Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Tip job: Sezonier

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  Vând piatră naturală 40 de lei + costuri transport fără montaj. Bani pe piatră se achita Chase la primirea marfi la destinație. Anunț Valabil pentru județele Brașov, Covasna și Harghita tel.

 • 1

  aj.bucatar mic dejun in Sulina

 • Cautam TEHNICIENI MENTENANTA INDUSTRIALA/MECANICI pentru fabrica de ciment in Franta. Daca ai experienta minimum 4 ani in acest domeniu si esti vorbitor de limba franceza, te invitam sa ne contactezi. Descrierea postului: - Verificarea si supervizeaza inchiderii unui cuptor in fabrica de ciment. - Verificarea si repararea elevatoarelor din componența cuptorului - elevatoare de granule, elevatoare de ciment. - Verificarea și repararea pompei de praf din componența cuptorului. Responsabilitati : Verificarea și înlocuirea rulmenților; Strângere și lubrifiere rulmenți, în conformitate cu recomandările producătorului ; Ungerea garniturilor de etanșare ; Controlul întinderii arborilor si al jocului ; Verificarea și înlocuirea galetilor, în funcție de stare ; Verificarea vizuală a stării lanțului, a clapetei debarcaderului, precum și a poziționării acesteia (cca. 20mm clapă) Verificarea curelelor de cuplare și înlocuirea acestora, dacă nu funcționeaza; Verificarea stării și funcționării supapei si a compensatorului textile; Controlul și curățarea sistemului de alunecare; Verificarea alinierii fuliilor și a semicuplelor; Înlocuirea rulmenților plăcii de control cu strângere și lubrifiere conform recomandărilor producătorului; Verificarea curelelor de control și înlocuirea cuplajului, după caz; Demontarea carcasei de protecție a cuplajului și verificarea inelului elastic - înlocuirea, dacă nu funcționează; Verificarea manometrelor la locul lor și înlocuirea celor defecte ; Controlul etanșeității la trecerea arborilor etc. Ex. tipuri de rulmenți : SKF 22213-E-K, SKF 22218-E-K, SKF 22209-E-K, SKF 22213-E-K. Beneficii : - Contract de munca in Romania - Salariu 2500 EUR net / 45h pe saptamana - Transportul asigurat dus-întors România-Franța - Transportul și cazarea asigurate în Franța - Decontarea Testului Covid - Suport pe perioada detasarii CONTRACT PERIOADA DETERMINATA, 1 LUNA (1-26Martie)

 • 1

  Restaurant din delta Dunării angajează pe perioada Mai - Septembrie pe următoarele posturi:camerista, barman, ospătari, ajutor de ospătar și pizzar. Pentru mai multe detalii va rog sa trimite-ți CV actualizat la adresa de e-mail cristeamariancmi80@gmail.com.

 • Restaurant din delta Dunării angajează personal în perioada sezonului de vara(Mai-Septembrie) pe următoarele posturi:Bucătar șef, bucătar specializat pe paste, bucătar specializat pe pizza,ospătari, barmani, ajutori ospătari, camerista. Pentru mai multe detalii va rog sa trimite-ți CV cu nr de tel la adresa de e-mail.

 • Caut loc de munca pe o perioadă de timp nedeterminată. Specific ca am 17 ani!

 • Caut loc de munca pe o perioadă nedeterminată. Specific ca am 17 ani.

 • - glet - zugraveli - rigips

 • Cumpăr Opel Zafira buget între 5000 și 6000 lei

 • Caut muncitori pentru constructii amenanjari interioare fatate gresie,faianta salariu atractiv oferim transport pentru persoane din zona fagarasului

 • Salveaza cautarea