Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Companii Tip job: Full time

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 25

  Angajăm șoferi livratori mâncare de la restaurante la clienți, cu mașina lor personală, pentru un venit lunar aprox. de 6000 RON! Garantăm contract fără comision firmă (0%), plată avantajoasă pe oră și comandă + bonusuri! Formăm o echipă dinamică de livratori în continuă creștere la nivel național (București, Ilfov, Brașov, Sibiu, Constanța, Galați, Iasi, Timișoara, Oradea, Cluj etc.) Livrăm mâncare de la restaurantele partenere din Bucureşti (toate sectoarele) printr-o aplicație pe smartphone. Dacă ai maşină personală sau scuter, permis auto și vrei să te plimbi prin oraș făcând mulți bani din livrări, poți să ai un program flexibil part-time, sau full-time; activitatea se desfăşoară în intervalul orar maxim 10:00 - 22:00. Avem oferte speciale, bonusuri și plata la oră și comandă, cu remunerări consistente în funcție de nivelul de carieră! Este necesară, dar nu obligatorie, o experiență de măcar 3 luni ca şofer/livrator/curier. Cerința esențială este punctualitatea și amabilitatea în servirea la timp a clienților. Dacă nu aveți mașină personală, dar sunteți dispus să colaborați cu firma noastră de livrări, vă putem ÎNCHIRIA MAȘINI, la cel mai mic preț de pe piață. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați la telefon: 0728373770 (Administrator: Bogdan Grama)

 • Candidatul ideal: - Abilitati de comunicare - Permis categoria B - obligatoriu - Tinuta si aspect profesional ingrijit - Experienta in domeniu nu este obligatorie. Atributii in cadrul companiei: - Intermedierea tranzactiilor de vanzare / cumparare / inchiriere a imobilelor din portofoliul agentiei - Organizarea de vizite cu potentialii clienti in vederea evaluarii si achizitionarii imobilelor Pentru acest job se ofera: - comision -Laptop si telefon mobil - Instruire in vanzari, relatii cu clientii si baza de date la dispozitie. -bonus de performanta la indeplinitea tagetului Va asteptam sa ne atasati un CV in mesaj.

 • Shop&go angajaza lucrător comercial-casier,vârsta 30-45 ani,experiența constituie un avantaj. Mai multe detalii in intrvalul orar 8:00-14:00 la nr de telefon 0724 596 279.

 • 1

  Angajăm personal casier-lucrator comercial,programul este o săptămână schimbul 1 și o săptămână schimbul 2,cu un weekend liber și unul full. Pentru mai multe detalii ne puteți contacta în intervalul orar 8-14 la nr ďe telefon 0764650323.

 • 4

  Angajăm personal casier-lucrator comercial,experiența la casa de marcat și pe sala de vanzare constituie un avantaj.Pentru mai multe detalii ne puteți contacta în intervalul orar 8:00-14:00 la telefon 0764650323.

 • Angajam tamplar/montator cu experienta la banc de lucru in domeniul mobilierului la comanda mdf/pal,program fix,salariu atractiv+bonusuri. Fabrica este in sectorul 3 Bucuresti. Mai multe detalii la 0760549341. Rog seriozitate!

 • 1

  COLABORARE MECANICI AUTO SRERVICE MULTIMARCA SECTOR 3 ENERGETICIENILOR 80 PROCENT 50 %DIN TOT. PROGRAM FLEXIBIL. WWW.CSGAUTO.RO

 • 2

  Oferim servicii de consultanta pentru firmele care au deficit de forta de munca calificata in toate industriile. Deservim in special sectorul de constructii si HoReCa. Printre pozitiile cele mai cautate sunt: muncitori in constructii, sudori, operatori CNC, frezori, spalatori auto, ajutor bucatar, bucatar, patiser, muncitori pentru agricultura, operatori productie Avem deja parteneriate cu peste 15 clienti in Timisoara si Bucuresti. Rog mesaj. Multumesc. Mai multe detalii la https://globalworker.ro

 • Pentru magazin Shop&Go in zona Crangasi-Giulesti, angajam lucratori comerciali cu experienta dobandita in magazin Shop&Go. Se cer: - Seriozitate si punctualitate - Onestitate - Disponibilitate pentru lucrul in ture cu program Shop&Go Oferim: - Stabilitate printr-un loc de munca sigur, de durata, cu un mediu de lucru relaxat - Salariu dimensionat in functie de gradul de implicare si al disponibilitatii de lucru - Bonus de performanta - Contract de munca pe perioada nedeterminata - Concediu legal MAI MULTE INFORMATII DOAR LA TELEFON

 • 6

  Service auto multimarca, in Bucuresti - Sector 1, angajeaza mecanici, ajutori mecanici si tinichigiu. Conditii de munca si salariale foarte avantajoase. Relatii la tel 0722252100

 • 9

  Angajam urgent persoana cu abilitati de negociere, comunicari si vanzari directe pentru postul de reprezentant vanzari. Pentru programari interviu sunati la numarul afisat. 0738796007

 • Angajez zidar-faiantar si un necalificat. 4000-5000/lunar,pentru faiantar si 3000 -3500/lunar nenalificat ,plata la săptămână.

 • 5

  Am 42 de ani sunt singur,sunt un om serios,necasatorit fara copii sau alte complicatii locuiesc singur la curte,o gospodarie frumoasa,am o masina adaptata pe care o conduc si doresc persoana fara obligatii de sex feminin cu varsta pana la 38-43 de ani pentru a ma ingriji si a locui cu mine in casa la curte langa Bucuresti la 12 km.Remuneratie intre 1000 si 1500 de roni pe luna pentru a ma ingriji pe langa tot confortul.Contactati-ma daca sunteti interesati.

 • 1

  ANGAJEZ MECANIC AUTO CU EXPERIENTA !ROG SI OFER SERIOZITATEA!

 • Participa la operatiuni de incarcare / descarcare si receptie cantitativa si calitativa a marfii Introduce produse in depozit, conform comenzilor primite Pregateste articolele pentru atelier conform cereri. d eticheteaza produsele si coletele Asigura curatenia la masa de lucru si in depozit. Repartizeaza si ordoneaza corect produsele din depozit, pe baza indicatiilor oferite de coordonatorul de activitate Participa la inventarele periodice, sub coordonarea responsabilului de depozit Asigura securitatea si integritatea produselor Program Locatie: A1 Business Park - Km 13 Autostrada Buc - Ploiesti Transport asigurat NET: 2000 lei

 • 1

  Dețin duba Peugeot boxer aproape noua și efectuez transport marfa și mutări în București și imprejurimi

 • 17

  Rustic,lant de autoserviri cu mancare romaneasca angajeaza femeie ajutor bucatareasa,chiar fara experienta (curatat legume,paneuri etc) pentru locatia noua din Mall Baneasa. Salariu 2000 ron in mana si mancare la alegere. Program o zi(9-21)cu una libera. Tel:

 • Salveaza cautarea