Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Galati Galati

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • 1

  SC angajează lucrator comercial magazin mixt în condiții avantajoase. Program de 8 ore detalii la telefon

 • SC ANGAJEAZĂ LUCRATOR COMERCIAL MAGAZIN MIXT PROGRAM 8 ORE DETALII LA NR DE TEL

 • Caut loc de muncă de casier, vânzătoare sau lucrător comercial... Rog seriozitate va mulțumesc.

 • 2

  S.C. angajeaza lucrator comercial pentru magazin tip La 2 pasi, punct de lucru in com. Foltesti. Salariu si program atractiv.

 • Angajez vânzătoare taraba. Tel

 • 7

  Angajăm vânzătoare magazin mixt Detalii la nr.de telefon

 • 2

  Descriere Clientul nostru, o companie romaneasca lidera in domeniul distributiei sistemelor si echipamentelor de stingere a incendiilor si confectii metalice, cu o activitate de peste 27 ani in domeniu, cauta candidatul ideal pentru pozitia de Operator facturare, care trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii: Descriere cerinte post: Factureaza comenzile primite de la reprezentantii de vanzari si cele primite pe email sau telefonic; Mentine si dezvolta relatia cu partenerii de afacerii si urmareste scadentarul client furnizori; Emiterea facturilor pe baza comenzilor receptionate; Editarea documentelor de livrare, retur, discount etc.; Efectuarea stornarilor sau a eventualelor reglari de marfa; Verificarea corectitudinii documentelor emise si primite; Comunicarea telefonica atat cu clientii, cat si cu agentii de vanzari, asupra tuturor activitatilor de mai sus; Alte sarcini necesare desfasurarii activitatii. Arhiveaza si tine evidenta exacta a documentelor operate; Se asigura de inchiderea zilei de lucru in ceea ce priveste comenzile procesate/neprocesate; Urmareste si se asigura ca situatiile preluate au fost solutionate/inchise. Cerinte minime: Absolvent studii medii / superioare economice; Experienta minim 3 ani intr-o pozitie asemanatoare; Cunostinte de contabilitate primara - experienta in utilizarea programului de gestiune si contabilitate GEST PRO reprezinta un avantaj; Cuno tin e de operare PC (MS Office); Cunostinte de limba engleza scris si vorbit nivel mediu; Abilitatea de a invata rapid lucruri noi; Bune abilitati de comunicare cu clientii si furnizorii; Dinamism, initiativa, seriozitate, atitudine orientata catre client; Persoana echilibrata emotional, organizata, serioasa, inteligenta, punctuala, cu claritate si coerenta in exprimare, dornica si capabila sa acumuleze noi informatii.

 • Angajez vânzătoare legume-fructe în Piața Centrală. Detalii la telefon.

 • Om serios care vreau să muncesc

 • Doamna cu experienta in domeniu de peste zece ani,caut post de lucrator comercial cu specialitate nealimentar,program si salarizare conform normelor muncii in vigoare,totul declarat.Persoanele interesate ma pot contacta zilnic la nr.tel. .Memtionez ca anuntul este pentru orasul Galati.

 • 12

  FIRMA BINGO EUROPA angajeaza lucrator comercial.Salariul 1600 lei net.Rel.la sediul firmei din Tiglina 3 langa lic.Auto.

 • -Agent activități marketing sau lucrător comercial -Fara prea multa experiență dar învăț repede -Sunt muncitor și socializez bine cu publicul și personalul -Dețin studii liceeale și o diplomă de atestat în activități economice

 • 3

  Consilier vanzari - Magazin GSM Galati - detalii -- Locatie stabila, program full time - atitudine pozitiva, deschisa si colaborativa; - abilitati de comunicare si orientare spre client (identifica usor si intelege nevoile clientului, interesat de dezvoltarea unei relatii credibile cu clientii); - capacitate de relationare si lucru in echipa; - orientare constanta catre atingerea obiectivelor echipei - adaptabilitate, eficienta si initiativa; - capacitate permanenta de acumulare a noilor informatii;sa promoveze si sa vanda produsele in conformitate cu politicile si standardele companiei -sa consilieze clientul si sa ii ofere solutia potrivita nevoilor sale -sa aiba atitudine pozitiva, deschisa si orientata spre client pentru a obtine obiectivele vanzarii -sa transmita clientilor incredere in calitatea produselor si serviciilor companiei -sa ofere servicii de calitate pentru a creste imaginea companiei si a fideliza clientul -sa respecte procedurile de organizare si tehnicile de vanzare ale companiei -sa urmareasca obiectivele lunare si sa lucreze in echipa Program in ture, full time. Mai multe detalii la telefon -

 • 5

  lucrator comercial statie peco de preferabil baiat

 • 1

  Angajez vanzatoare la taraba , salariu motivant cu procent din vanzari , program flexibil , prefer pensionari .

 • Salveaza cautarea