Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Galati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Cursuri de calificare valabile in toate județele si localitățile Si sunt toate in rate Vrei sa faci un curs de calificare acum ai ocazia nu ezita! Ai o pasiune și vrei să o valorifici ? Un curs de calificare îți oferă șansa de a găsi un loc de muncă mult mai repede. Sunt valabile in toate județele Un curs de calificare îți oferă șansa de a găsi un loc de muncă mai bine plătit. De ce să ne alegi pe noi ? Pentru că organizăm cursuri de peste 20 de ani! Pentru că suntem profesioniști!Pentru că diplomele sunt acreditate recunoscute national și internațional. Pentru că sprijinim ANGAJAREA CURSANTILOR . Preturi reduse începând de la 600 lei. Plata in rate . După înscriere , eliberam la cerere ADEVERINTE necesare angajării . De asemenea mai avem disponibile si alte cursuri la care va puteti inscrie: Curs STIVUITORIST CU AVIZ ISCIR ( o lună și jumătate ) = 1200 lei SUDOR CU AVIZ ISCIR = 1200 lei INFIRMIER (autorizat de Ministerul Sănătății) 1200 lei (Studii 10 clase) CONSTRUCTOR (diverse meserii din construcții ) = 1200 lei BUCĂTAR 1000 lei OSPĂTAR BARMAN VÂNZĂTOR IN UNITATI DE ALIMENTAȚIE = 1200 lei FRIZER COAFOR MANICHIURIST PEDICHIURIST Durata cursurilor este de patru luni și jumătate AGENT SECURITATE CU ATESTAT = 600 lei LUCRĂTOR COMERCIAL= 1000 lei COFETAR PATISER = 1000 lei MACELAR = 1000 lei CROITOR CONFECTIONER = 1000 lei Durata cursurilor este de două luni și jumătate TEHNICIAN MASEUR SI REFLEXOTERAPIE = 2000 lei (cu o durată de șase luni și jumătate) Curs de inițiere STILIST PROTEZIST UNGHII (120 ore ) = 1200 lei Evaluări competente diverse meserii. Cautam evaluatori, lectori si colaboratori atragere si inscriere cursanti, oferim comision motivant pentru fiecare cursant inscris sau 2000 lei impozitati pentru formarea unei clase cu 28 cursanti pentru o meserie.

 • Om serios care vreau să muncesc

 • 1

  Compania noastra angajează personal feminin in domeniul live call center! Nu este nevoie de experienta! Se poate lucra de la domiciliu, sau de la sediile noastre din tara! Îți oferim contract, asigurare medicală privată, training, salariu fix net de 4000 lei plus comision din încasări și bonusuri lunare! Program de lucru 8 ore luni-vineri! Alege cel mai stabil domeniu! Pentru o colaborare va rugam sa Trimiteți un email la smartjobz@ yahoo. com Cu respect (Andreea-manager)

 • Doamna cu experienta in domeniu de peste zece ani,caut post de lucrator comercial cu specialitate nealimentar,program si salarizare conform normelor muncii in vigoare,totul declarat.Persoanele interesate ma pot contacta zilnic la nr.tel. .Memtionez ca anuntul este pentru orasul Galati.

 • Compania noastra angajează personal feminin in domeniul live cam! Nu este nevoie de experienta! Se poate lucra de la domiciliu, sau de la sediile noastre din tara! Îți oferim contract, training, salariu fix net de 4000 lei plus comision și bonusuri lunare ! Program de lucru 8 ore luni-vineri! Alege cel mai stabil domeniu! Pentru o colaborare va rugam sa Trimiteți un email la smartjobz@yahoo.com

 • 10

  FIRMA BINGO EUROPA angajeaza lucrator comercial.Salariul 1600 lei net.Rel.la sediul firmei din Tiglina 3 langa lic.Auto.

 • 1

  Consilier vanzari - Magazin GSM Galati - detalii -- Locatie stabila, program full time - atitudine pozitiva, deschisa si colaborativa; - abilitati de comunicare si orientare spre client (identifica usor si intelege nevoile clientului, interesat de dezvoltarea unei relatii credibile cu clientii); - capacitate de relationare si lucru in echipa; - orientare constanta catre atingerea obiectivelor echipei - adaptabilitate, eficienta si initiativa; - capacitate permanenta de acumulare a noilor informatii;sa promoveze si sa vanda produsele in conformitate cu politicile si standardele companiei -sa consilieze clientul si sa ii ofere solutia potrivita nevoilor sale -sa aiba atitudine pozitiva, deschisa si orientata spre client pentru a obtine obiectivele vanzarii -sa transmita clientilor incredere in calitatea produselor si serviciilor companiei -sa ofere servicii de calitate pentru a creste imaginea companiei si a fideliza clientul -sa respecte procedurile de organizare si tehnicile de vanzare ale companiei -sa urmareasca obiectivele lunare si sa lucreze in echipa Program in ture, full time. Mai multe detalii la telefon -

 • 5

  Angajam vanzatoare pentru depozit alimente, legume-fructe, diverse. Salariu atractiv, carte de munca, conditii excelente. Locatie : mun Tecuci Detalii la

 • 2

  Angajăm vânzătoare magazin mixt Detalii la nr.de telefon

 • 3

  lucrator comercial statie peco de preferabil baiat

 • 1

  Angajez vanzatoare la taraba , salariu motivant cu procent din vanzari , program flexibil , prefer pensionari .

 • 9

  Cautam colega noua pentru postul de lucrator comercial, in magazin de haine. Pentru mai multe detalii va rugam sa ne trimiteti CV-ul dumneavoastra.

 • 2

  SOCIETATE ANGAJEAZA VANZATOARE PESCARIE SI OM PENTRU CURATAT PESTE PENTRU DETALII SUNATI LA NR DE TELEFON DIN ANUNT

 • Caut loc de muncă, am 18 ani, de preferat ca vânzătoare la un magazin alimentar

 • 2

  salariu motivat zona micro 19 program 8 ore 2 zile de la 6 la 14 2 zile de la 14 la 22 2 zile libere

 • 5

  salariu motivat 2 zile de la 6 la 14 2 zile de la 14 la 22 2 zile libere

 • 3

  Angajam vanzatoare la magazin alimentar situat in Cuza Voda

 • 3

  SC. Angajează lucrător comercial (APROZAR) zona Ireg si Micro 39. Detalii la telefon

 • doresc sa ma angajez ca vânzătoare magazin mixt,aprozar sau menajera as dori program decent fara ture de noapte. Rog seriozitate

 • Descriere Clientul nostru, o companie romaneasca lidera in domeniul distributiei sistemelor si echipamentelor de stingere a incendiilor si confectii metalice, cu o activitate de peste 27 ani in domeniu, cauta candidatul ideal pentru pozitia de Operator facturare, care trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: Descriere cerinte post: Factureaza comenzile primite de la reprezentantii de vanzari si cele primite pe email sau telefonic; Mentine si dezvolta relatia cu partenerii de afacerii si urmareste scadentarul client furnizori; Emiterea facturilor pe baza comenzilor receptionate; Editarea documentelor de livrare, retur, discount etc.; Efectuarea stornarilor sau a eventualelor reglari de marfa; Verificarea corectitudinii documentelor emise si primite; Comunicarea telefonica atat cu clientii, cat si cu agentii de vanzari, asupra tuturor activitatilor de mai sus; Alte sarcini necesare desfasurarii activitatii. Arhiveaza si tine evidenta exacta a documentelor operate; Se asigura de inchiderea zilei de lucru in ceea ce priveste comenzile procesate/neprocesate; Urmareste si se asigura ca situatiile preluate au fost solutionate/inchise. Cerinte minime: Absolvent studii medii / superioare economice; Experienta minim 3 ani intr-o pozitie asemanatoare; Cunostinte de contabilitate primara - experienta in utilizarea programului de gestiune si contabilitate GEST PRO reprezinta un avantaj; Cuno tin e de operare PC (MS Office); Cunostinte de limba engleza scris si vorbit nivel mediu; Abilitatea de a invata rapid lucruri noi; Bune abilitati de comunicare cu clientii si furnizorii; Dinamism, initiativa, seriozitate, atitudine orientata catre client; Persoana echilibrata emotional, organizata, serioasa, inteligenta, punctuala, cu claritate si coerenta in exprimare, dornica si capabila sa acumuleze noi informatii.

 • Salveaza cautarea