Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna VIP langa poza ta de profil
Mesaje nelimitate zilnic
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Lunca-calnicului

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • S.C. Stelco Romania S.R.L., angajeaza Sudor, cod C.O.R. 721208, post care presupune executarea activității de sudura a ansamblelor. Punctul de lucru este in Jud. Brasov, Sat Lunca Calnicului. Va rugam sa ne transmiteti cv-ul pe mail sau sa ne contactati telefonic.

  • S.C. Stelco Romania S.R.L., angajeaza Operator Masini Unelte cu Comanda Numerica, cod C.O.R. 722323, post care presupune executarea activității de operare masini unelte cu scopul obtinerii de lucrari de calitate, prin buna gestionare a resurselor materiale. Punctul de lucru este in Jud. Brasov, Sat Lunca Calnicului. Va rugam sa ne transmiteti cv-ul pe mail sau sa ne contactati telefonic.

  • 2

    S.C. Stelco Romania S.R.L., angajeaza Muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor, cod C.O.R. 932906, post care presupune executarea de activități de asamblare si montare a pieselor, utilizand materiale si echipamente specifice. Punctul de lucru este in Mun. Brasov, Sat. Lunca Calnicului. Va rugam sa ne transmiteti cv-ul pe mail sau sa ne contactati telefonic.

  • Salveaza cautarea