Vei fi notificat de cate ori:
Filtreaza Salveaza cautarea
Anuntul e salvat ca favorit!
Vrei notificari in timp real pentru anunturile favorite?
×
Anuntul a fost sters de la favorite!

Anunturi

Casieri si lucratori comerciali Neamt

 • Anunturi

  Anunturi pe pagina: 20 / 50

 • Esti o persoană energică, dornică să accepte noi provocări și care vrea să lucreze alături de o echipă dinamică? Ai toate șansele să devii Crew Lucrator restaurant McDonald's. Experiența se câștigă în timp, noi te pregătim intens și iți oferim o serie de beneficii și stabilitate. Principalele resonsabilitati: Lucrezi in toate zonele restaurantului bucatarie, zona caselor de marcat, aprovizionare, sala de mese, asigurand curatenia in interiorul si exteriorul restaurantului; Servirea clientilor McDonald s, adoptand în permanență o atitudine prietenoasă; Pregatirea produselor la standardele de calitate McDonald s, în condiții stricte de igienă și siguranță alimentară; Asimilezi informatii tehnice si abilitati practice care au legatura cu domeniul de activitate produse, materii prime si termene de garantie, echipamente, tehnici de vanzare, lucrul cu oamenii, etc. Beneficii: Pachet salarial atractiv (incepand de la 2000 RON - salariu net + tichete de masa pentru norma intreaga de 8 ore); Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru; Flexibilitate îți poți organiza programul de lucru în ture de zi, ture de noapte și în ture de weekend, în funcție de nevoile tale și de programul restaurantului în care vei lucra; Proces rapid de promovare ; Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de comunicare, lucru in echipa sau abilitati specifice industriei alimentare; Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale. Profilul cautat: Studii medii finalizate; Atitudine pozitivă și orientare către client; Atitudine proactive; Abilități de lucru în echipă; Capacitatea de a lucra sub presiune si oriestarea catre rezultate.

 • 2

  Angajăm Lucrător Comercial cu experiență în vânzări de produse și preparate din carne și lactate tradiționale, bun cunoscător în utilizarea casei de marcat și a cantarelor electronice. Întocmirea de Nir-uri și rapoarte fiscale zilnice, persoana amabila, responsabila și orientată către nevoile clientului. Punctul de lucru se afla în zona piața centrala din Piatra Neamț. Tel:

 • 17

  Cofetaria Meradis angajeaza .cofetar ,patiser, femeie servici, vanzatoare

 • 3

  Magazin cu servici funerare și similare

 • 1

  Compania noastra propune un contract de munca bazat pe respect(reciproc) si stabilitate.Daca esti dornic de munca si de apreciere a muncii depuse, hai in echipa noastra. Asteptam si oferim seriozitate.Oferta se adreseaza persoanelor de sex feminin

 • 10

  Societate comerciala angajează lucrător comercial in domeniul alimentar. Salariu ofertant. Experienta nu este obligatorie dar constituie un avantaj. Pentru cei din afara orașului se oferă mașina de serviciu. Alte detalii la numărul de telefon din anunț.

 • Magazin instalatii termice si sanitare ,angajeaza personal Experienta constituie un avantaj

 • 4

  Angajez in domeniul floristic persoana creativă și iubitoare a florilor .Contract full time si indeterminat.Daca te intereseaza nu ezita sa ne contactezi pentru mai multe detalii.

 • Angajez consilieri vanzari in Iulius mall si Vivo Shopping Cluj Napoca. Salarii foarte atractive. Relatii la tel. .

 • Salveaza cautarea