Salvează căutarea Adaugă anunț
Vei fi notificat de câte ori:

Locuri de munca Casieri, lucratori comerciali Bistrita Bistrita-Nasaud - Romjob.ro

Sortează
Sortează
Anunțul a fost adăugat la favorite de tine și alți utilizatori
Devino membru VIP și vei fi notificat imediat ce scade prețul anunțului tău favorit
În plus, ca membru VIP ai următoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunțurile tale
De 2X mai multe repostări gratuite la anunțurile tale pe zi
Mesajele tale în topul căsuței destinatarului
Notificări în timp real la căutări salvate și anunțuri favorite
Accesează abonamentul VIP
×
Anunțul a fost șters de la favorite
 • Anunțuri promovate (Vizualizare toate)

 • Anunțuri

  Anunțuri pe pagină: 20 / 50

 • Angajări

  Mere Bistrița își mărește echipa. Avem nevoie de casieri. Informații la tel. .

 • 30

  Angajez casier si lucrator comercial in magazin alimentar.

  FIRMA AUTO-VALMAR SRL angajeaza lucrator comercial in magazin alimentar in mun. Bistrita. Program de lucru 6. de luni pana vineri iar a doua sambata 8.00-19.00, duminica nu se lucreaza. Experienta constituie un avantaj, dar angajam si personal dornic sa invete munca in magazin. Salariul este negociabil.

 • 24

  Angajez vanzator magazin alimentar in mun.bistrita

  AUTO-VALMAR SRL BISTRITA angajeaza vanzatoare in magazinul alimentar situat in Bistrita str. CR Vivu nr. 15 cu contract de munca pe perioada nedeterminata. Angajam absolventi de liceu, dar experienta constituie un avantaj. Program de lucru 6.00-14.00 si schimbul II 14.00 -21.00, a doua sambata program 8.00-19.00 duminica magazinul este inchis. Salariul este negociabil.

 • Angajam colegă la un cafe-bar

  Căutăm o colegă cu sau fără experiență, dornica să învețe pentru un cafe-bar situat in zona gării, oferim program flexibil salar atractiv, o muncă ușoară. Pentru mai multe detalii

 • 1

  Angajez vanzatoare la magazin de carne

  Angajez vanzatoare la magazin de carne cu sau fara experienta. Mai multe informații la telefon.

 • Operatori sali de Jocuri - Oradea "METROPOLIS"

  Care sunt beneficiile? Posibilitatea unui start promițător al carierei într-un mediu profesionist. Condiții de muncă deosebite alături de o echipă tânără și dinamică. Pachet salarial motivant compus din: parte fixa + tichete de masa in valoare de 25 lei zi+ premia la ocazii speciale (Pasti, Craciun, 8 Martie etc) Candidatul ideal: - disponibilitate pentru program de lucru în ture; - posibilitatea de angajare imediată; - aptitudini de comunicare excelente; - capacitate de a învăța rapid; - aspect fizic plăcut, îngrijit. Care sunt responsabilitățile tale? informarea clienților în legătură cu serviciile oferite și regulamentul de joc; promovarea campaniilor și evenimentelor desfășurate în locații; efectuarea plăților către clienți; crearea și menținerea unui ambient plăcut pentru clienți.

 • Angajări

  Angajăm eleve pe perioada de vacanță cu 4 ore pentru magazin alimentar în Bistrița. Informații la telefon

 • Lucrător comercial, Cafe bar

  Cautam, lucrător comercial pentru un cafe-bar, program flexibil, salariu atractiv, partea de jos a orașului. Mai multe detalii la telefon.

 • Operatori sali de Jocuri - Bistrița "METROPOLIS"

  Angajam operator e sală slot-machine pentru locațiile din Bistrița (BN) Care sunt beneficiile? Posibilitatea unui start promițător al carierei într-un mediu profesionist. Condiții de muncă deosebite alături de o echipă tânără și dinamică. Pachet salarial motivant compus din: parte fixa + tichete de masa in valoare de 25 lei zi+ premia la ocazii speciale (Pasti, Craciun, 8 Martie etc) Candidatul ideal: - disponibilitate pentru program de lucru în ture; - posibilitatea de angajare imediată; - aptitudini de comunicare excelente; - capacitate de a învăța rapid; - aspect fizic plăcut, îngrijit. Care sunt responsabilitățile tale? informarea clienților în legătură cu serviciile oferite și regulamentul de joc; promovarea campaniilor și evenimentelor desfășurate în locații; efectuarea plăților către clienți; crearea și menținerea unui ambient plăcut pentru clienți. Pub

 • Operatori sali de Jocuri - Hunedoara "METROPOLIS"

  Angajam operator e sală slot-machine pentru locațiile din Deva (HD) Care sunt beneficiile? Posibilitatea unui start promițător al carierei într-un mediu profesionist. Condiții de muncă deosebite alături de o echipă tânără și dinamică. Pachet salarial motivant compus din: parte fixa + tichete de masa in valoare de 25 lei zi+ premia la ocazii speciale (Pasti, Craciun, 8 Martie etc) Candidatul ideal: - disponibilitate pentru program de lucru în ture; - posibilitatea de angajare imediată; - aptitudini de comunicare excelente; - capacitate de a învăța rapid; - aspect fizic plăcut, îngrijit. Care sunt responsabilitățile tale? informarea clienților în legătură cu serviciile oferite și regulamentul de joc; promovarea campaniilor și evenimentelor desfășurate în locații; efectuarea plăților către clienți; crearea și menținerea unui ambient plăcut pentru clienți.

 • Operatori sali de Jocuri - Caraș-Severin " Metropolis"

  Angajam operator e sală slot-machine pentru locațiile din Resita (CS) Care sunt beneficiile? Posibilitatea unui start promițător al carierei într-un mediu profesionist. Condiții de muncă deosebite alături de o echipă tânără și dinamică. Pachet salarial motivant compus din: parte fixa + tichete de masa in valoare de 25 lei zi+ premia la ocazii speciale (Pasti, Craciun, 8 Martie etc) Candidatul ideal: - disponibilitate pentru program de lucru în ture; - posibilitatea de angajare imediată; - aptitudini de comunicare excelente; - capacitate de a învăța rapid; - aspect fizic plăcut, îngrijit. Care sunt responsabilitățile tale? informarea clienților în legătură cu serviciile oferite și regulamentul de joc; promovarea campaniilor și evenimentelor desfășurate în locații; efectuarea plăților către clienți; crearea și menținerea unui ambient plăcut pentru clienți.

 • 8

  Angajez vânzătoare 4ore sau 8ore în Bistrita

  Angajez vânzătoare 4ore sau 8ore în Bistrița

 • 5

  Angajez vânzătoare part-time in Bistrița (4ore)

  Angajez vânzătoare part-time in Bistrița (elevi, studenți, pensionari etc) Experiența nu este necesară. Program: 16:00-20:00 Sau 8:00-12:00 Un weekend se lucrează/unul liber. INFO:

Categorii

Locuri de munca

Subcategorii

Județe

Bistrita-nasaud

Localități

Bistrita
Salvează căutarea