Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Sortează după:
Anuntul a fost adaugat la favorite de tine si alti utilizatori
Devino membru VIP si vei fi notificat imediat ce scade pretul anuntului tau favorit
In plus, ca membru VIP ai urmatoarele beneficii:
Insigna Statut VIP
Mesaje nelimitate
De 2X mai multe poze la anunturile tale
De 2X mai multe repostari gratuite la anunturile tale pe zi
Mesajele tale in topul casutei destinatarului
Notificari in timp real la cautari salvate si anunturi favorite
Acceseaza abonamentul VIP
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Locuri de munca Ialomita Slobozia

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam urgent brancardier salariu 4700 lei + bonus

  PENTRU MAI MULTE DETALII VA RUGAM SA NE SCRIETI LA - 0 sapte 2 unu 6 zero 6 cinci 7 cinci - Angajam urgent barbat sau femeie pentru postul de brancardier pentru clinica privata Recovery HealthMed. Descrierea jobului: - Asigura transportul in siguranta al pacientilor; - Preia pacienții din diverse locații in incinta spitalului; - Verifica si identifica starea materialului rulant; - Supravegheaza echipamentele medicale in timpul transportului; - Are un comportament etic fata de bolnavi, apartinatori si fata de personalul medico-sanitar - Pastreaza confidentialitatea tratamentului medical urmat de pacienți; - Nu ofera informatii despre starea de sanatate a pacientilor. Cerinte: - Studii gimnaziale - minim; - Curs de calificare de brancardier constituie avantaj dar nu prezinta criteriu de selectie. - Abilitati de comunicare, deschidere în relatia cu pacientii (rabdare, respect, empatie); - Capacitate de organizare / planificare a timpului si a sarcinilor incredintate; - Persoana disciplinata si responsabila. - Nu avem limite de varsta. Se accepta si persoane cu varsta de peste 55 de ani. Iti vom oferi: - Mediu de lucru dinamic si placut - Salariu 4700lei NET + bonusuri - tichete de masa in valoare 900 lei + prime de Sarbatori + prime de vacanta. - Colegi binevoitori - Suport in integrare, alaturi de o echipa deschisa si performanta; Program lucru: 2 schimburi

 • 2

  Bucatar

  Cautam coleg in bucatarie dornic de dezvoltare profesionala!

 • 2

  Angajare Șofer de Tir

  Agenția de muncă PRV Cosal Invest SRL din Județul Prahova angajează șoferi profesioniști cat. CE pentru firmele noastre Colaboratoare din Italia. Padova, Bologna, Firenze, Modena, Parma, Piacenza, Bergamo, Milano, Torino. Cursele sunt doar intern Italia sau la cerere va putem oferi și curse internaționale. Cerințe: -seriozitate și responsabilitate - experiență minimă -Actele necesare: - Permis, - atestat profesional de marfă, -card tahograf - aviz medical,aviz psihologic si fisa de medicina muncii. SALARIZARE: în funcție de tipul de muncă pe care îl alegeți dvs. Minimul se pleacă de la 2500 euro până la peste 3000 euro, salariul/Ro +diurna/extern = salariul net 3000euro. Pentru detalii sunați sau mesaj whtsapp la numerele : - după orele 16:00 sau - non stop

 • 3

  Angajam soferi profesionisti C+E pe Spania in echipaj

  Firma spaniola de transport international cu o flota de 200 camioane (remorci cu prelata) angajeaza soferi profesionisti (C+E) incepatori /cu experienta pentru lucru in echipaj. Va putem oferi contract de munca pe Spania, salarii 2000-2400 euro net, in functie de experienta. Perioada de lucru poate fi negociata in functie de necesitatile soferilor si ale firmei. Asiguram transportul pana la locul de munca din localitatea de domiciliu a fiecarui sofer. Soferilor incepatori li se ofera perioada de initiere platita in echipaj. Soferii cu experienta care doresc sa initieze un incepator primesc bonus 100 euro lunar. Perioadele de vara sau sarbatorile de iarna sunt platite suplimentar cu un bonus stabilit de firma. Tarile pe care le tranzitam sunt: Spania, Franta, Germania, Olanda si Belgia. Nu se circula in Elvetia, UK sau tarile de nord. Nu este necesara cunosterea unei limbi de circulatie internationala, dispeceratul, soferii si reprezentantii firmei fiind vorbitori de limba romana. Documentele necesare angajarii sunt: act de identitate, permis de conducere (C+E), atestat marfa si cartela tahograf. Nu este nevoie de aviz psihologic si medical, pasaport, cazier si nici de certificat verde. Pentru detalii suplimentare va rog sa ne contactati la telefon.

 • Angajare Germania

  Locuri de muncă disponibile GERMANIA Paderborn-33104 - sectorul alimentar - specialități de brânză Rietberg-33397 - sectorul alimentar - specialități de panificație (mini-pizza) Ajutor Producție/Prelucrare produs/Împachetare/Sortare Mașinist, ajutor de mașinist Salariul începe de la 13 brut/oră 25% Sporuri de noapte 50% Sporuri de duminică 100% Sporuri de sărbători legale Echipament de muncă Se lucrează în 3 schimburi De preferat flexibilitate Putem oferi transport la locul de muncă contra cost Putem oferi cazare contra cost Oferim corectitudine, transparență, flexibilitate. Persoana dvs. de legatură pentru drumul spre angajare: Rebeca Crețu What sApp: Ne puteți deasemeni vizita spontan la biroul nostru din Slobozia, județul Ialomița, Bd-ul Cosminului, nr.2, bl160, parter.

 • NECALIFICATI

  Angajam muncitori necalificati Slobozia

 • 1

  Angajam ajutor frigotehnist,ajutor electrician

  Ajutor frigotehnist,ajutor electrician.Salariu motivant

 • 8

  Fata studii medii provincie pt operare computer contabilitate si secretariat- doar interna

  Angajez tanara din provincie (inclusiv din Moldova) pt postul de secretara si junior contabil (care vrea sa invete contabilitate). Se poate fara experienta. Preferabil, cu liceul economic sau scoala profesionala asemanatoare, dar nu e obligatoriu. Conditii: foarte serioasa, ambitioasa si dornica sa invete, prezenta placuta, harnica (curatenie birou etc). Obligatoriu doar interna (cazare asigurata). Bucuresti, Pacii. Astept CV, descriere si cateva poze pe e-mail. Salariu progresiv si posibilitati promovare. Nu ezita sa ma contactezi daca doresti sa progresezi profesional si daca te incadrezi in cerinte.

 • Angajez Sofer profesionist cu experienta :

  Am nevoie sa detii: -permis de conducere cat. C+E; -cartela de tacograf -atestat de transport marfa -aviz medical -aviz psihologic -fisa de aptitudine -adeverinta medic de familie apt de munca Camioane : Renault T EURO 6 ( cutii automate, dotate cu frigidere și tot ceea ce este necesar pentru buna desfășurare a activității ) Pachet salarial: 2300E + salariu pe România Descrierea jobului : Baza se afla in Spania Se lucrează doar singur pe cabină Cursele sunt din Spania catre Franta ,Benelux, Germania, Italia cu retur către Spania Cursele 80 % sunt fixe Camioanele sunt dotate cu aparat de taxare pentru toate tarile tranzitate Card pentru alimentare cu motorina si ADblue Se face doar o incarcare si o descarcare Transportul din Romania si catre Romania asigurat ( AVION sau AUTOCAR ) Angajarea se face pe Romania Mai multe informații la telefon sau whatsapp

 • 2

  SOFER distributie panificatie

  Angajez SOFER DISTRIBUTIE PANIFICATIE PATISERIE COFETARIE - persoana sociabila, dornica sa faca parte dintr-un colectiv profi pe termen lung si careia sa nu ii lipseasca bunul simt si bunele maniere.

 • Mobila S.A.

  MOBILA S.A.- angajeaza: - 2 posturi de tapiter Cod COR 753401- studii medii, - 1 post de croitor Cod COR 753101- studii medii, - 1 post de controlor calitate Cod COR 754301- studii medii, - 4 posturi de muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor Cod COR 932906 - studii medii. Relatii pentru depunerea CV-urilor la tel: .

 • 1

  Angajam muncitori necalificati in agricultura

  SC. Agricultură Sanatoasa angajeaza muncitori necalificati in agricultura la plantarea,recoltarea pepenilor. Se cere un minim de experiență in domeniu. Pentru detalii trimiteti CV-ul pe: sănătoasăagricultura

 • 10

  agenti asigurari generale

  Companie de asigurari cauta persoane responsabile, dinamice, care doresc sa se pregateasca si performeze in domeniul vanzarilor de asigurari generale. Oferim traininguri de specialitate, suport in toata activitatea de vanzare, loc de munca stabil, posibilitatea de dezvoltare personala si profesionala.

 • 19

  Asistent medical

  Centru Medical de Stomatologie cu 4 puncte de lucru in Romania si unul international,cu centru de frezare propriu CAD/CAM,cu peste 1000 de programari/luna,angajeaza asistent medical ,cu sau fără experiența. Nr contact : Adresa de mail:

 • 2

  Tehnician dentar

  Centru Medical de Stomatologie cu 4 puncte de lucru in Romania si unul international,cu centru de frezare propriu CAD/CAM,cu peste 1000 de programari/luna,doreste colaborare cu tehnician dentar CAD/CAM, program full-time. Nr contact : Adresa de mail:

 • 7

  Angajam lac.mec,instalator,sudor,electrician in conditii de depl. in tara in special in Bucuresti

  Angajam in conditii de deplasare in tara in obiectivele noastre, cu preponderenta in Bucuresti. - Se asigura cazare, diurna si decontarea tuturor cheltuielilor, inclusiv transport. - Calificari solicitate: INSTALATORI sanitar si trasee teava, LACATUSI MECANICI, SUDOR electric pentru recipiente sub presiune si teava, ELECTRICIENI pentru instalatii de medie si joasa tensiune - Lucrari in executie: trasee instalatii termice, apa, hidranti, instalatii de protectie impotriva incendiilor si HVAC, modernizari AUCHAN si alte marketuri - angajarea se face pe termen nelimitat - se lucreaza la interior si nu suntem afectati de vara sau iarna EXCLUS celor cu predispozitie pentru consum de ALCOOL!!!!!!! - Niveluri de salarizare NET: 3500-7000 lei + diurna 50 lei/zi - Interviu telefonic sau la sediul din Bucuresti

 • Angajez muncitor pe depozit

  Angajez muncitor pe depozit necalificat la Compania SC RECYTEX 2 IMPORT EXPORT SRL Tel: Adresa: Soseaua Amara, nr.10

 • Caut menajera/ingrijire femeie in varsta

  Doresc sa angajez menajera in Slobozia. Detalii la tel. Zero 745 zero 46 36zero

 • Salveaza cautarea