Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Iasi

 • Anunturi promovate (Vizualizare toate)

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Angajam vanzatoare pentru magazin alimentar mixt, zona Tatarasi. ( Iasi) Cerinte: experienta minim 1 an in comert alimentar Telefon:

 • VANZATOARE (lucrator comercial) - Gelaterie Palas Mall Iasi Cautam colege pentru Gelateria Quartz - in Palas Mall si Palas Park in cadrul cafenelei Quartz. Oferim un program de lucru fexibil, salarizare atractiva cu bonus din vanzari, contract pe perioada nedeterminata cu norma intreaga ca lucrator comercial , training specializat la locul de munca. Experienta pe un job similar NU este obligatorie, nu angajam minori si nici part time. Pentru depunere CV-uri - direct in cafenea sau aici in mesaj privat. Te asteptam!

 • 3

  Compania Meda Prod 98 isi mareste echipa si cauta in Iasi colegi pentru postul de Lucrator comercial (vitrina asistata)! Daca iti suna cunoscut numele nostru dar nu stii de unde sa ne iei, atunci probabil ne stii direct de la raftul de mezeluri. Sau pentru crenvurstii nostri din piept de pui, cei mai vanduti din piata si galaxie. E bine si asa. Pe scurt: radem, glumim, dar chiar suntem un angajator de incredere. Care ar fi sarcinile tale? - Oferirea informatiilor necesare despre marfa expusa; - Servirea clientilor (felierea mezelurilor); - Adaptarea etichetelor si afiselor in functie de cerintele curente; - Aranjarea produselor in vitrina si actualizarea stocului din vitrina. Program de lucru in 2 schimburi. Ne puteti contacta pentru mai multe detalii la numarul de mobil din anunt, de luni pana vineri, in intervalul orar 08.00-17.00.

 • 5

  Supermarket Valea Lupului angajam vanzatoare.Relatii la

 • Angajez vinzatoare cu experienta mag mixt tatarasi (aviatie).tel

 • 6

  Angajez vanzatoare in Iasi,magazin alimentar.Salar 1900 ,carte de munca.Nu necesita experienta.Relatii la telefonul de mai jos sau la bar castel,Tudor vladimirescu

 • 3

  Supermarket Iasi P-ta Voievozilor angajam lucrator comercial si casier.Detalii la

 • 17

  Cautam coleg/colega pentru a completa echipa de vanzari la Insula Glo din PALAS MALL IASI! Trimite CV -ul tau pe adresa de email: si vei fi contactat/a pentru a stabili un interviu!

 • 1

  Mai multe detalii la nr. de telefon: Experienta nu este un avantaj.

 • 1

  Angajez vânzătoare pentru mai multe detalii sunați la

 • 2

  SC angajează vanzatoare pentru magazin cu coroane funerare. Cerinte: sociabila, experienta în comerț constituie un avantaj

 • Executăm lucrări de construcții REPARAȚII ACOPERIȘURI case garduri finisaje interioare și exterioare lucrări în construcții, interior exterior, instalații NR DE TEL electrice,zidărie,lavzbil,parchet,gresie,pavaj, faianță, finisaj, reparatii acoperisuri mansarde, reparatii acoperisuri blocuri, absolut tot.(la cheie)., Mai multe informații la telefon.!! Reconsolidarii Case - Termosistem - Tecuiala : - Clasica -Decorativa - Placare vata minerală \Bazaltică - Placare Rigips ( pereți , tavane ) - Placare Piatra naturală -Instalații sanitare -Instalații electrice - Gardurii - Lavabil -Gresie -Faianță - Glet - Tinci - Tapet - Renovam Case sau Apartamente. Ne ocupam cu construcția si repararea acoperiselor dar si instalarea sistemelor pluviale atât din materialele clienților cât si din materialele noastre oferind certificat de garanție si Calitate!! Ne deplasam si in județele vecine. Consultația si ofertarea este gratuită. Servicii de reparatii acoperisuri de urgenta, reparatii acoperisuri mansarde, reparatii acoperisuri blocuri, comercializare acoperisuri si multe alte servicii necesare unui acoperis. Facem totul posibil pentru calitatea acoperisului dumneavoastra Va rugam a citi tot anunțul Nu vă mai încurca i cu a a-numi i me teri i meseria i necunoscu i, apela i cu toată încrederea la o echipă de speciali ti, doar a a ve i avea o lucrare de calitate i ve i economisi banii pre io i pentru o muncă făcută cu sim de răspundere! Dacă aveți stricăciuni din cauza intemperiilor sau dacă acoperișul vechi necesită o renovare, echipa noastră vă stă la dispoziție după o evaluare completă a lucrării. EXECUTAM ; Reparatii Acoperis, Montaj orice tip de invelitoare, Dulgherie-Realizare Acoperis Montaj Tigla metalica tip Lindab, Montaj Tigla Ceramica Montaj Tabla Cutata Montaj Parazapezi Montaj jgheaburi si burlane

 • Angajez fata pentru magazin preparate din carne în zona Siraj. Experienta anterioara pe un post similar constituie un avantaj.

 • Angajam colega full time pentru a întregi echipa pe postul de lucrător comercial, cu minim de experiența in domeniu. Job ul implica vânzarea de alimentare și nealimentare,responsabilitate și atitudine pozitivă in abordarea clienților. Dacă te regăsești, îți vom oferi toate detaliile la nr de telefon. Punctul de lucru se afla in Barnova.

 • 1

  Firma vanzari En-gross si En-Detaille Cosmetice-Detergenti-Produse Igiena , cauta colegi noi pt marirea echipei Fete si Baieti - permis de conducere categoria B* pt Baieti - experienta intr-o pozitie similara,reprezinta un avantaj - abilitati de planificare si organizare corectitudine si seriozitate - Salariu avantajos - Bonuri de masa Program : L-V 7.30-17.00 S - 7.30-15.00 D - Inchis Cautam persoane pentru termen lung Varsta 20-40 ani. Relatii la tel:

 • Am 19 ani și caut un loc de munca ca și vânzătoare într-un magazin de haine și/sau încălțăminte sau într-un depozit de haine și încălțăminte. Din motive personale doresc un loc de munca câte sa înceapă de la ora 09:00/10:00

 • 2

  Pentru detalii lăsați mesaj! Mulțumesc mult!

 • 1

  Angajam colega full time pentru a întregi echipa pe postul de lucrător comercial, cu minim de experiența in domeniu. Job ul implica vânzarea de alimentare și nealimentare,responsabilitate și atitudine pozitivă in abordarea clienților. Dacă te regăsești, îți vom oferi toate detaliile la nr de telefon.

 • 3

  Specificatii Numele companiei Merkato Store SRL Tip jobfull time Descriere Locuri de muncaSupermarket situat in Rediu, intrarea dinspre Pacurari, (piscina EOS) Descriere operare casa de marcat receptie marfa aranjare marfa pe rafturi orientare catre client persoana responsabila, amabila si comunicativa spirit de echipa Pachet salarial atractiv, transport asigurat pana in Pacurari. cv ul se paote trimite pe adresa merkatoiasi@ gmail.com

 • Salveaza cautarea