Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Ialomita Slobozia

  • Anunturi

    Anunturi pe pagina: 20 / 50

  • Societatea SC NOVA RISE SRL ,cu punct de lucru în Slobozia,angajeaza doua posturi de vânzători cu experienta,dorim persoane care vorbesc limba turca sau limba engleza,pentru mai multe detalii puteți trimite CV-ul pe e-mail firmei

  • Profi Room Food SRL recruteaza oameni pe postul de Lucrator in Comert Mobil: Ce facem noi pentru tine? -Investim in oameni care ne reprezinta,oferind traininguri profesionale; -Oferim posibilitatea de specializare,dezvoltare profesionala si personala; -Oferim cazare gratuita aproape de magazin(hotel sau relocare pe apartament) -Oferim Diurna zilnica de 40 de lei -Decont in totalitate a transportului(combustibil sau bilete) -Oferim prosibilitati reale de promovare Ce vei face tu pentru noi? -Vei sorta raionul de legume -fructe cat si casa cele neconforme; -Vei ajuta in punerea preturilor noi la raft dimineata (transmisie zilnica); -Vei retrage de la vanzare in timp util ,toate produsele expirate sau deterioarate din raionul de proaspete si lei vei depozita in spatiul special destinat; -Vei respecta cerintele d e frig pentru toate produsele cu temperatura controlata din raionul de proaspete ; -Vei aranja marfa ,conform procedurilor specifice in zona de depozitare; -Vei scana produsele asezate de catre clienti pe banda si vei incasa contravaloarea acestora; -Vei participa la actiunile comerciale din magazin(inventarem,verificari de preturi,fifo,alimentare,etc) Pentru mai multe detalii apelatima pe numar sau pe whatsapp cu acelasi numar! Mentionez este un post Mobil, nu exista un magazin Fix unde veti lucra.

  • 1

    Angajam colege full time pentru echipa de vanzari din magazinul EA by Elegant, Slobozia Ialomita. Apreciem persoanele comunicative care abordeaza cu entuziasm relatia cu clientii, care lucreaza bine in echipa, iar experienta in vanzari este un atuu. Promitem sa facem echipa buna si simpatica, sa ne vedem cu drag la magazin intr-un mediu relaxant. Salariul este foarte atractiv, in plus vei benefica de bonuri de masa si foarte important, programul este foarte flexibil. CV-ul se poate depune la magazinul Ea by Elegant sau pe adresa de mail , iar mai multe detalii pot fi obtinute la nr. de tel .

  • Salveaza cautarea