Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Harman

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 11

  Firma de instalatii electrice angajaza muncitor necalificat . Detalii la tel.0755060333 de luni pana vineri intre ora 8 si 17.

 • ANGAJAM PAZNIC,pentru sediul Harman. CERINTE: seriozitate, permis de conducere. disponibilitate de lucru in ture . tel 0755060333, mail.

 • 1

  SC Euro Image SRL cu sediul in Harman, atestata ANRE in instalatii electrice de joasa si medie tensiune angajeaza Inginer retele electrice cu sau fara experienta Cerinte: - Cunostinte in domeniul electric si apt pentru lucrul la inaltime, - Experienta in instalatii electrice, - Seriozitate, punctualitate, - Abilitati de organizare si gestionare a timpului de lucru - Bune abilitati de comunicare - Disponibilate delegatii - Aptitudini pentru munca in echipa si interes pentru problemele tehnice Prezinta avantaj: - Permis auto - Atestat ANRE Oferim: - Salariul este trecut in contractul de munca. - Contract de munca pe perioada nedeterminata. - Card de sanatate - Conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale. - Program de lucru de luni pana vineri de la 8-17. - Salariu poate creste in functie de performante + bonusuri Asteptam C.V. pe adresa de email si pentru mai multe detalii va stau la dispozitie la telefon

 • 3

  Îmi ofer serviciile ptr angajare,40 ani,2 copii,căsătorită.Detin permis de conducere categoria B.Ofer și pretind seriozitate!Ptr o posibilă colaborare va rog să mă contactați!Tel:

 • 3

  SC Euro Image SRL cu sediul in Harman, atestata ANRE in instalatii electrice de joasa si medie tensiune angajeaza Electrician retele joasa si medie tensiune. Cerinte: - Cunostinte in domeniul electric si apt pentru lucrul la inaltime, - Experienta in instalatii electrice, - Seriozitate, punctualitate, -Abilitati de organizare si gestionare a timpului de lucru -Bune abilitati de comunicare - Disponibilate la lucru in afara localitatii - Aptitudini pentru munca in echipa si interes pentru problemele tehnice Prezinta avantaj: - Permis auto - Atestat ANRE Oferim: - Salariul este trecut pe cartea de munca. - Contract de munca pe perioada nedeterminata. - Card de sanatate - Asiguram conditii optime de munca cu unelte si scule profesionale. - Program de lucru de luni pana vineri de la 8-17. - Salariu poate sa creasca in functie de performante + bonusuri Asteptam C.V. pe adresa de email si pentru mai multe detalii va stau la dispozitie la telefon 0745055485.

 • Grădinița Piticii De Pe Lempes , angajează educatoare in limba germană! Pentru detalii va rugam sa sunați la Nr sau Multumim:)!

 • 1

  Grădinița Piticii de pe Lempes angajează educatoare/puericultor. Persoana dedicata copiilor! "Cine iubește copiii iubește copilăria cine iubește copilăria nu va îmbătrâni niciodată!"

 • Gradinita Piticii De Pe Lempes angajează educatoare! Pentru detalii va rugam sa sunați la Nr. ! Mulțumim!

 • 2

  Responsabilități: - răspunde prompt la indicațiile dispecerului - evaluază și soluționează incidentul petrecut la locul unde s-a declanșat alarma - imobilizarea persoanei suspecte de la fața locului, până la sosirea poliției - atitudine prietenoasă față de beneficiar, menține relația pe care compania o are cu acesta Cerințe: - sa fie atestat profesional in meseria de Agent de Interventie ( sau sa fie inscris la cursul de formare profesionala) - sa fi practicat sau sa practice un sport (de preferat sport de contact ) - constituție atletică - studii medii finalizate - cazier curat, fără antecedente penale - permis de conducere categoria B ( minim 1 an ) - disponibilitate de lucru în ture și în weekend Beneficii: - salariu motivant și la timp - abonament la sală de fitness Descrierea firmei: Compania D.O Security, înființată în 1998, oferă soluții integrate de securitate atât pentru siguranța personală, a bunurilor cât și al obiectivelor fie ele locuințe sau locuri de afacere. Misiunea noastră este de a vă ajuta în a vă proteja familia, investițiile sau bunurile de valoare prin soluții de securitate ce îmbină efectivul de pază umană cu tehnologia sistemelor. Creăm concepte de securitate unice pentru fiecare tipologie de obiectiv, afacere sau locuință privată prin implementarea celei mai potrivite soluții de securitate care îmbină eficient resursa umană cu tehnologia sistemelor de securitate.

 • Salveaza cautarea