Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Tarlungeni

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 50 / 20

  • Cautam meseriasi,dulgheri,fierari,zidari si/sau echipe de meseriasi pentru constructii. Plata se face in prima saptamana, dupa la fiecare 2 saptamani. Se deconteaza toate etapele indiferent de faza la care suntem in momentul platii. Oferim salariu fix sau plata pe lucrare. Doar cu contract, exclus la negru. Pentru plata la lucrare fiecare trebuie sa vina cu sculele personale. Se ofera cazare in bucuresti! Program: 1. L-S 8-18 2. L-V 8-15 Pentru mai multe detalii, respectiv cei interesati sunati la numarul 0724 292 600 ! Doar meseriasi! Mai multe detalii la telefon 0 7 2 4 2 9 2 6 0 0 Doar cu contract nu lucram la negru !

  • Cautam meseriasi sau echipe de meseriasi pentru fatade bucuresti. Metrajul de persoana pe luna este undeva la 300. Plata se face in prima saptamana, dupa la fiecare 2 saptamani. Se deconteaza toate etapele indiferent de faza la care suntem in momentul platii. Oferim salariu fix sau plata pe lucrare. Doar cu contract, exclus la negru. Pentru plata la lucrare fiecare trebuie sa vina cu sculele personale. Se ofera cazare in bucuresti! Program 1. L-S 8-18 2. L-V 8-15 Pentru mai multe detalii, respectiv cei interesati sunati la numarul 0724 292 600 ! Doar meseriasi! Mai multe detalii la telefon 0 7 2 4 2 9 2 6 0 0 Doar cu contract nu lucram la negru !

  • Căutăm operator PC sau secretar/ă, de preferat cu experiență, pentru Biroul Individual Notarial în curs de înființare din localitatea Tărlungeni, jud. Brașov. Persoanele interesate trebuie să dețină: - Capacitate de concentrare și atenție la detalii; - Capacitatea de a tehnoredacta cu celeritate proiectele actelor și procedurilor notariale; - Seriozitate și Punctualitate; - Amabilitate și dorința de a lucra cu publicul; - Capacitatea și dorința de a învăța lucruri noi; Persoanele interesate sunt invitate să ne trimită CV-ul, iar pentru detalii ne pot contacta la nr. de telefon-725950572 . Salariul oferit este unul foarte bun, care se va stabili în funcție de experiența în domeniu și de calificarea pentru acest job. Așteptăm CV-ul dvs. pe adresa de email:

  • Productie de prefabricate din beton angajeaza muncitor ( barbati) pentru productia de prefabricate din beton ( boltari , tuburi , borduri ) in Comuna Tarlungeni judetul Brasov Program de lucru L- V de la 8. 00 -16 00 Perioada minima de angajare - 3 luni ! Se ofera -salariul 3000 -decontare transport pentru cei din judetul Brasov -Bonusuri pentru productivitate -mediu de lucru placut Cautam colegi ce indeplinesc urmatoarele cerinte: - indemanatici - seriosi - responsabil -motivati -rezistenti la efort fizic moderat -fara cazier Pentru cei interesati , va stam la dispozitie la nr de telefon afisat !!

  • Salveaza cautarea