Locație: Bornem Atenție: Job doar pentru persoanele care sunt deja în Belgia. Cerințe obligatorii: - experiență pe un post similar (min. 2 ani); - certificare în domeniu în engleză, franceză sau olandeză; - limba engleză la nivel mediu/ avansat; - permis de conducere cat. B (avantaj); - persoană muncitoare și de încredere. Responsabilități: - manevrează utilajul de stivuit pentru golirea depozitului; - transportă mărfurile de pe rafturi în zona de încărcare; - asigură încărcarea mărfurilor în camioane. Ofertă: - salariu de 12,59 Euro brut/oră; - estimativ 317 Eur net/ săptămână; - se lucrează 38 ore/ săptămână, schimb de noapte; - bonus pentru schimbul de noapte de 12,5%; - vouchere de masă de 5 Euro; - contract belgian, plata săptămânală; - cazare asigurată, 80 Euro/ săptămână; - 7,5 Euro/ lună asigurare medicală.

 • Salveaza cautarea