Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Brasov Zarnesti

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 13

  Angajam mecanic electrician auto sau ajutor mecanic in Zarnesti, pentru cei interesati oferim consultanta/ajutor pentru cazare. Este un service auto multimarca, autorizat RAR. Salariul este in functie de experienta. Cu/fara experienta Experienta constituie un avantaj Program Luni - Vineri: 9:00 - 18:00 Sambata-Duminica liber

 • Restaurant Cartier angajeaza : * Casiera * Bucatar * Ajutor de bucatar * Bufetiera * Ospatarite Pentru program si salariu sunati la telefon : Va multumim !

 • Restaurant Casa Rustica angajeaza : * Bucatar * Ajutor de bucatar Pentru program si salariu sunati la tel : Va multumim !

 • Cerințe: experienta, prezentabil, aptitudine de a invata repede, de incredere Condiții: program flexibil, echipa prietenoasa, salariu negociabil, curat, atentie la detalii. Responsabilități: comercializarea produselor de cofetarie/ patiserie, utilizarea casei de marcat, asigurarea produselor de cofetarie la standardele cerute . Salariu : 1600 net

 • Experienta peste 20 ani,posesor permis cat.B.

 • 5

  Angajam sofer TIR transport intern marfuri de mare tonaj, categoria C+E Curse regulate Localitatea Zarnesti, jud. BRASOV

 • 1

  Ofer servicii de mentenanta electricitate /instalatii sanitare/tamplarie/reparatii zugraveli/pardoseli .Refreshing pentru camere/apartamente intre plecarea/sosirea turistilor in hoteluri/pensiuni/apartamente,etc.Experienta pe post similar UK pt compania Travelodge.Posed toate sculele necesare si auto pentru deplasare.

 • Firma AEC EWA Automotive din Zarnesti angajeaza tehnician mentenanta mecanica cu cunostinte electro-mecanica pentru utilaje industriale automatizate si utilaje cu injectie mase plastice. Salariul va fi negociat in urma intewrviului pe baza experientei si a cunostintelor in domeniul electro-mecanic. Se lucreaz ain doua schimburi, se ofera tichete de masa de 20 lei/zi lucratoare si bonus de productivitate. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la numaruld e teleofn .

 • 1

  Companie internationala, cauta persoane cu experienta in vanzari directe sau asigurari, open-mind, cu dorinta de a invata o profesie noua si de a-si construi o cariera de succes. Suntem lider european pe piata despagubirilor in urma accidentelor rutiere, activam intr-un domeniu aflat in plina ascensiune in Romania si recrutam persoane cu abilitati de lider, pentru a-i pregati pentru functia de directori zonali. Cerintele noastre pun accentul pe abilitatile si caracterul solicitantilor: persoane oneste, cu o buna reputatie in societate, amabile, pasionate de lucrul cu oamenii, cu bune calitati de comunicare si relationare, capabile de atentie si compasiune fata de persoanele ce au suferit un accident rutier. Se ofera suport si instruire pas cu pas, posibilitatea de a lucra flexibil in timpul liber, posibilitatea de a castiga venituri in crestere, incredibile, in raport cu munca, timpul si efortul depus, part-time, flexibil, deosebit de avantajos! Persoanele care, datorita unor activitati de voluntariat, sau din alte motive, au contact direct cu victime ale accidentelor rutiere, prezinta un mare avantaj, deoarece munca propriu-zisa, consta in a contacta aceste persoane, a-i consilia corespunzator in legatura cu drepturile care li se cuvin si a-i ajuta sa isi completeze dosarul de dauna. Mai multe detalii la telefon. Comisioane lunare intre 500 si 2500 Euro. Multumim! Succes!

 • Salveaza cautarea