Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Bucuresti Companii

Categorii

Tip job

Experienta

Nivel de studii

Carnet conducere

Disponibil imediat

Disponibil din

Munca la domiciliu

Munca in strainatate

Doar munca in strainatate

Ofer cazare

Judete

Localitati

Sterge toate filtrele 1714 Anunturi Afiseaza anunturile
 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam meseriasi constructii(gresie, faianta, polistiren, rigips) se face angajare. Banii la zi, la saptamana sau la luna.

 • Angajez confectionera cu experienta. Bucuresti- Zona Auchan Vitan, Bobocica

 • 13

  ANGAJAM ASISTENT BFKT in Bucuresti, PROGRAM PART-TIME/ FULL-TIME Top Med Assistance cauta Asistenti BFKT in vederea efectuarii programelor de masaj / recuperare medicala la domiciliul pacientului. Daca esti o persoana dinamica, entuziasta si iti place sa lucrezi cu oamenii, alatura-te echipei noastre! Pentru mai multe detalii, nu ezita sa ne trimiti un CV via email, la si noi te vom contacta, sau suna-ne tu la tel: 0739.428.187! Asteptam cu interes candidaturile voastre!

 • 1

  Societatea COLD SYSTEMS PROFILES, importator profile sanitare PVC pentru industria alimentara angajeaza agent vanzari. Cerinte : - Abilitati foarte bune de comunicare si negociere; - Disponibilitate pentru o activitate preponderent d teren; - Flexibilitate si adaptabilitate; - Nivel de implicare, seriozitate si responsabilitate ridicat; - Abilitati de vanzare si negociere; - Cunoștințe de MS Office (Excel, Outlook); - Absolvent de liceu, facultatea ar fi un plus; - Permis de conducere (categoria B); - Fara cazier; - Experienta minimum 1 an in vanzari; - Portofoliu sau experienta in domeniul frigotehniei / vanzari materiale de constructii prezinta avantaj. Descrierea jobului Responsabilitatile principale ale postului: - Prospectarea segmentului de piața alocat și identificarea potențialilor clienți; - Inițierea și menținerea relației cu clienții; - Urmărirea și finalizarea ofertelor făcute; - Lansarea comenzilor la departamentul de aprovizionare; - Are grija ca incasarile sa se intample in termenii conveniti cu clientii; - Promovarea produselor companiei si atragerea de noi clienti; - Intocmirea de rapoarte de vanzari si vizite zilnice la clienti conform rutelor stabilite. Beneficii: - Pachet financiar atractiv (salariu fix, tichete de masă, bonusuri raportate la vanzari); - Telefon,laptop, autoturism de serviciu; - Un mediu de lucru plăcut și profesionist; - Program fix 8 ore, sambata- duminica liber.

 • 7

  Salon situat in Militari,angajeaza manichiurista.

 • 3

  Angajam soferii taxi 24 h, contract munca, aparate Equinox, masini perfecta stare. Daca soferul este interesat putem da masina la ramanere , eventual si cu licenta. Detalii in str Vitan Barzesti 11C, Intrarea Vulturului , Cladirea MALITA, etaj 2, sector 4 Bucuresti

 • Optimum Int rim recrutează pentru Franța 5 zidari/ cofraje metalice. Este nevoie să aveti experienta in cofraje metalice i grinzi din beton armat. Trebuie să realiza i cofraje metalice, ziduri i grinzi din lemn i metal. Post situat în Anemasse in Franta, Haute Savoie Trebuie să fiți atenți, meticuloși și motivați. Trebuie să știti cum să citești un plan de construcție. Sunt deja romani pe santier. Șantier aproape de Annecy, Regiunea Haute Avoie Este vorba de construirea de locuinte noi. Ore suplimentare plătite în plus. Limba franceza nu este obligatorie, dar constituie un plus. Este de preferat ca unul dintre cei doi din echipa trebuie sa detina permis de conducere. Cazare gratuită Transport gratuit Asigurare medicală privată valabilă în străinătate Contract pe termen lung determinat.

 • Optimum Int rim recrutează pentru Franța 4 instalatori. Este nevoie să stiti sa montati tevi, radiatoare, cazane, chiuvete. Trebuie să fiți atenți, meticuloși și motivați. Trebuie să știti cum să citești un plan de construcție. Sunt deja romani pe santier. Șantier în Marseille Regiunea Provence, cote d Azure. Este vorba de construirea caselor individuale si locuintelor sociale noi. Ore suplimentare plătite în plus. Limba franceza nu este obligatorie, dar constituie un plus. Este de preferat ca unul dintre cei doi din echipa trebuie sa detina permis de conducere. Cazare gratuită Transport gratuit Asigurare medicală privată valabilă în străinătate Contract pe termen lung determinat.

 • Optimum Int rim recrutează pentru Franța 2 lacatusi instalatori. Va trebui să stiti sa montati panouri metalice, ipe, rame metalice, balustrade, scări metalice Trebuie să fiți atenți, meticuloși și motivați. Trebuie să știti cum să citești un plan de construcție. Sunt deja romani pe santier. Este vorba despre constructia de constructii noi. Șantier aproape de Chamb ry, Regiunea Auvergne Rh ne Alpe Ore suplimentare plătite în plus. Limba franceza nu este obligatorie, dar reprezinta un plus. Este de preferat ca unul dintre cei doi din echipa sa detina permis de conducere. Cazare gratuită Transport gratuit Asigurare medicală privată valabilă în străinătate Contract pe termen lung determinat.

 • Optimum Int rim recrutează pentru Franța 2 muncitori polivalenti in constructii. Activitatea principala este de rigipsar dar trebuie sa stiti sa puneti si parchet. Trebuie să fiți atenți, meticuloși și motivați. Trebuie să știti cum să citești un plan de construcție. Sunt deja romani pe santier. Este vorba despre constructia de case individuale si de locuinte sociale noi. Șantier aproape de Roubaix, Regiune in nordul France Ore suplimentare plătite în plus. Limba franceza nu este obligatorie, dar reprezinta un plus. Este de preferat ca unul dintre cei doi din echipa sa detina permis de conducere. Cazare gratuită Transport gratuit Asigurare medicală privată valabilă în străinătate Contract pe termen lung determinat.

 • 3

  Urgent manichiurista si sau unghii tehnice. Coafeza cu experienta.

 • Angajăm șoferi taxi cu atestat fara datorii pe auto dacia logan cu gpl an 2019 ,licența de București, dispecerat si aplicație inclusa

 • 5

  Am 42 de ani sunt singur,sunt un om serios,necasatorit fara copii sau alte complicatii locuiesc singur la curte,o gospodarie frumoasa,am o masina adaptata pe care o conduc si doresc persoana fara obligatii de sex feminin cu varsta pana la 38-43 de ani pentru a ma ingriji si a locui cu mine in casa la curte langa Bucuresti la 12 km.Remuneratie intre 1000 si 1500 de roni pe luna pentru a ma ingriji pe langa tot confortul.Contactati-ma daca sunteti interesati.

 • 4

  Bianca Filippini S.C. GESTIMM ACTIVE SRL Compania de Marketing și comunicare selecționează candidate doar cu experiență dovedită pentru postul de Asistenta marketing în conducerea și coordonarea unui punct de lucru. Salariu net 2480 Ron lunar. Experienta minim 2 ani într-un post similar. Sa contribuie la dezvoltarea proiectelor noastre. Sa ajute la conceperea materialelor, livrarea acestora si masurarea impactului asupra colegilor; Descrierea jobului Referent marketing, care sa indeplineasca urmatoarele: Cerinte minime: Experienta in marketing; Cunostinte solide ale unui program de grafica Photosop, Corel Draw si PowerPoint. Aptitudini: Initiativa Orientare spre rezultate Comunicare Negociere Prezenta placuta Bune abilitati de organizare Descriere cerinte post: Conduce coordonează și pregătește echipa de Consultanți Vânzări. Elaboreaza campaniile de marketing impreuna cu managementul firmei; Promoveaza imaginea companiei si a produselor companiei; Negociaza contractele cu furnizorii de servicii tipografice si de publicitate; Monitorizeaza si evalueaza campaniile desfasurate; Organizeaza si pregateste diferite evenimente (targuri de profil, prezentari etc.); Propune si stabileste strategii potrivite de promovare a produselor companiei ; Identifica produsele pentru care trebuie sa propuna si sa creeze promotii/oferte; Propune si creeaza promotii/oferte pentru produsele de mai sus; Colaboreaza in permanenta cu structurile de vanzari centrale si din sucursalele companiei pentru Identificarea nevoilor clientilor si a potentialilor client si identificarea tendintei de evolutie a pie Va identifica nevoile de marketing și training; Va livra programe personalizatei Va aduce propuneri pentru administrarea programului de marketing Va elabora materialele de marketing Va gestiona procese de instruire pe anumite teme; Va evalua participantii la cursuri; Va participa la dezvoltarea platformei de e-learning prin crearea de cursuri in functie de nevoile identificate; Va planifica si sustine training-uri pentru colegii noi din companie; Va centraliza si raporta activitatea desfasurata in timpul training-ului; Va genera si interpreta rapoarte legate de programul de marketing și training; Nivel carieră Entry-Level (< 2 ani) Departament Educatie / Marketing  Beneficii Salariu net 2480 Ron lunar. Program Luni-Vineri, in intervalul 09:00-18:00; Abonament medical Pachet competitiv care cuprinde bonusuri lunare de performanta; Experienta Punem accent pe dezvoltare, de aceea inca din primele saptamani vom cere feedback legat de activitatea candidatului. Managerii si colegii vor oferi mereu suportul de care este nevoie si va avea satisfactia ca a contribuit la rezultatele echipei. Candidatul trebuie să trimită CV in limba romana în format PDF pe email sau Wathsap.

 • 2

  Ofer serviciul meu pentru vila din Bucuresti sectorul 1 si supraveghere pentru copii de minim 3 ani;detaliez prin CV,contact telefonic si cel mai bine printr-un interviu.

 • 1

  Angajam sudori mig mag cu sau fara experienta, cu domiciliul in zona limitrofa Ploiesti Activitatea de sudura confectie metalica se desfasoara exclusiv in atelier Locatie : Puchenii Mari

 • 1

  Cautam livratori colaboratori pt platforma Tazz by Emag. Oferim salariu fix plus bonusuri de performanta. Avem flota de masini se poate lucra la salariu sau putem colabora . Cautam si livratori cu auto propiu.

 • 4

  Angajam curieri pt: - Tazz ,2 variante colaborare :14 lei / comanda sau 5 lei pe ora si 10 lei pe comanda - Glovo 10 % comision din incasari - Food Panda sumele standard date pe fiecare batch. Cadru perfect legal cu carte de munca ,colaborare atat part -time , cat si full - time 2h, 4 h , 6h sau 8h. Va ajutam la achizitia sau inchirierea mijloacelor de transport , de la biciclete la masini sau scutere. Vino intr-o echipa motivata , ce gaseste mereu solutii pt a fi tu multumit de colaborarea cu noi.

 • Compania noastră va pune la dispoziție : -autoturism nou + combustibil -pachet salarial fix + bonusuri -contract de munca Condiții : - carnet conducere categoria B (minim 2 ani vechime) -cazier judiciar -cazier rutier fara antecedente grave -cunoscator al limbii engleze (nivel conversațional)

 • Salveaza cautarea